Тоширский
|
И последняя на данный момент 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
Спасибо за фото. Типичный пример низкого угла сьёмки при котором 20 человек кажутся 20.000 тысячами. Свабода в своём репертуаре  Цыц. Хаваем демократическую информацию.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
а якіх небудзь больш панарамных здымкаў няма? (каб зацэніць колькасьць) Цыц. Хаваем демократическую информацию. Тебе по радио сказали - 10.000 человек. Ты не веришь?
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Капялюш
|
15.37 Большасьць дэманстрантаў пачала рух ад Акадэміі навук да вуліцы Сурганава. Аднак многія скіроўваюцца ў мэтро, каб разьяжджацца. Моладзь, што выправілася да Бібліятэкі, тлумачыць свае дзеяньні нежаданьнем хадзіць на Бангалор.
15.42 Маладзёны, якія рушылі да бібліятэкі, належаць да Руху за Свабоду, Моладзі БНФ, Маладога фронту. Зараз яны ўжо рухаюцца праспэктам у адваротны бок — праз Акадэмію навук у цэнтар.
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Надо было фару Маза снять - крупным планом или отражение "несметного количества" (сотен тысяч - 150,001) про-евро пейсцев отражающихся в шлеме омоновца. Для драматизьма  Отправь эту информацию Таниту.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Капялюш
|
15:35
Мітынг скончыўся. "Лідэры" заклікалі людзей рухацца на Бангалор, міліцыянты знялі ачапленне з Сурганава.
Пэўная колькасць людзей пачала рух у той бок. Бальшыня сыходзіць.
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
15:35
Мітынг скончыўся. "Лідэры" заклікалі людзей рухацца на Бангалор, міліцыянты знялі ачапленне з Сурганава.
Пэўная колькасць людзей пачала рух у той бок. Бальшыня сыходзіць. как все скучно и банально... 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
Анышкевіч правёў прэсавую канфэрэнцыю ў Варшаве Радыё Свабода Польскі дэпутат эўрапарлямэнту Януш Анышкевіч заявіў у часе сёньняшняй прэсавай канфэрэнцыі ў Варшаве:
“Мяне не пусьцілі ў Беларусь. Мяне высадзілі зь цягніка, і адпарвілі абратна ў Польшчу. Калі запытаўся, чаму так робяць, мне адказалі, што маюць інструкцыі, што толькі ім падпарадкоўваюццца, і што я мушу іх зразумець. Але болей на мае пытаньні не адказалі”.
Onyszkiewicz: nie wpuszczono mnie na Bia[ch322]oru[ch347] Eurodeputowany, szef Partii Demokratycznej Janusz Onyszkiewicz nie zosta[ch322] wpuszczony na Bia[ch322]oru[ch347], gdzie ma si[ch281] odby[ch263] Marsz Europejski. - Po raz kolejny nie uda[ch322]o mi si[ch281] dotrze[ch263] na Bia[ch322]oru[ch347], bo mnie wyj[ch281]to, [ch380]e tak powiem, z poci[ch261]gu i odstawiono ju[ch380] na polsk[ch261] stron[ch281] - powiedzia[ch322] Onyszkiewicz w niedziel[ch281] w TVN24.
- Na moje pytanie, dlaczego tak robi[ch261] (...) odpowiedziano mi, [ch380]e oni maj[ch261] tak[ch261] instrukcj[ch281], s[ch261] tylko jej wykonawcami, musz[ch281] ich zrozumie[ch263], ale [ch380]adnych odpowiedzi na moje pytania nie dostan[ch281] - doda[ch322] lider PD.
Onyszkiewicz powiedzia[ch322], [ch380]e niespecjalne go dziwi, [ch380]e znajduje si[ch281] na "takiej czarnej li[ch347]cie", gdy[ch380] jest cz[ch322]onkiem delegacji w Parlamencie Europejskim do spraw Bia[ch322]orusi, cz[ch281]sto zabiera g[ch322]os i by[ch322] wspó[ch322]autorem "wielu rozmaitych rezolucji".
Onyszkiewicz pytany, czy wie o innych Polakach zatrzymanych na granicy, powiedzia[ch322], [ch380]e nic na ten temat mu nie wiadomo.
