|
На этот вопрос я знаю ответ. Ути-пути как всё утрировал.  Ты у www поинтересуйся. Ха-ха. Цены и зарплаты растут стабильно (  )
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Рыгор Барадулін: «Няхай еўрапейскі шлях будзе пераможным!» Народны паэт Беларусі Рыгор Іванавіч Барадулін падтрымаў Еўрапейскі марш, які мае адбыцца 14 катстрычніка ў 14 гадзін на Кастрычніцкай плошчы.“Я заўсёды бачыў для Беларусі толькі эўрапейскі шлях развіцця. Няхай еўрапейскі шлях Беларусі пройдзе з годнасцю і будзе пераможным. Да Еўрапейскага Маршу, удзелу ў ім стаўлюся вельмі пазітыўна, бо трэба варушыцца. За нас гэтыя крокі да еўрапейскай будучыні ніхто не зробіць”, -- заявіў прэс-центру Харыі’97 народны паэт Беларусі Рыгор Барадулін. http://www.чарт.org/bel/news/2007/09/14/baradulin
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
О как...  Цікава, што скажа дзядзька Рыгор пасьля гэтага маршу? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Н-да...
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
О как...  Цікава, што скажа дзядзька Рыгор пасьля гэтага маршу?  Рыгор Іванавіч Барадулін : "дзядзька Рыгор" ? по вашему "дзядзька Рыгор" сотрудничает с КГБ ? ну, лан вам Капялюш.
|
|
« Последнее редактирование: 14 Сентябрь 2007, 18:28:03 от marsh »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Рыгор Іванавіч Барадулін : "дзядзька Рыгор" ? Ага по вашему "дзядзька Рыгор" сотрудничает с КГБ ? У цябе 100% параноя 
|
|
|
|
|
|
|
|
У цябе 100% параноя У неё просто мозг и всю серую жидкость в детстве отобрали.
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
обвинять (организаторов Марша) в сотрудничестве с КГБ без никаких доказательств == Выказваць сваё ўласнае меркаваньне ? Пармых дакозаў ( у такім-та мейсцы ў такі-та час сп. Н атрымоўваў загады ад сп. Х) канешне, няма - у гэбэ працуюць прафэсыйныя людзі. [highlight]Доказы выключна косьвенныя, здабытыя інтэлектам.[/highlight] Рыгор Барадулін: «Няхай еўрапейскі шлях будзе пераможным!»
Народны паэт Беларусі Рыгор Іванавіч Барадулін падтрымаў Еўрапейскі марш, які мае адбыцца 14 катстрычніка ў 14 гадзін на Кастрычніцкай плошчы. Рыгор Іванавіч Барадулін : "дзядзька Рыгор" ? Ага по вашему "дзядзька Рыгор" сотрудничает с КГБ ? У цябе 100% параноя  Не стесняйтесь Господин Капялюш. Вопрос мой был: есть ли у вас какие то [highlight]косвенные даказательства, здабытыя інтэлектам[/highlight], о сотрудничестве с КГБ поэта Барадулина ?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Неее... сапраўды, гэта не параноя, гэта ідыятызм... я дзе небудзь гаварыў "о сотрудничестве с КГБ поэта Барадулина "? 
|
|
« Последнее редактирование: 14 Сентябрь 2007, 20:20:40 от Kapialush »
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Оке Петерсен: бывший глава Офиса ОБСЕ в Минске Оппозиция не может себе позволить быть разрозненной Людям, которые являются оппонентами нынешних властей в Беларуси, я хотел бы посоветовать держаться вместе. Белорусская оппозиция не может себе позволить быть разрозненной. Она должна создать единый фронт против идеологических процессов. Судя по происходящим внутри самой оппозиции событиям, объединиться нелегко, но это очень важно. Оппозиция должна быть надежной, создавать впечатление структуры, на которую можно положиться. Только в этом случае у Беларуси есть шанс стать либеральной страной с рыночной экономикой, разделением властей, которые знают свои обязанности и выполняют их».
|
|
« Последнее редактирование: 14 Сентябрь 2007, 20:45:15 от marsh »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Оке Петерсен: бывший глава Офиса ОБСЕ в Минске Оппозиция не может себе позволить быть разрозненной Цитата: Людям, которые являются оппонентами нынешних властей в Беларуси, я хотел бы посоветовать держаться вместе. Белорусская оппозиция не может себе позволить быть разрозненной. Она должна создать единый фронт против идеологических процессов. Судя по происходящим внутри самой оппозиции событиям, объединиться нелегко, но это очень важно. Оппозиция должна быть надежной, создавать впечатление структуры, на которую можно положиться. Только в этом случае у Беларуси есть шанс стать либеральной страной с рыночной экономикой, разделением властей, которые знают свои обязанности и выполняют их». А я і ня супраць. Усе ў КХП-БНФ!!!  З.Ы. Зьліў залічаны?
