Капялюш
|
Позя всегда приказывает бойкотировать выборы и не участвовать в акциях. Потому что с Позей не делятся. Нячэсныя, скаціны  Кстати, ты почему так против Марша? 1. Мне не падабаюцца арганізатары Маршу. 2. Мне не падабаецца канфармісцкая палітыка гэтых арганізатараў (кшталту спробаў дамовіцца зь Пяткевіч) 3. Мне не падабаецца сама ідэя гэтага Маршу, бо Эўразьвяз (асабліва ў сучасным выглядзе, і з сучаснай сваёю залежнасьцю ад Расеі), на маю думку, не зьяўляецца прыярытэтам для Беларусі 4. Разам з рэжымам, як заўсёды, дзейнічае грантаўская псэўдаапазыцыя. Цяпер гэтыя “дзеячы” разгарнулі падрыхтоўку да так званага “Европейского марша”, які яны плянуюць правесьці ў Менску 14 кастрычніка сёлета. [highlight]Не выпадкова “марш” прызначаны за два тыдні да Дня памяці продкаў Дзяды. Імітатары плянуюць зьбіць пратэстную энэргію людзей, разьвеяць яе на сваім пустым мерапрыемстве.[/highlight] Пад блакітнымі небеларускімі сьцягамі яны зьбіраюцца весьці беларускую змагарную моладзь у чарговы тупік, падстаўляючы людзей пад рэпрэсіі. Іхныя лёзунгі бессэнсоўныя і дэмагагічныя, яны здольныя толькі падманваць і блытаць людзей. У выніку прайдзісьветы наробяць фотаздымкаў (“карцінак”), пашлюць іх сваім грантадаўцам і атрымаюць чарговыя юдавы грошы “на белорусскую демократію”. Мы заклікаем беларускую моладзь урэшце вырвацца з гэтага замкнёнага кола падману і адвярнуцца ад жулікаватых “лідэраў”.
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
ну что дем силы подали заяфффку на марш в "за свабодную беларусь" написали. иинтересно прокатит или нет?  тупой вопрос... конечно нет! поэтому ваши 43% сократятся ещё
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Даже Саша бы не сделал лучшую антирекламу, чем Позя. Он точно на него не подрабатывает?
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
|
|
Проще говоря: такие люди из БРСМ/КГБ 
|
|
« Последнее редактирование: 28 Сентябрь 2007, 21:34:15 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
«На Еўрапейскі марш не прыйдуць толькі недаразвітыя»«На Еўрапейскі марш прыйдуць тыя людзі, якія лічуць сябе еўрапейцамі, — упэўнены Віктар Івашкевіч. — А тыя, хто не прыйдзе на марш, мусяць усведамляць, што яны — недаразвітыя, або прыхільнікі развіцця па накірунку Паўночнай Карэі ці Кітая.http://ximik.info/modules.php?name=News&file=article&sid=951Хто са мной - тот гірой, хто без міня - тот ванючая сьвінья! (раней гэта была дзіцячая лухта. Зараз гэта палітыка  )
|
|
|
|
|
|
|
|
Хто са мной - тот гірой, хто без міня - тот ванючая сьвінья! Ну и фашисты, ну и человеканенавистнеГИ! 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
Пардон а кому в Европе (извините) НАХ нужна Беларусь? Ну если только мусульманам цалкам згоден. Давайце зьбярэмся і калектыўна накакаем Івашкевічу пад дзьверы? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Rommel
|
Што ж такое Эўрапейскі Марш???
Больш за 50% насельніцтва вялікіх гарадоў падтрымліваюць прыняцьцё ўмоваў і прапановаў ЭЗ і інтэграцыю Беларусі ў Эўразвяз.
И***т, не смеши людей, про 20 т человек это смешно будет 20, в лучшем случае 200 полупьяных бнфовцев и студентов, которые сами не знают, зачем они будут куда-то идти а про более половины - где доказательства? п***ть не мешки тягать
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Rommel
|
Што ж такое Эўрапейскі Марш??? “У кастрычніцкім "Эўрапейскім Маршы за свабоду" какую свободу, от кого?  ? Или сидишь на цепи чтоли?
