Buffon
|
Участники, просматривающие эту тему (12): Капялюш, www, S†op_My_Cop™ Corporation, Forgive_me_not, DartMooR, ClaмаNNая ПиЧоNGа, Havalo, Lie_and_truth™, an1-way, DriveGirl, Nеxus, Nine Inch Nails. писдец, атака клонов   ага, і набіванне пастоў за адно БЛІН!!!! S†op_My_Cop™ Corporation, а дзе клайд? 
|
|
|
|
|
|
|
an1-way
|
Твоим предвзятым отношением и тем что ты Расматриваешь проблему только с одной стороны!!! Абектыўнасьці не існуе. Тваё меркаваньне такое ж прадугледжанае як і мае. Але чаму ты вырашыў, што будучы модэрам я не змагу аднолькава ставіцца да ўсіх юзэраў, нягледзячы на мае ўласныя погляды? Ты опять прав! Он тебе говорит о твоей предвзятости, хотя сам предвзято относиться!
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
помоему любой может при желании быть объективным!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Капялюш
|
помоему любой может при желании быть объективным! Абсалютнай абектыўнасьці нябудзе ніколі...
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
помоему любой может при желании быть объективным! Абсалютнай абектыўнасьці нябудзе ніколі... калі хто-небудзь быў бы з Індыі, яму былоб почлен на нашыя спрэчкі, ен бы не дапіраў што да чаго, і з'яўляўся б найбольш аб'ектыўным 
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
калі хто-небудзь быў бы з Індыі, яму былоб почлен на нашыя спрэчкі, ен бы не дапіраў што да чаго, і з'яўляўся б найбольш аб'ектыўным  Ну вот уже индуса хотят модэратором. Вобще вы офигели.
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
толькі незаінтарасаваны чалавек можа быць цалкам аб'ектыўным 
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Мне пох но я даже пад дулом револьвера непойду сюда модерам!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Нах апрос поменяли??? у##аны!!! вот так вот Вам БНФовским педикам неудастся зделать на выборах!!! м#даки!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Adimiron
|
А такие бывают в избе?
|
|
|
|
Format c: Enter!
|
|
|
Paladin
|
Мне пох но я даже пад дулом револьвера непойду сюда модерам!!!!! Спорим что именно под дулом револьвера ты поменяешь свое мнение? Особенно если под прицел попадет скажем твое колено?  Так что не провоцируй тебя проверить на честность.
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
Просто у тебя не получится здесь быть модером... 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Да закрыйце ўжо гэту флудпаці тэму! 
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоша аджыгаешъ! 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Мне пох но я даже пад дулом револьвера непойду сюда модерам!!!!! Спорим что именно под дулом револьвера ты поменяешь свое мнение? Особенно если под прицел попадет скажем твое колено?  Так что не провоцируй тебя проверить на честность. НУ Давай провериМ!!! Можно прямо щас!
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
капялюша в модеры!!! S†op_My_Cop™ Corporation в попу!!!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
NiN
|
хм , так что тут решили ? 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
тут вырашылі: [highlight]што ніякі мадэратар не патрэбен[/highlight]Маці - анархія 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Хоць і адмін і казаў, што модэра ня будзе, але ж я галасую за Капялюша. А гэты флуд, што вы тут зрабілі, асабліва на апошняй старонке, папрашу, калі ў Капялюша будзе магчымаць, пачысьць 
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Вот и я говорю --флудэры.
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
І яшчэ.... Была спрэчка наконт аб'ектыўнасци.. Нічога гаворыць ня буду. Прапаную толькі ня вялікі тэст з 12 пытаньняў, хто можа цьвяроза ацэньваць навакольных http://psi.lib.ru/test/test8.htm
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2007, 04:42:06 от Gentos »
|
|
|
|
|
afankirt
|
Я тест непрошол. На третьем вопросе застрял.
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
ссссспаць хачу, ну вас нах. капялюш, прыбяры за мной 
|
|
|
|
|
|
|
|
От 31 до 39. Вы умеете объективно оценивать и ситуации, и окружающих людей. У Вас есть нюх на людей, и Вам несложно угадать их характер. К тому же Вы не принимаете на веру чужое мнение, предпочитая самому убедиться, каков оцениваемый Вами человек. Это хорошее качество как для руководителей, так и для преподавателей. И если Вы поймете, что ошиблись, то не побоитесь открыто признать это. 35 баллов  Хотя такие тесты мало о чём говорят!
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Gentos
|
Яле ж я ня кажу, што менавіта гэтымі тэстамі ты павінен карыстацца і рабіць вынікі  а ў мяне 38, як казаў у дзяцінстве, "з адной пясочніцы" 
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Ну конешно. Как жеш вы могли ещё ответить. ДаблюДаблюДаблю вобще залотая середина .
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2007, 05:35:54 от FUCKkir »
|
|
|
|
|
Gentos
|
Хто кажа залатая сярэдзина? - Я? - Нее.. Аб'ектыўна успрымаю чалавека такім, якім ён з'яўляецца на самой справе. Звычайнае супадзенне 
|
|
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
хорошая поездка была - будет, что поесть..
|
І яшчэ.... Была спрэчка наконт аб'ектыўнасци.. Нічога гаворыць ня буду. Прапаную толькі ня вялікі тэст з 12 пытаньняў, хто можа цьвяроза ацэньваць навакольных http://psi.lib.ru/test/test8.htm38 , але згодна з www у тым, што не аб шматлікім кажа, у крайнім выпадку не да выбараў мадэратара.. але дзяк за сылку  БЛІН! спадарства, зноў шмат вады і ніфіга не вырашылі) калі ўжо любім па флудзіць, давайце адчынем тэму "Выкажы ўсё, што думаеш пра Такога-та..." ды перыйдзем да абгрунтаваных адказаў. 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2007, 07:27:47 от spiral »
|
|
не пытайся - нет времени.. Действуй!
|
|
|
Капялюш
|
35 баллов У мяне 36