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Оке Петерсен: бывший глава Офиса ОБСЕ в Минске Оппозиция не может себе позволить быть разрозненной Цитата: Людям, которые являются оппонентами нынешних властей в Беларуси, я хотел бы посоветовать держаться вместе. Белорусская оппозиция не может себе позволить быть разрозненной. А я і ня супраць. Усе ў КХП-БНФ!!!  З.Ы. Зьліў залічаны? усе в Ню Ёрк не поедем. Зьліў не залічаны.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Зьліў не залічаны. праглядзі яшчэ раз адказ нумар 445. З.Ы. прычым тут нюёрк 
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
|
|
« Последнее редактирование: 15 Сентябрь 2007, 21:14:01 от Kapialush »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Адкрыты ліст да Наталі Пяткевічhttp://pbnf.org/index.php?index=2&id=2181Паглядзіце, паважаная Натальля Уладзімераўна, якія мы халуі! Паглядзіце, як мы любім зьнявежвацца, як нам напляваць наш ўласны гонар! Паглядзіце, як файна мы адпрацоўваем рускія грошы, якія, як вядома, ня пахнуць! ----------------------------------------------------- Запамінайце фаміліі: Івашкевіч Віктар Антонавіч Багданкевіч Станіслаў Антонавіч Марыніч Міхаіл Апанасавіч Саннікаў Андрэй Алегавіч Хадыка Юры Віктаравіч.Калі Беларусь стане вольнай і незалежнай, дзеці на вуліцах будуць тыкаць пальцамі ў гэтых "дзеячаў" 
|
|
« Последнее редактирование: 19 Сентябрь 2007, 22:25:20 от Kapialush »
|
|
|
|
|
BOOM_MAN
|
Адкрыты ліст да Наталі Пяткевічhttp://pbnf.org/index.php?index=2&id=2181Паглядзіце, паважаная Натальля Уладзімераўна, якія мы халуі! Паглядзіце, як мы любім зьнявежвацца, як нам напляваць наш ўласны гонар! Паглядзіце, як файна мы адпрацоўваем рускія грошы, якія, як вядома, ня пахнуць! ----------------------------------------------------- Запамінайце фаміліі: Івашкевіч Віктар Антонавіч Багданкевіч Станіслаў Антонавіч Марыніч Міхаіл Апанасавіч Саннікаў Андрэй Алегавіч Хадыка Юры Віктаравіч.Калі Беларусь стане вольнай і незалежнай, дзеці на вуліцах будуць тыкаць пальцамі ў гэтых "дзеячаў"  Главное что на тебя тыкать не будут...тыж сидел дома за компом и поносил всех своим подростковым максимализмом  Мал ты есче для того чтоб судить о этих людях и их поступках
|
|
|
|
|
|
|
|
Вот и оппозиция активно начала использовать термин "подростковый максимализм"... 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Главное что на тебя тыкать не будут...тыж сидел дома за компом и поносил всех своим подростковым максимализмом Мал ты есче для того чтоб судить о этих людях и их поступках гэта ціпа зараз я павінен сядзець, маўчаць, і ня мець свайго меркаваньня (як стэрыятыпны беларус), а вось калі мне споўніцца 18 (21, 45), я ўжо магу гаварыць? Так?
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Главное что на тебя тыкать не будут...тыж сидел дома за компом и поносил всех своим подростковым максимализмом Мал ты есче для того чтоб судить о этих людях и их поступках гэта ціпа зараз я павінен сядзець, маўчаць, і ня мець свайго меркаваньня (як стэрыятыпны беларус), а вось калі мне споўніцца 18 (21, 45), я ўжо магу гаварыць? Так? Такое ощущение, что АГЛ завербовал весь твой БНФ, что б они гавкали на оппозицию, которой на много больше, чем сторонников БНФ. А слова BOOM_MAN похожи на мои: ты сидишь дома на кухне, ничего не делаешь, и всё что можешь - это только критиковать всё, что не совпадает со взглядом Пазьдьняка. Кстати, может точно БНФ продалась Сашке, чего это она вдруг накидывается постоянно на движение Милика и прочих? Во-1 - это не этично, даже с политической точки зрения; Во-2 - цели схожи, а раздор вносит только БНФ.
|
|
« Последнее редактирование: 20 Сентябрь 2007, 10:15:37 от zloykak@ »
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
Капялюш
|
А слова BOOM_MAN похожи на мои: ты сидишь дома на кухне, ничего не делаешь, и всё что можешь - это только критиковать всё, что не совпадает со взглядом Пазьдьняка. Прыкладна такая ж бязглузьдзіца, як у адказ на выпады "ТН - папса", адказваць "Пакуль у цябе няма столькі ж прыхільнікаў ты ня маеш права так гаварыць"  Кстати, может точно БНФ продалась Сашке, Тады ўжо песдата-украінска-масонскай СБУ  Во-1 - это не этично, даже с политической точки зрения; Крытыкаваць - не этычна? Быць супраць прапаноўваемага - неэтычна? бязропатна прымаць ўсё, што табе падсоўваюць - этычна? Во-2 - цели схожи, а раздор вносит только БНФ. Я б ня гаварыў, што мэты дэмсілаў і вызвольнага руху падобныя.
