kneht
Новенький
Я люблю Гродненский форум!
|
Капялюшу. Калі ласка. Курапацкі "марш " 89-га прывёў да ўтварэння БНФ і фармаванню апазікыі. 1996-97 гады. Вулічныя акцыі на далі стварыць "адзіную дзяржаву" з Расеяй. (скажаш: не з-за акцый? У тым ліку і з-за іх: паспрабуй рабі, калі сацыяльны выбух пагражае). 2006г. 19 і 25 сакавіка - Беларусь стала актуальнай праблемай для ўсёй Еўропы. Без іх Еўрабюракраты даўно б "дамаўляліся" з Лукой. Гэта - найбольш відавочныя прыклады. Ташырскаму. Наперадзе - 25 сакавіка. Далучышся? 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Курапацкі "марш " 89-га прывёў да ўтварэння БНФ і фармаванню апазікыі. 1996-97 гады. Вулічныя акцыі на далі стварыць "адзіную дзяржаву" з Расеяй. (скажаш: не з-за акцый? У тым ліку і з-за іх: паспрабуй рабі, калі сацыяльны выбух пагражае). Усё гэта акцыі старога БНФ. Яны руляць  8-) 2006г. 19 і 25 сакавіка - Беларусь стала актуальнай праблемай для ўсёй Еўропы. Без іх Еўрабюракраты даўно б "дамаўляліся" з Лукой. Эўрабюракраты ўжо даўно зь ім дамовіліся, і разам стварылі дэмсілы, толькі просты люд гэтага ня ведае  Я жа пытаў цябе пра вынікі маршу, які адбыўся сёньня
|
|
|
|
|
|
|
kneht
Новенький
|
Хлопцы, зразумейце. Дэманстраваць сваю моц і падтрымку апазіцыйныя (як і любыя іншыя) арганізацыі могуць толькі: 1. галасамі выбаршчыкаў на выбарах (у нас гэта немагчыма), 2. колькасцю членаў арганізацый і іх ПУБЛІЧНАЙ дзейнасцю (паспрабуй пакажы сваіх прыхільнікаў - імгненна без працы застануцца), 3. колькасцю удзельнікаў у вулічных акцыях - для гэтага яны і праводзяцца. І улады і замежнікі і менты будуць СУР'ЁЗНА размаўляць толькі з МОЦНЫМІ. І задача - рабіць сябе усё мацнейшымі, а уладу (адпаведна) усё слабейшай у вачах грамадства. Тады МОЖА надыйсці момант, калі ўсе (у тым ліку і менты і наменклатура) самі будуць шукаць магчымасці "перабегчы" як гэта было ў пачатку 90-х у Саюзе, ці ў Польшчы 20 гадоў таму. Таму падабаецца мне гэта ці не, а удзельнічаць у АКТУАЛЬНЫХ акцыях я буду і ўсіх буду пераконваць гэта рабіць. (што раблю і цяпер  )
|
|
|
|
|
|
|
kneht
Новенький
|
Цікава, Капялюш, як Еўрабюракраты стварылі цябе ці мяне ці тысячы нашых прыхільнікаў.... А хочаш пайсці шляхам КХП? Самаізаляцыя - крута, толькі бяссільна. А трэба - СІЛА, нават калі для гэтага трэба лічыцца ў "кааліцыі" (і рабіць яе ўсё больш беларускай, дарэчы). А наконт старога БНФ - ты думаеш, у Курапатах, калі труцілі газам хто небудзь ведаў, што з гэтага паўстане? Ці ў 96-м, калі мы рвалі кардоны ў Менску, ведалі, што будзе ТАК? Проста рабілі. Гэта як араты: сее, а які ўраджай будзе - толькі бог ведае. Так і з сёняшняй акцыяй. Хаця, я даволі многа для сябе ўжо занатаваў "на вус". 25 сакавіка - паспрабуем нешта з гэтага рэалізаваць. А можа і значна хучэй... 
|
|
|
|
|
|
|
0000000
|
Мiлинкевiч - добры, iнтэлегентны дзядзька, але не ў сваёй талерцы...
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Ташырскаму. Наперадзе - 25 сакавіка. Далучышся?  Нет. Спасибо. Я здоров.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|
|
Не надо считать процент от всего населения  P.S. Обещанных 120 тысяч мы не увидели 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
0000000
|
Кожны чалавек мае права на сваю думку! Тым больш 4000 удзельнiкаў ! Хаця акцыя i сапраўды безсэнсовая.