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Rommel
|
не люблю паўтарацца, але тым ня менш: 1 Пад Эўропай хутчэй за ўсё разумеецца Эўразьвяз.Той самы Эўразьвяз, у краінах якога легалізаваны наркотыкі, аднаполыя шлюбы і прастытуцыя (як жа хрысьціянскія прынцыпы, МФ?) Той самы Эўразьвяз, які заплюшчыў вочы на акупацыю Чачэніі, каб ня мець траблаў з расейскім газам. Той самы Эўразьвяз, які спансыруе нашых грантасосаў. Слабо лягічна аткамэнціраваць кожны сказ? хехе, слабо логично доказать свой "кожны сказ"   ??
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Rommel
|
Американские ракеты которые скоро будут стоять на земле "суверенной" и "независимой" Польши без референдума (по опросам подавляющее большинство граждан "суверенной" и "независимой" Польши против американских ракет на своей территории) Не амэрыканскія а натаўскія. Хочуць "обезопасіть" сабе ў выпадку расейскае агрэсыі не натовские а именно американские)))) 1 достаточно посмореть, что только штаты усир**ся чтобы их туда воткнуть 2 нато кроме 2х члеников Польши и Чехии молчит 3 ракеты производства сша Капелюш - щелкопер, т**з
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Капялюш
|
Толька эсэсэсэр! Слава Сталіну! Смерць амерікосам! Бей націаналюг! Ну а калі сур'ёзна, то ты блін, як дзіцё малое. Сьмешна. На паліт-ізьбе такіх нея вельмі любяць, тут сабраліся больш сур'ёзныя людзі.
|
|
|
|
|
|
|
|
Rommel
|
Читая господина или таварыша Капелюша просто даёшься диву!!!!! Прямо таки ИДЕЙНЫЙ И ПЛАМЕННЫЙ борец за свободу!!!!!! УРА!!!! ВПЕРЕД (УПЕРАД!!!)!!!!!  Интересно знать, а сей щелкопер живет дома или в тюрьме? или наверное, несвободно передвигается по улице, или не может ездить в другие города (страны) , от чего он не свободен?  ? Такой бред читаю, просто ужос, как человек (или группа) могут придумать подобную ахинею. Не нравится жизнь в РБ (не все гладко пока еще, конечно) - вон нажуй из страны! а то бл**ть в школе выучили, в универе выучили, чето жрет, пьет, и щас начинают всякие уроды задирать свои облезлые хвоств. А как на допрос - так пи****ц. МАМА МАМА я ошибся, дяденьки, я так НИКОГДА больше не буду, а потом ну такие уже прямо мученики, аж ж***па, туши свет!!!! тьфу бл****дь, противно.
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Rommel
|
Дарэчы, што такое "т**з"  дарэчы гэта тормаз, канкрэтны 
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Капялюш
|
Інтэлектуал  Интересно знать, а сей щелкопер живет дома или в тюрьме? или наверное, несвободно передвигается по улице, или не может ездить в другие города (страны) , от чего он не свободен?  ? 25 сакавіка 2007 года я хацеў адзначыць Дзень Волі разам са сваімі сябрамі. Чаму мяне без аніякай падставы павезьлі ў пастарунак? (гэта толькі самы банальны факт. Калі ты не быдлячокЮ ты знойдзеш яшчэ шмат такіх) Такой бред читаю, просто ужос, как человек (или группа) могут придумать подобную ахинею. Не нравится жизнь в РБ (не все гладко пока еще, конечно) - вон нах#й из страны!  а то бл**ть в школе выучили, в универе выучили, чето жрет, пьет, и щас начинают всякие уроды задирать свои облезлые хвоств. А как на допрос - так пи****ц. МАМА МАМА я ошибся, дяденьки, я так НИКОГДА больше не буду, а потом ну такие уже прямо мученики, аж ж***па, туши свет!!!! тьфу бл****дь, противно. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 03 Октябрь 2007, 22:53:12 от www »
|
|
|
|
|
Rommel
|
вот теперь только и остаётся смеяться над самим сабой
один есть вопрос - какой воли и свободы и от чего?
