Stop_My_Cop
|
По принцыпу кто не В БНФ тот лох!!!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
По принцыпу кто не В БНФ тот лох!!! Вось ты можаш адказаць зараз за свае словы? ты можаш чым-небудзь падцьвердзіць тое, што калі б я быў модэрам (а такое адчуваньне, што я ўжо наўвадці ім стану  ) то я кіраваўся б менавіта такім прынцыпам? ты здольны адказаць за свае словы? Альбо ты зноў мяне праігнаруеш, і ўсе будуць ведаць, што S†op_My_Cop™ Corporation - м#дак, які гаворыць хер*ню а потым звалівае. Адкажаш? З.Ы. Набалела. Выбачце.
|
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
за. 13 (46.4%) против. 15 (53.5%) пох. (при подсчёте голосов равнозначно - ЗА) 0 (0%)
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
ДА невопрос!!! Могу и ответить!!! Магёш - адкажы 
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
я за! нармальна шарит, объективна! да и каждый день здесь!!!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Stop_My_Cop
|
ДА невопрос!!! Могу и ответить!!! Магёш - адкажы  Ты мотивируй! или придьяви хрен знает!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Ты мотивируй! или придьяви хрен знает! Вогуле бязглузьдзіца... я ўжо задаў пытаньне, і патрабую на яко канкрэтнага адказу: Ты можаш чым-небудзь падцьвердзіць тое, што калі б я быў модэрам (а такое адчуваньне, што я ўжо наўвадці ім стану ) то я кіраваўся б менавіта такім прынцыпам?
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Да потомучто ты тупо смотришь только с одной стороны дела!!! вот Именно по этому ты и неправ!!! А модером тебе тут небыть!!! Небыть и еще раз небыть уж я об этом позабочусь!!!
Голосование пака не в твою пользу!!! А я еще Фейков держу на цепи!!! а их ой как много!!!! даже тошик позовидует!!!
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Голосуй ЗА Независемую и процветающую Белорусь!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Участники, просматривающие эту тему (12): Капялюш, www, S†op_My_Cop™ Corporation, Forgive_me_not, DartMooR, ClaмаNNая ПиЧоNGа, Havalo, Lie_and_truth™, an1-way, DriveGirl, Nеxus, Nine Inch Nails. писдец, атака клонов 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
А модером тебе тут небыть!!! Небыть и еще раз небыть уж я об этом позабочусь!!!
Мне пох. Я і ня вельмі та імкнуся, гэта Тошыка ідэя была  толькі вось ты сам прызнаўся, што мадэратарам мне "Небыть и еще раз небыть" толькі патаму, што "ты об этом позаботішся". Маладзец  Да потомучто ты тупо смотришь только с одной стороны дела!!! вот Именно по этому ты и неправ!!! 1) Ты хочаш сказаць, што ты разглядаеш рэчаіснасьць з розных бакоў, і ты маеш рацыю? 2) Якім чынам тое, што я "тупо смотришь только с одной стороны дела" уплывае на тое, што будучы модэрам я буду карыстацца прынцыпам "кто не В БНФ тот лох!!!" ? Участники, просматривающие эту тему (14): Капялюш, www, S†op_My_Cop™ Corporation, Влас, Al5297, BENDERs, Forgive_me_not, DartMooR, ClaмаNNая ПиЧоNGа, Havalo, Lie_and_truth™, an1-way, DriveGirl, Nеxus.Сваіх завеш? 
|
|
|
|
|
|
|
Lie_and_truth™
|
ЖЫВЕ БЕЛАРУСЬ! ЗА СВАБОДНУЮ БЕЛАРУСЬ! ЖЫВЕ БЕЛАРУСЬ!
|
|
« Последнее редактирование: 01 Декабрь 2007, 00:34:28 от FanForSkate »
|
|
|
|
|
an1-way
|
А модером тебе тут небыть!!! Небыть и еще раз небыть уж я об этом позабочусь!!!
Мне пох. Я і ня вельмі та імкнуся, гэта Тошыка ідэя была  толькі вось ты сам прызнаўся, што мадэратарам мне "Небыть и еще раз небыть" толькі патаму, што "ты об этом позаботішся". Маладзец  Да потомучто ты тупо смотришь только с одной стороны дела!!! вот Именно по этому ты и неправ!!! 1) Ты хочаш сказаць, што ты разглядаеш рэчаіснасьць з розных бакоў, і ты маеш рацыю? 2) Якім чынам тое, што я "тупо смотришь только с одной стороны дела" уплывае на тое, што будучы модэрам я буду карыстацца прынцыпам "кто не В БНФ тот лох!!!" ? Участники, просматривающие эту тему (14): Капялюш, www, S†op_My_Cop™ Corporation, Влас, Al5297, BENDERs, Forgive_me_not, DartMooR, ClaмаNNая ПиЧоNGа, Havalo, Lie_and_truth™, an1-way, DriveGirl, Nеxus.Сваіх завеш?  Я ЗА ТЕБЯ!