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 20:24:53 от lukas »
|
|
|
|
|
|
андор-х, я говорю о любом мероприятии, которое нельзя сравнить с собиранием цветочков на травянистом лугу возле домика на хуторе. Для начало надо брать хотя бы процент населения от Менска и от минчан, вообщем, определённого возраста 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
 Эти деньги одназначно остались у тех, кто их брал, у Милинкевич-Вячорак 
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 20:51:49 от www »
|
|
|
|
|
0000000
|
Яшчэ Багдановiч нейдзе ў 1913 годзе пiсаў:
Народ, Беларускi Народ! Ты - цёмны, сляпы, быццам крот. Табою ўсягды пагарджалi, Цябе не пушчалi зь ярма I душу тваю абакралi,- У ёй нават мовы няма. Збудьзiўшысь ад грознай бяды, Увесь поўны сьмяротнай жуды, Ты крыкнуть ня вольны: "Ратуйце!" I мусiш ты "Дзякуй" крычаць. Пачуйце жа гэта, пачуйце, Хто ўмее з вас сэрцам чуваць!
|
|
|
|
|
|
|
|
Танито похоже пролетело с премией Танита из-за своей ненависти к великолитовскому народу засирает гродненский форум пропольской информацией 
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 20:56:23 от www »
|
|
|
|
|
Bitzer_SV
Гость
|
Вот это конфуз!  Так долго пиарили, привлекли известных европейских деятелей, столько разных методов перепробовали, а белорусы в Европу не хотят [smiley=59.gif] Что-то тут не так : прибалты, украинцы, грузины…– все в Европу, а белорусы – не хотят. “В чём собака порылась?”, “Почему не клюёт?”, “Неужели европейские ценности не привлекают?” [smiley=argue.gif] Столько вопросов, что надо провести “разбор полётов”. 1. Во всём виноваты власти [smiley=whip.gif] : всех запугали; не дали теле-радио для пропаганды (газеты и листовки - не в счёт); не дали весь город на растерзание; подтянули крутых ребят в форме; устраивали задержания до проведения марша; 2. Виноваты активисты [smiley=11.gif]: испугались; мало времени уделяли пропаганде (интернет не в счёт); послушно пошли по назначенному маршруту; побоялись ОМОНа (нет на них Козулина); не захотели устраивать беспорядки во время марша; 3. Виноваты европейцы 8-): почему почти никто не приехал?; почему мало показывали по евроньюс?; где тёплые куртки?; где чай и кофе, еда где (это что – голодными целый день лазить?); где громкие заявления?; ведь раньше гораздо круче было! 4. Виноват Бог (а кто это?) [smiley=engel017.gif]: придумал праздник (а что за праздник?) именно в тот день, когда Беларусь пыталась “отдаться” Европе; сделал холодную погоду (а желание выпить “для сугреву” превысило желание быть европейцем); Что-то надо менять. А что? НУ ПО-ЧЕ-МУ белорусы НЕ ХО-ТЯТ В ЕВР-ОПУ? [smiley=wall.gif]
|
|
|
|
|
|
|
|
Яшчэ Багдановiч нейдзе ў 1913 годзе пiсаў: Народ, Беларускi Народ! Ты - цёмны, сляпы, быццам крот. Табою ўсягды пагарджалi, Цябе не пушчалi зь ярма I душу тваю абакралi,- У ёй нават мовы няма. Збудьзiўшысь ад грознай бяды, Увесь поўны сьмяротнай жуды, Ты крыкнуть ня вольны: "Ратуйце!" I мусiш ты "Дзякуй" крычаць. Пачуйце жа гэта, пачуйце, Хто ўмее з вас сэрцам чуваць! Я так понимаю, что это обращение ко всем, кто выбирал между "польской" и "русской", и забывал, что есть СВОЁ.  НАРОД, БЕЛАРУСКІ НАРОД!!! Нам не надо ни в ЕС, ни в Московию. По результатам марша - народ наконец-таки начинает это понимать. Ня наша воля, ня нашы нiвы, Дубы ня нашы над рэчкай цiхай, Чужыя бору сiвыя грывы, Адное наша - сiвое лiха. Адное наша - змрочныя хаты, Крывёй мужскою злiты палетак, Адное наша - пазор дзяўчатак, Адное наша - няволя дзетак. Ня нашы кнiгi, мова, палацы, Затое наша - ўсiх продкаў слава, Затое наша - наш гонар людзкi, Вагонь у сэрцы, тапор пад лавай.© Уладзiмiр Караткевiч
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 21:09:16 от www »
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
На некоторых написано "Belarus" 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
Однозначно.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
На некоторых написано "Belarus" Я ж і гавару: Уступім у Эўразьвяз - выкінем нах гэтую фашыстоўска-меструальную анучу і возьмем прыгожанькі блакітны сьцяг 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
ЗА Европейскую Беларусь
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 23:43:30 от www »
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
 Вось дарэчы, чоткі пацан ф кепке, які чутка кантраляваў усіх этых адмарозкаў.
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
ГДЕ ТАНИТО? хочу демократических отчетов...
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
Другая выснова тэмы: кіраўнікоў апазыцыі - на мыла!!! Нагэтулькі бяздарнай і неарганізаванай акцыі апазыцыі шчэ не было за ўсю гісторыю незалежнай Беларусі. Не разумею навошта было сыходзіць з Кастрычніцкай плошчы, калі ўжо прыйшлі на яе, гэта ж плошча Каліноўскага - новы пляцдарм у змаганьні з рэжымам, як казалі год таму. Гэта ўжо не слабасьць і прыстасавальніцтва - гэта рэнегадзтва!!! У часы ОУН-УПА (дарэчы, са сьвятам 65-годзьдзя ўтварэньня) з такімі разьбіраліся бяз лішніх словаў!
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
© Johann Wolfgang von Goethe
|
|
|
|
|
Толькі W! 
|
|
|
|
|
|
|
|