Buffon
|
А ты Жил в ниХ??? А што, каб не хацець у Гвандэлупу, там абавязкова трэба пажыць???
|
|
|
|
|
|
|
Skiv
Гродненец
Peace & Love - Save World
|
Fuck БРСМ (ЛУКАмолы хренавы)!!! ЖЫВЕ БЕЛАРУСЬ! ЖЫВЕ ВЕЧНА! 
|
|
|
|
punk's not dead!
|
|
|
Dementia
|
ужасная картинка....будут сниться кошмары
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
аццтой... ничё толкового не пишется... закрывать пора
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Buffon
|
БээРэСэМ - канешне гаўно, блін толькі як без яго напрамак з гарвыканкама атрымаць, калі на міжнародныя адносіны хочаш, ці ў журналіста падацца.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
lenin
Гость
|
тут должен быть китаетц!!! 
|
|
|
|
|
|
|
toshirskij12
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
white_warrior
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
брсм хочеш быть ##аным камунистом то иди , а если хочеш чтоб БЕЛАРУСЬ была лутше ТО пошли брсм НА член
|
|
|
|
|
|
|
|
Дрэнна так казаць, але:  Індусы і шры-ланкійцы ўступаюць у БРСМ Паводле прарэктара Гомельскага медуніверсітэта па інфармацыйнай і выхаваўчай працы Віктара Уманца, сябрамі Беларускага рэспубліканскага саюза моладзі сталі ўжо 18 прадстаўнікоў Індыі і Шры-Ланкі. Віктар Уманец падкрэсліў, што ініцыятыва ўступіць у БРСМ поўнасцю зыходзіла ад саміх замежных студэнтаў. - Яны азнаёміліся з дзяржаўнай праграмай па падтрымцы моладзі, ацанілі сацыяльную скіраванасць палітыкі кіраўніцтва краіны — вось і вырашылі падключыцца. Цяпер нашы замежныя “камсамольцы” ўдзельнічаюць ва ўсіх акцыях, што праводзяцца пад эгідай БРСМ. Да дня закаханых яны зрабілі маляўнічыя валянцінкі з сімваламі Індыі і Беларусі, прызналіся ў любві да нашай краіны. Матэрыяльна ўступленне замежных студэнтаў у саюз моладзі мы пакуль ніяк не можам заахвоціць. Але будзем імкнуцца іх падтрымліваць, найперш у вучобе — руская мова даецца ім цяжка. У гутарцы з карэспандэнтам БелаПАН студэнт замежнага факультэта Патэл Ніраў Кумар паведаміў, што ўступіць у БРСМ яго сагітаваў сакурснік з Індыі, які ў канцы мінулага года ўдзельнічаў у рэспубліканскай канферэнцыі, прысвечанай пяцігоддзю ўтварэння саюза моладзі. - На канферэнцыі выступала кіраўніцтва арганізацыі. Наш сябар пачуў аб добрых справах БРСМ, аб выдатных планах у працы, аб тым, што быць членам саюза моладзі прэстыжна. Суразмоўца падкрэсліў, што пры дапамозе БРСМ ён і яго суайчыннікі атрымалі магчымасць прапагандаваць сярод мясцовых студэнтаў сваю культуру: выступаць з нацыянальнымі песнямі, танцамі, вучыць будучых беларускіх медыкаў гульні ў крыкет, вельмі папулярнай у Індыі. Таксама замежныя студэнты ўдзельнічаюць у праграмах здаровага ладу жыцця, знаёмяцца з рускімі прымаўкамі і прыказкамі. Усяго ў гомельскім медуніверсітэце вучыцца прыблізна 300 замежных грамадзян. Большасць іх з Індыі, Сірыі, Пакістана, Шры-Ланкі, Йемена, Лівана. Апрача таго, ёсць студэнты з Нігерыі, Непала, Перу, Саудаўскай Аравіі, Іарданіі, Егіпта. “Мы прывабліваем замежных студэнтаў адносна невысокім коштам навучання ў параўнанні як з краінамі Еўрасаюза, гэтак і СНД. Да таго ж у нас іншаземцам больш спакойна і ўтульна”, — зазначыў прарэктар ВНУ. У холе першага паверха галоўнага корпуса універсітэта вывешаны агітацыйныя матэрыялы, што заклікаюць выбіраць для навучання і жыцця Беларусь — у супрацьвагу Расіі і Украіне. Подпісы на плакатах сведчаць аб тым, што ў кожным горадзе дзвюх суседніх краін ёсць банды расістаў, якія могуць збіць або забіць. Таксама гаворыцца, што многія гарады Украіны небяспечныя эпідэміямі халеры, дызентэрыі і гепатыту. http://nacijanalist.livejournal.com/125581.html 
|
|
« Последнее редактирование: 24 Февраль 2008, 22:39:38 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
|
AquaGen
Гродненец
!!!
|
БРСМ гафно и вступать туда не собираюсь. "Одинь день в гофно, другой в партию".. вот моё мнение.
|
|
|
|
Человек был создан в последний день творения людей, когда БОГ уже устал.
|
|
|
|
[insi]
Молодой Гродненец
|
был я в их нем, так назвать офисе, года 2 назад, там полный п... мой одногрупник должен был заломенирывать карточку комуняги. И ему, в кратце, зделоли это за 3 сигодеты. Какие могут быть мысли...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bucks-Rubliov®
Гродненец
ИЩУ УМНЫХ. Дебилов лечу, дураков наказываю. ©
|
презираю лукашистов, коммунистов и прочую красную чуму.