W[ch322]adze Bia[ch322]orusi zatrzymuj[ch261] dzia[ch322]aczy opozycji przed zaplanowanym na niedziel[ch281] Marszem Europejskim. W ca[ch322]ym kraju w ostatnich dniach do aresztu trafi[ch322]o co najmniej 20 osób - podali w czwartek bia[ch322]oruscy obro[ch324]cy praw cz[ch322]owieka.
Tylko w Grodnie zatrzymano siedem osób. Znale[ch378]li si[ch281] w[ch347]ród nich redaktor naczelny "Magazynu polskiego" Igor Bancer i szefowa nieuznawanego przez Mi[ch324]sk Zwi[ch261]zku Polaków na Bia[ch322]orusi And[ch380]elika Borys. W czwartek Borys zosta[ch322]a skazana na kar[ch281] grzywny w wysoko[ch347]ci 460 tys. bia[ch322]oruskich rubli (ok. 215 dolarów), a Bancer na 10 dni aresztu.
Charge d`affaires ambasady Bia[ch322]orusi w Warszawie W[ch322]adimir Czuszew zosta[ch322] w czwartek po po[ch322]udniu wezwany do MSZ, na jego r[ch281]ce zosta[ch322] przekazany protest polskiego MSZ przeciwko zatrzymaniu i skazaniu dzia[ch322]aczy polonijnych na Bia[ch322]orusi.
W po[ch322]owie sierpnia wicemarsza[ch322]ek Senatu Krzysztof Putra (PiS) i lider PO Donald Tusk nie zostali wpuszczeni na Bia[ch322]oru[ch347], gdzie mieli uczestniczy[ch263] w obchodach [ch347]wi[ch281]ta Wojska Polskiego. Doradc[ch281] premiera Micha[ch322]a Dworczyka zmuszono do opuszczenia Bia[ch322]orusi. Polskie MSZ z[ch322]o[ch380]y[ch322]o ambasadorowi Bia[ch322]orusi w Warszawie oficjalny protest w tej sprawie.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
Всё песдец?  А где кровавые жертвы "народных масс желающих в Эуропу"? Может демонстранты хоть друг друга отп#здят и сфоткают чтобы Свабоде было что показать? Жертвы были до митинга  А где были обещанные Танитом послы европейских государств?  8-)
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Капялюш
|
15.46 Колькасьць маніфэстантаў, якія кіруюцца ад Акадэміі навук па Сурганава, скарацілася да трох тысяч чалавек.
15.48 Да Мілінкевіча падыходзіў чыноўнік з Менгарвыканкаму і прапаноўваў, як арганізатару, узначаліць калёну, якая рухаецца на Бангалор. Мілінкевіч адмовіўся.
15.49 Калёну, якая ідзе на Бангалор, суправаджае калёна машынаў амбасадараў краін ЭЗ.
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Что, даже не выходят из машин? А может там просто водители?
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Капялюш
|
15:45
Моладзь заблакавалі ў раёне метро "Маскоўская". З двух бакоў міліцыя ставіць металічныя кардоны. Заціснутымі на гэтым адрэзку апынуліся каля 500 чалавек. Моладзь развярнула калону і крочыць назад у бок акадэміі.
15.52 Калёна моладзі, што была ішла да бібліятэкі, цяпер вяртаецца, мінае помнік Калініну, рухаецца да Акадэміі. Частка маніфэстантаў ад Акадэміі выйшла ім насустрач.
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
15.39 Група моладзі вырашыла разьвярнуцца й пайсьці назад да Акадэміі навук, каб зноў злучыцца з астатнімі ўдзельнікамі акцыі. Яны патлумачылі, што вырашылі прарваць кардоны міліцыі й пайсьці далей, каб паказаць уладам, што іх не запалохаць.Іх суправаджае міліцыя й спэцназ.
15.25 Калёна моладзі прыблізна ў 500 чалавек рухаецца далей па праспэкце, людзі занялі ўсю праезную частку. Каля плошчы Калініна моладзь разгарнула вялікі сьцяг Эўразьвязу ў некалькі мэтраў даўжынёй.