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Капялюш
|
один есть вопрос - какой воли и свободы и от чего? Калі гэта мне, то НАШАЙ ВОЛІ і СВАБОДЫ АД ЗАБАРОНАЎ. Ты, пралетарый, не адказаў: 25 сакавіка 2007 года я хацеў адзначыць Дзень Волі разам са сваімі сябрамі. Чаму мяне без аніякай падставы павезьлі ў пастарунак? (гэта толькі самы банальны факт. Калі ты не быдлячокЮ ты знойдзеш яшчэ шмат такіх) Дзе ж тут свабода?
|
|
|
|
|
|
|
Rommel
|
еще один дуремар.... Любезнейший, мне лично АГЛ ничего не дал, да и при чем тут АГЛ??? речь не о нем....при чем Россия??? Я не за единство и не за союз. Я понять не могу - от кого свобода, какая воля!!??? можете объяснить или нет? Кому лизать попу? Вы таких как вы сами видели? со стороны посмотреть - дурачьё полное)))) ведь люди с вас всех смеются, а Европа - она только пискнет раз-два по ТВ вот дескать, как там люди митингуют за КАКУЮ-ТО СВОБОДУ (  ?) и все, а потом сами же ржут с вас, ну раз вам нравится - ради бога. Только руководят вами ОООООЧЧЕЕЕНЬ умные дядьки  , но их с вами нет, они все в Польше или Литве, с вами по улицам не шарахаются. от ментов вас не отмазываю, пива нальют , а вы и довольны)))) дурачьё, и они же первые вас продадут 
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Rommel
|
один есть вопрос - какой воли и свободы и от чего? Калі гэта мне, то НАШАЙ ВОЛІ і СВАБОДЫ АД ЗАБАРОНАЎ. Ты, пралетарый, не адказаў: 25 сакавіка 2007 года я хацеў адзначыць Дзень Волі разам са сваімі сябрамі. Чаму мяне без аніякай падставы павезьлі ў пастарунак? (гэта толькі самы банальны факт. Калі ты не быдлячокЮ ты знойдзеш яшчэ шмат такіх) Дзе ж тут свабода? от каких ЗАБАРОНАУ?   ? я не пралетарый, я не люблю пролетариат))))) ты тоже не ответил, КАКОЙ ДЕНЬ ВОЛИ, ОТ ЧЕГО ВОЛИ. а задержали очень просто - организаторы ваши с властью не договорились, митинг запретили, а Вам ВАШИ же начальнички ничего не сказали и погнали вас отрабатывать им даденные Западом денежки, вот вас там и гоняли, и мало гоняли 
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Капялюш
|
от каких ЗАБАРОНАУ?   ? Ад забаронаў на вальнадумства. ты тоже не ответил, КАКОЙ ДЕНЬ ВОЛИ, ОТ ЧЕГО ВОЛИ. а задержали очень просто - организаторы ваши с властью не договорились, митинг запретили, а Вам ВАШИ же начальнички ничего не сказали и погнали вас отрабатывать им даденные Западом денежки, вот вас там и гоняли, и мало гоняли Я маю на ўвазе не менскую акцыю, а тое, што было ў нас, у Гародні. Восем нікаго не кранаючых чалавек за спробу адзначыць нацыянальнае сьвята былі завезены ў пастарунак. Свабода?