|
|
|
|
|
|
|
mchy
|
А слова BOOM_MAN похожи на мои: ты сидишь дома на кухне, ничего не делаешь, и всё что можешь - это только критиковать всё, что не совпадает со взглядом Пазьдьняка. А что тебе и BOOM_MAN дает дает право критиковать тех, кто только критикует но не делает? Я понял бы, если бы это говорил, например, Админ, отсидевший свои сутки. Что, собственно, по вашему значит "делать"? Вот, на мой взгляд, критика - это тоже вполне себе дело. Более того, пока осознание некоторых вещей не будет широко рапространено, некоторые "дела" не имеют смысла. И последнее, пора бы понять, что здесь форум - место, предназначенное для обмена мнениями (в том числе и всякого рода критикой). А кто что делает в реале - это его личное дело, не влияющее на верность высказываемой критики ... поэтому вам лучше оставить свои домыслы о "делах" оппонентов при себе, а возражать по существу ... ну или молчать, если вам нечего сказать.
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Я так понимаю это было очень этично и по существу: Паглядзіце, паважаная Натальля Уладзімераўна, якія мы халуі! Паглядзіце, як мы любім зьнявежвацца, як нам напляваць наш ўласны гонар! Паглядзіце, як файна мы адпрацоўваем рускія грошы, якія, як вядома, ня пахнуць! Калі Беларусь стане вольнай і незалежнай, дзеці на вуліцах будуць тыкаць пальцамі ў гэтых "дзеячаў" Подмигивание
Тогда ладно. Ваша оппозиция, сами в себе разобраться не можете, чего и куда хотите... Может Вы еще и не определились против кого?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Я так понимаю это было очень этично и по существу: Вельмі-вельмі па сутнасьці. Ты проста не разумееш 
|
|
« Последнее редактирование: 20 Сентябрь 2007, 20:51:52 от Kapialush »
|
|
|
|
|
|
Прыкладна такая ж бязглузьдзіца, як у адказ на выпады "ТН - папса", адказваць "Пакуль у цябе няма столькі ж прыхільнікаў ты ня маеш права так гаварыць" Плюс ко всему это метод практического демагога и софиста, называется "снижение" 
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Разам з рэжымам, як заўсёды, дзейнічае грантаўская псэўдаапазыцыя. Цяпер гэтыя “дзеячы” разгарнулі падрыхтоўку да так званага “Европейского марша”, які яны плянуюць правесьці ў Менску 14 кастрычніка сёлета. Не выпадкова “марш” прызначаны за два тыдні да Дня памяці продкаў Дзяды. Імітатары плянуюць зьбіць пратэстную энэргію людзей, разьвеяць яе на сваім пустым мерапрыемстве. Пад блакітнымі небеларускімі сьцягамі яны зьбіраюцца весьці беларускую змагарную моладзь у чарговы тупік, падстаўляючы людзей пад рэпрэсіі. Іхныя лёзунгі бессэнсоўныя і дэмагагічныя, яны здольныя толькі падманваць і блытаць людзей. У выніку прайдзісьветы наробяць фотаздымкаў (“карцінак”), пашлюць іх сваім грантадаўцам і атрымаюць чарговыя юдавы грошы “на белорусскую демократію”. Мы заклікаем беларускую моладзь урэшце вырвацца з гэтага замкнёнага кола падману і адвярнуцца ад жулікаватых “лідэраў”. http://www.pbpf.org/art.php?cat=1&art=52&lang=be
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Разам з рэжымам, як заўсёды, дзейнічае грантаўская псэўдаапазыцыя. Цяпер гэтыя “дзеячы” разгарнулі падрыхтоўку да так званага “Европейского марша”, які яны плянуюць правесьці ў Менску 14 кастрычніка сёлета. Не выпадкова “марш” прызначаны за два тыдні да Дня памяці продкаў Дзяды. Імітатары плянуюць зьбіць пратэстную энэргію людзей, разьвеяць яе на сваім пустым мерапрыемстве. Пад блакітнымі небеларускімі сьцягамі яны зьбіраюцца весьці беларускую змагарную моладзь у чарговы тупік, падстаўляючы людзей пад рэпрэсіі. Іхныя лёзунгі бессэнсоўныя і дэмагагічныя, яны здольныя толькі падманваць і блытаць людзей. У выніку прайдзісьветы наробяць фотаздымкаў (“карцінак”), пашлюць іх сваім грантадаўцам і атрымаюць чарговыя юдавы грошы “на белорусскую демократію”. Мы заклікаем беларускую моладзь урэшце вырвацца з гэтага замкнёнага кола падману і адвярнуцца ад жулікаватых “лідэраў”. http://www.pbpf.org/art.php?cat=1&art=52&lang=beЗначит так всё запущено... Обидно, за один грантосос сидит в Америке и "гонит" на европейских грантососах. Сколько сможет вывести Позя на митинг? 100 человек или 150? Какие шаги он предпринимает, что б власть поменять/изменить и т.д.? Только на вышеприведенное способен?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Калі б не Пазьняк сувэрэннае Беларусі зараз бы не было. Вось на што ён здольны.
|
|
|
|
|
|
|
|