15.17Маладыя людзі, удзельнікі шэсьця, прарвалі кардоны міліцыі й рушылі па праезнай частцы праспэкту далей, у бок Парка Чэлюскінцаў.
15.12 Калёна дайшла да Акадэміі навук. У акцыі бяруць удзел каля 10 тысячаў чалавек.
15.05 Дэманстранты рухаюцца па праезнай частцы праспэкту Незалежнасьці (Скарыны), яны ўжо знаходзяцца каля політэхнічнай акадэміі. Супрацоўнікі ДАІ адціснулі частку людзей адціснулі на правы бок праезнай часткі. Рух транспарту адбываецца па левай частцы праспэкту. Затрыманьняў удзельнікаў акцыі, нягледзячы на невялікія сутычкі, пакуль няма.
15.01 Ад Акадэміі навук перадае Ганна Соўсь: “У гэты момант калёна, якая ідзе ад Кастрычніцкай плошчы, падыходзіць да Акадэміі навук. Людзі ідуць па праезнай частцы, многія з тых, хто сабраліся ля Акадэміі навук, таксама выйшлі на дарогу. Я бачу, як міліцыянты павалілі чалавека, ён ня можа ўстаць, відаць, моцна яго ўдарылі. Міліцыянты праз гукаўзмацняльнікі папярэджваюць, каб людзі пакінулі праежджую частку”.
14.57 Некалькі соцень чалавек выйшлі на праезную частку праспэкту Незалежнасьці між вуліцай Казлова й плошчай Якуба Коласа. Міліцыянты пакуль не разганяюць калёну, але просяць людзей вярнуцца на ходнікі.
14.54 Калёна дэманстрантаў на чале з Аляксандрам Мілінкевічам, Вінцуком Вячоркам, Сяргеем Каолякіным і Анатолем Лябедзькам рухаецца ў раёне вуліцы Казлова. Сярод нацыянальнай беларускай сымболікі і сьцягоў Эўразьвязу таксама ёсьць украінскія і анархісцкія сьцягі, партрэты палітзьняволенага Зьмітра Дашкевіча.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
Что, даже не выходят из машин? А может там просто водители? Если они в машинах и не выходят это значит что нету оффициальной (на уровне первых лиц ЕС) поддержки. Боятся лицо показать Но почему же? Марш же ведь Европейский 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Капялюш
|
п#здец особенно близок, ждать спасения не от кого. Совет Европы? Комиссия по правам человека? Трибунал в Гааге? НАТО, ООН? Правильный ответ лишь один – ЗЯНОН. 
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 17:01:52 от Kapialush »
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Зэки с зоны, пацаны с района, – Все говорят: “Никто, кроме Зянона!”
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
16:05 Калону, якая ідзе на Бангалор, займаючы адну паласу праезждай часткі, суправаджаюць машыны амбасадараў краін ЕС. Івашкевіч сказаў, што мітынга на Бангалор не адбудзецца, бо ўлады не далі на Бангалор электрычнасці. (Дыпламаты едуць туды дарэмна? 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
16.00 Калёна ад Бібліятэкі падышла да Сурганава. Людзі сям-там вывешваюць з бальконаў бел-чырвона-белыя сьцягі. Ёсьць нават сьцяг ЭЗ. [highlight]Адзін маладзён сарваў аплядысмэнты, узьлезшы з сьцягам ЭЗ на трактар-эвакуатар[/highlight]. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
палазь па свабодзе, мабыць там ёсьць
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
16.04 Замыкае калёну, якая зьвярнула на Сурганава, гіганцкі сьцяг Эўрасаюзу.Грошы такі дадуць 
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Только Санникову. На Танита не хватит  то-то я думаю, Танито молчит... 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|
Капялюш
|
Ленточки, значки, детсадовские флэшмобы, - Новые способы пугать ежа голой попой! Какие, нехорошая женщина, свечки, какие цветочки? Научитесь расставлять огневые точки! Палатками не остановите маскальские танки, Зянон вас научит городской партизанке.
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Ну тогда всё отлично. Можно расходиться 
|