|
|
|
|
|
|
|
Rommel
|
ай, ну вас
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
|
|
Любезнейший, мне лично АГЛ ничего не дал, да и при чем тут АГЛ??? Читаем внимательно: Такой бред читаю, просто ужос, как человек (или группа) могут придумать подобную ахинею. Не нравится жизнь в РБ (не все гладко пока еще, конечно) - вон нажуй из страны! а то бл**ть в школе выучили, в универе выучили, чето жрет, пьет, и щас начинают всякие уроды задирать свои облезлые хвоств. А как на допрос - так пи****ц. МАМА МАМА я ошибся, дяденьки, я так НИКОГДА больше не буду, а потом ну такие уже прямо мученики, аж ж***па, туши свет!!!! тьфу бл****дь, противно.  Вы таких как вы сами видели? со стороны посмотреть - Видим такие друг друга регулярно  А ещё бывает ботами надают - дурачьё полное)))) с бело-красно-белыми вставками  ведь люди с вас всех смеются, С тебя все люди смеются. Мудло. Ты что? Баба? а Европа - она только пискнет раз-два по ТВ вот дескать, как там люди митингуют за КАКУЮ-ТО СВОБОДУ (  ?) и все, а потом сами же ржут с вас, ну раз вам нравится - ради бога. Капялюш и Я против ЕС и Европейского марша. Теперь всё ясно. Прочти для начала тему, интеллектуал мля  Только руководят вами ОООООЧЧЕЕЕНЬ умные дядьки Мы сами очень умные дядьки. а вы и довольны)))) Что брешишь, сцобако? Сколько сегодня полтарачег выпил? а?  дурачьё, и они же первые вас продадут Кто? Кто мой командир? ГДЕ ЭТА СЦУКА, КОТОРАЯ МНЕ НЕ ВЫПЛАТИЛА ЗАРПЛАТУ? Капялюш, тебе выплатили? Про свободу - Я за свободу от нынешнего антибеларуского, антинационального курса существующей власти. И лично за свободу моего народа от АГЛ как главного апологета данного курса. Я за свободу от москалей и "еурапейцау ды амиьериканев". За ВялікаЛітву не ў Еуроўпе, але и и не ў попе! От моря до моря (в смысле Тихого и Атлантического) 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Октябрь 2007, 23:26:56 от www »
|
|
|
|
|
|
Ці трэба беларусам падтрымліваць “Европейский марш” у тупік?
На працягу некалькіх месяцаў гэтак званая “аб’яднаная апазыцыя” начале з камуністам С. Калякіным вядзе падрыхтоўку “Европейского марша” ў Менску. “Марш” прызначаны на 14 кастрычніка сёлета і мае адбыцца па пратаптаным маршруце псэўдаапазыцыі: ад Акадэміі Навук да пл. Бангалор (хоць напачатку заяўлена, што пойдуць да новага будынка Нацыянальнай бібліятэкі). Як гэта часта бывала раней, арганізатары прызначылі свой “марш” за два тыдні да важнай беларускай даты: гэтым разам Дня Памяці продкаў Дзяды, які беларусы ў Менску традыцыйна адзначаюць мэмарыяльнымі мерапрыемствамі на прыканцы кастрычніка – народным крыжовым шэсьцем у Курапаты. Планіроўшчыкі паказнога “эўрапейскага маршу” зацікаўленыя, каб зьбіць энэргію народнага выступу, разьвеяць яе на пустым і бессэнсоўным маршы па вуліцах сталіцы. Ужо самы парамэтры і зьмест псэўдаапазыцыйнага мерапрыемства (шуканьне паразуменьня з антыбеларускімі уладамі) сьведчаць пра падступныя і няшчырыя намеры арганізатараў.