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Мне пох. Я і ня вельмі та імкнуся, гэта Тошыка ідэя была Подмигивание толькі вось ты сам прызнаўся, што мадэратарам мне "Небыть и еще раз небыть" толькі патаму, што "ты об этом позаботішся". Маладзец Улыбка Ура ты скушал нацц!!! 1) Ты хочаш сказаць, што ты разглядаеш рэчаіснасьць з розных бакоў, і ты маеш рацыю? 2) Якім чынам тое, што я "тупо смотришь только с одной стороны дела" уплывае на тое, што будучы модэрам я буду карыстацца прынцыпам "кто не В БНФ тот лох!!!" ? Бля я словами не бросаюсь!!!
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
to Капялюш полностью ЗА... Правда твоих постов не читал, но , то что пишешь по-белорусски - респект!
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
 Поддержи тоширского!!! Поставь в подпись Этот юзер бан и получи щелбан!!!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Ура ты скушал нацц!!! Фактычна ты расьпісаўся ў сваім бясьсільлі, ў тым што ты няздольны быць шчырым, не ісьці на падман, хай сабе і відавочны  Мля я словами не бросаюсь!!! Умяне ўжо два пытаньні. Хачу два адэкватных адказа 
|
|
|
|
|
|
|
|
an1-way
|
Ты уже сильнее аргументируешь!(капялюш) + те за это! 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Я ЗА ТЕБЯ! to Капялюш полностью ЗА... Дзякуй 
|
|
|
|
|
|
|
|
Никто здесь модератором не станет, сказали ж вам. Успокаивайтесь уже 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
Никто здесь модератором не станет, сказали ж вам. Успокаивайтесь уже Пох на модэрства. Мэта - аргумэнтавана даказаць, што S†op_My_Cop™ Corporation - уёб*шча 
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
О! Ребята ругаютса. Обьесните мне пожалуста --для чево вам модэратор нужен?
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Никто здесь модератором не станет, сказали ж вам. Успокаивайтесь уже Пох на модэрства. Мэта - аргумэнтавана даказаць, што S†op_My_Cop™ Corporation - [highlight]уёб*шча[/highlight]  Пасть перешей нитками!!! БНФовский подпердыш!!!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Пасть перешей нитками!!! БНФовский подпердыш!!! Узаемна  Пытаньні мае засталіся... нагадаць? 1) Ты хочаш сказаць, што ты разглядаеш рэчаіснасьць з розных бакоў, і ты маеш рацыю?
2) Якім чынам тое, што я "тупо смотришь только с одной стороны дела" уплывае на тое, што будучы модэрам я буду карыстацца прынцыпам "кто не В БНФ тот лох!!!" ?
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Пасть перешей нитками!!! БНФовский подпердыш!!! Узаемна  Пытаньні мае засталіся... нагадаць? 1) Ты хочаш сказаць, што ты разглядаеш рэчаіснасьць з розных бакоў, і ты маеш рацыю?
2) Якім чынам тое, што я "тупо смотришь только с одной стороны дела" уплывае на тое, што будучы модэрам я буду карыстацца прынцыпам "кто не В БНФ тот лох!!!" ?1. Да я смотрю с разных сторон!!! 2. Да тем что ты беспомощный БНФовец который невидет ничего дальше своего носа и морковки которую он никогда не получет от американцев так как этой морковкой они манят много Ослов как тыы!!!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
1. Да я смотрю с разных сторон!!! Сумняваюся, што хто-небуць гэта падцьвердзіць  2. Да тем что ты беспомощный БНФовец который невидет ничего дальше своего носа и морковки которую он никогда не получет от американцев так как этой морковкой они манят много Ослов как тыы!!! Пытаюся яшчэ раз: Якім чынам ўсё гэта магло бы ўплываць на мае паводзіны ў ролі модэра?
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
1. Да я смотрю с разных сторон!!! Сумняваюся, што хто-небуць гэта падцьвердзіць  2. Да тем что ты беспомощный БНФовец который невидет ничего дальше своего носа и морковки которую он никогда не получет от американцев так как этой морковкой они манят много Ослов как тыы!!! Пытаюся яшчэ раз: [highlight]Якім чынам ўсё гэта магло бы ўплываць на мае паводзіны ў ролі модэра?[/highlight] Твоим предвзятым отношением и тем что ты Расматриваешь проблему только с одной стороны!!! И еще недундось!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Твоим предвзятым отношением и тем что ты Расматриваешь проблему только с одной стороны!!! Абектыўнасьці не існуе. Тваё меркаваньне такое ж прадугледжанае як і мае. Але чаму ты вырашыў, што будучы модэрам я не змагу аднолькава ставіцца да ўсіх юзэраў, нягледзячы на мае ўласныя погляды?
|
|
|
|
|
|
|
|