Стою как-то на остановке. Подъезжает автобус 15 маршрута. Весь такой разрисованый - мол, это юные лукашисты из БРСМ собрали деньги на него.... Не получилось преодолеть брезгливость... да и не захотелось... Пришлось из идейных соображений постоять на остановке, подождать троллейбуса....
|
|
|
|
Ударю манией величия по вашему комплексу неполноценности и идиотизму!© У МЕНЯ АЛЛЕРГИЯ НА ИДИОТОВ,дешёвые понты,глупые вопросы.Не скрываю: я не уважаю тупых.
|
|
|
dимкаs
|
презираю лукашистов, коммунистов и прочую красную чуму.
Стою как-то на остановке. Подъезжает автобус 15 маршрута. Весь такой разрисованый - мол, это юные лукашисты из БРСМ собрали деньги на него.... Не получилось преодолеть брезгливость... да и не захотелось... Пришлось из идейных соображений постоять на остановке, подождать троллейбуса.... насамрэч трохі ганаруся тым, што таксама ніколі не езьдзіў на аўтобусах ды тралейбусах брсм.  часам прыходзіцца шмат часу прастаяць на прыпынку чакаючы "нармалёвы" аўтобус. 
|
|
« Последнее редактирование: 28 Март 2008, 22:36:24 от Dimka »
|
|
|
|
|
|
sakura2
Новенький
Я люблю Гродненский форум!
|
brsm auci polnie lohi i idyc' jani tudi tamu sto tam svaju sraku u ciaple mozhna pa trimac', i kali ih buduc' gnac' z uneveru, to za ih pojduc' i paprosiac'. A jashche jani atrimlivajuc' ah;j;nnija premii za svaju " ciazhkuju i plionnuju pracu na karisc' vialikaga imperatara AGL". I jasche WWW ti pavodzish siabe jak nejki "maskalski prihvasten' " staish na fone "bcb" a tvar svoj shavau, a sapraudnih belarusau paganish, vuchisia pavazhat' liudej
|
|
|
|
Жыве вечна!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
dимкаs
|
як мяне ўжо дастала пытаньне з боку надта вумных "а тебе не всё равно?". - нет, бля, мне не ўсё роўна! зразумелі?! навошта мне рабіць ім горш? гэта МОЙ прынцып, мае нормы, мае ўстоі. аб чым можна гаварыць, калі ўсім "всё равно" абы іх не чапалі? чаго ноеце, што вакол усё хрэнова, улада ва ўсім вінаватая, абмяжоўвае вас. САБЕ перш наперш зьмяняйце, гавнаоппы жуевы!
"гэта мой горад, гэта мой рэгіён, як зараз модна казаць, таму гэтае ня можа мяне не кранаць" ©
|
|
« Последнее редактирование: 31 Март 2008, 20:26:21 от Dimka »
|
|
|
|
|
dимкаs
|
ня трэба ўсё успрымаць літаральна. ёсьць такі прыём - метафарай завецца.
зы: чалавек гэта асоба, якая мае права мець свой уласны позірк на ўсё. я пра ніякага чалавека не пісаў, таму ня трэба за мяне адказваць.
з.ы.ы.: хадзі ў мілінкевіча сьцяг папрасі з аўтографам і не забудзься на эўразвязаўскі. а яшчэ пачытай засвабоду.орг і Со.
|
|
« Последнее редактирование: 31 Март 2008, 23:08:41 от Dimka »
|
|
|
|
|
=cyber=
|
а кому БРСМ-овцы не угодили? Вы что школьников боитесь, которых туда насильно загнали??? смешно становится... ну я в БРСМ состою, Лукомора ненавижу, за свое трудное детство, несбывшиеся мечты, и нестабильнось в государстве.... Знаю много хороших людей, которые могут помочь не только словом, но и делом. ни в ком не видел дикого фанатизма, и поклонению АГЛу to Бакс Рублёв чума... оч. интересно... представляю: демонстрация, идет большая группа школьников, чуть по меньше студентов, и жидкая группа рабочих предприятий с воздушными шариками и пошарпанными транспорантами о счастливом будущем страны....а вы молодой человек шарахаетесь в сторону боясь как бы не затоптали, крестясь и плюя в их сторону... наверно считаете что уборка городских парков, облагораживание территорий наших озер, борьба за здоровый образ жизни неблагородное занятие? какая к черту политика? тоже мне провели параллель... вас что кто-то заставляет на портрет Лукомора молиться? БРСМофобы 
|
|
« Последнее редактирование: 01 Апрель 2008, 00:35:53 от Anonimus »
|
|
ОНИ заполонили всю планету ©
|
|
|
=cyber=
|
например лень
|
|
|
|
ОНИ заполонили всю планету ©
|
|
|
Ky3ia
|
Лукомора ненавижу, за свое трудное детство, несбывшиеся мечты, и нестабильнось в государстве.... БРСМофобы  тогда это Лукомора благодорить надо он тебя заставляет, пользу те приносит, лень из тебя вибивает, а ты ещё недоволен
|
|
|
|
|
|
|
|