Апошні “марш”, які называўся “за свабоду”, быў праведзены псэўдаапазыцыяй у 2001 годзе. Як вядома, “марш” выклікаў расчараваньне людзей, якіх павадзілі пад канвоем міліцыі і потым кінулі пад рэпрэсіі рэжыму. Чаму арганізатары аднаўляюць гэтую правакацыйную форму мерапрыемства? Справа ў тым, што за шэсьць гадоў з тае пары вырасла і пасталела новае пакаленьне беларускай моладзі. Маладыя не прымаюць антыбеларускі рэжым, ягоную нуду і дурасьць, бачаць эканамічны правал і паліцэйшчыну. Моладзь хоча пратэставаць і ўключацца ў змаганьне. Менавіта гэтых хлопцаў і дзяўчат псэўдаапазыцыянэры заклікаюць маршыраваць “по-европейскі” на мясцовы Бангалор. Спэцслужбы атрымаюць цудоўную магчымасьць высьветліць асобы сапраўдных маладых патрыётаў і будуць імкнуцца здушыць пратэстны патэнцыял. Гэта праўда, што ў змаганьні трэба рызыкаваць. Але ў імя чаго? Псэўдаапазыцыя пасылае моладзь на марш не пад сьвятым нацыянальным Бел-Чырвона-Белым Сьцягам, а пад блакітнымі чужымі небеларускімі сьцягамі. Кіраўнікам псэўдаапазыцыі важна засьведчыць перад заходнімі грантадаўцамі сваю “адданасьць сумесным ідэалам” з Брусэлем і атрымаць за гэта чарговыя гранты ў свае сямейныя бюджэты. Карупцыянэры ад гранта будуць выкарыстоўваць ахвярнасьць і мужнасьць маладых для падтрыманьня свайго камфорту. Гэта ж так! Усе пра іхнюю карумпаванасьць ужо ведаюць.
“Маршы” — безвыніковая форма палітычнага дзеяньня. Неразумна маршыраваць у тупік і бяссэнсава падстаўляцца пад удар дыктатуры пад камандай карупцыянэраў. “Марш” рыхтуецца адыёзнымі асобамі, якія ўжо прадэманстравалі свае абыякавыя адносіны да лёсу Бацькаўшчыны: А. Лебедько, В. Вячорка, А. Мілінкевіч і інш. Нельга ўжо давяраць гэтым імітатарам палітычнага змаганьня. Яны правалілі ўсё, што можна было праваліць. Гэтая псэўдаапазыцыя зьяўляецца неад’емнай часткай антыбеларускага рэжыму. Успомніце, як згаданыя асобы неаднаразова езьдзілі ў Маскву і прапанавалі там “наладзіць інтэграцыю Беларусі і Расеі лепш за Лукашэнку”. Гэтым разам яны зьбіраюцца запрасіць на “марш” сваіх хаўрусьнікаў-дэмакратаў з Масквы, якія будуць зноў казаць пра “вечную дружбу нашых народаў”. Але сэнс гэтых ваяжоў не ў “дружбе”, гэта ёсьць прыклады здрады беларускім інтарэсам.
Дык колькі ж можна давяраць правакатарам і папам-гапонам! І ці варта далучацца да іхняга пустога і шкоднага “маршу”?
Беларусам лепш не “маршыраваць” за падстаўной прамаскоўскай “апазыцыяй”, а гуртаваць свае сілы і абараняць свой народ, сваю нацыю, зямлю, маёмасьць, родную мову, беларускую культуру, беларускія школы. Стварайце групы падтрымкі Беларускай Салідарнасьці – шырокага грамадзкага рушэньня ў абарону незалежнасьці і свабоды нашай Бацькаўшчыны!
Ці не пара нам, усім беларусам, пачаць па сапраўднаму ратаваць Беларусь ад нацыянальнага вынішчэньня, бараніць кожнае беларускае слова, кожнага беларуса, кожную вуліцу, кожны дом, кожную пядзю нашай зямлі, ці не пара пачаць змагацца так, як некалі, калі звалілі КПСС і здабылі незалежнасьць?! Калі пара – то з Богам наперад і пераможам!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Про свободу - Я за свободу от нынешнего антибеларуского, антинационального курса существующей власти. И лично за свободу моего народа от АГЛ как главного апологета данного курса. Я за свободу от москалей и "еурапейцау ды амиьериканев". За ВялікаЛітву не ў Еуроўпе, але и и не ў попе! +1
|
|
|
|
|
|
|
|