|
Лятатрон
|
Расскажите. Колхоз, который стоит на коленях, в котором нет ничего присоединяют к более-менее успешному предприятию и заставляют там строить фермы, покупать технику. И никого не колышет, что предприятие промышленное, а не с\х. Огромные деньги идуь хер пойми куда, а не на зарплаты своим рабочим и обновление технического оснащения предприятия. построены кирпичный и асфальтовый заводы У меня вопрос: заводы на свои личные деньги строил?)А мусіў? ОФФТОПИК! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 11 Май 2012, 13:12:55 от politik »
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Нешта Саннікава на гэтай самай "свабодзе" і не чуваць, і не відаць.... Здаеццо, у турме ён быў больш прыдатны для высакароднай справы барацьбы з сатрапаўскім рэжымам. 
|
|
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
|
Apet.Live
|
Он же после освобождения заявил, что собирается отдохнуть с семьей и будет думать о своем будущем. Отдыхает и думает.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Пусть катится за своим сьвядомым. Плохо то, что они там уже на пару будут просить санкций и всякой такой шляпы для Беларуси.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
привезу аллегро viber +48736347887
|
Там она никому не будет нужна
Прикатится обратно и будет дальше страдать от рэжыма
от ваших тявканий на форумах ровным счетом ничего не поменяется - по ТВ хоть пенсионеров можно грузить тут то беспонт
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maers
Гость
|
Немного почитал тут. Могу сказать одно.Работаю на предприятии-в цеху 11 человек.На выборы ходили -9.Голосовали так: 8-за Санникова,1-за АГЛ,ну а те-типо воздержались! Думайте сами. А что вы называете АГЛ батькой.Так смех меня разбирает.Мой батька сидит и пьёт пиво у телека.И растроился бы если у меня ещё был бы один батька. Санникова жаль, человека сломали.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Санников стал президентом. Всё что бы он сделал уже случилось. Так что расслабься и наслаждайся жизнью.
|
|
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
|
maers
Гость
|
Да я вроде и не заморачивался.Жизнь она хоть и сложная штука-но мы то живём один раз.Коиу либо что то доказывать я не собирался.Так написал ,просто тему увидел.Что по мне-оппозиция иль АГЛ со своей свитой-то они живут в масле.Оппозиция это вообще отдельная тема-я их если честно не понимаю! Чего они вообще делают? Только вот инет засоряют. Ну ничего они с этой властью не сделают!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Только вот инет засоряют. Гэта не засіраньне, а інфавар, ціпа бітвы пад Жальгірысам. Вось імёны гэрояв: нязьменны гэнэралісімус - Позя (пашці дваццаць год займаецца бокцам), яго ад'ютант маршаль БНР - Андrus (у дзявоцтве Юshkewich) i гэтак далей.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ён пра псэўдаў, дурань...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Санникова жаль, человека сломали. Не Мандэла, адназначна... Добавлено: 12 Март 2013, 16:17:27
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 12 Март 2013, 16:17:27 от Ляхтарат »
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
|
sshundrik
|
Санникова жаль, человека сломали. Дохлый попался. А вот настаяшчэва змагара, канешне, не сламалi бы.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А вот настаяшчэва змагара, канешне, не сламалi бы. Ты пра "ненахіляемага"? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Ты пра "ненахіляемага" Зато вы все легко нахиляемые. А точнее вас и нахилять не надо - у вас исходная поза: на коленках лицом близко к паху пиндосов. А дальше уже как велят...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maers
Гость
|
Товарищи.Живём дальше.Мне очень хочется увидеть чем это всё закончится!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Андрей Санников:
– Для мяне зразумела, што нiякi саюз з Расеяй (падкрэслiваю – нiякi!) ня будзе накiраваны на падтрымку дэмакратычнай i незалежнай беларускай дзяржавы. Тамму калi гаворка iдзе пра беларускую дзяржаву, гэта можа быць толькi ў Эўропе і ў НАТО (2007 год, з кнігі «Беларусь – ні Эўропа, ні Расея. Меркаваньні беларускай эліты»)
– С Россией давно пора выстраивать нормальные отношения. Российская федерация всегда будет стратегическим партнером Беларуси. …Россия очень важный для нас партнер. И не просто поставщик энергии (2010 год, интервью литовскому порталу «delfi.lt»).
|
|
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
Андрей Санников:
– Для мяне зразумела, што нiякi саюз з Расеяй (падкрэслiваю – нiякi!) ня будзе накiраваны на падтрымку дэмакратычнай i незалежнай беларускай дзяржавы. Тамму калi гаворка iдзе пра беларускую дзяржаву, гэта можа быць толькi ў Эўропе і ў НАТО (2007 год, з кнігі «Беларусь – ні Эўропа, ні Расея. Меркаваньні беларускай эліты»)
– С Россией давно пора выстраивать нормальные отношения. Российская федерация всегда будет стратегическим партнером Беларуси. …Россия очень важный для нас партнер. И не просто поставщик энергии (2010 год, интервью литовскому порталу «delfi.lt»).
нашему народу нечего волноваться - девальвации опять не будет
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Андрей Санников:
нашему народу нечего волноваться - девальвации опять не будет как то пох.
|
|
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
Андрей Санников:
нашему народу нечего волноваться - девальвации опять не будет как то пох. кому пох а ктото идет на разбойное нападение чтобы накормить своего ребенка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
кому пох а ктото идет на разбойное нападение чтобы накормить своего ребенка сочувствую. говорила мама: учись сынок. (с)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ага. А ён як быў бервяном так і застаўся. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Ага. А ён як быў бервяном так і застаўся.  ооОоОО  Какой ужас! Что ты еще знаешь о terroristЕ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Во, настолькі дубовы, што нават ня ведае, што гаворка пра яго. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Во, настолькі дубовы, што нават ня ведае, што гаворка пра яго.  упырь, я только вижу, что разговор шел о Кэп_е он же terrorist/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Снова хочу есть
|
кому пох а ктото идет на разбойное нападение чтобы накормить своего ребенка  это шедеврально!
|
|
|
|
|
|
мне друг говорит, что макдональдс где-то в Гродно есть(он знает где). друг был готов поспорить на кругленькую сумму, что он отведет меня туда
|
|
|
|
Head
Гость
|
“А НУ-КА, ДЕВУШКИ!..” ТРЭЦЯЯ СЭРЫЯЗусім нядаўна, а менавіта падчас псэўдаапазыцыйнага шэсьця на бангалорскае балота 24 сакавіка сёлета ўдзельнікі несьлі сярод партрэтаў палітзьняволеных і выяву “дамы пріятной наружності” з надпісам “Ірына Халіп”. У многіх тады ўзьнікла пытаньне наконт удзелу гэтай выявы ў шматфігурнай фотакампазыцыі. Сп. Халіп не за кратамі, дык навошта патрабаваць яе вызваленьня? Мы думалі, што яна неяк адкажа на гэтае рытарычнае пытаньне і абрадваліся нагодзе. 9 красавіка сайт Хартыі-97 зьмясьціў відэа з інтэрвію, якое дала І. Халіп, знаходзячыся ў Маскве. Аднак, яна ні словам пра “ляпсус” з сваім фотапартрэтам не згадала. Але паглядзець і паслухаць інтэрв’ю надзвычай цікава. Яго і ня трэба доўга камэнтаваць. І. Халіп дэманструе сябе як асобу вельмі адкрытую, шчырую, незакамплексаваную, са схільнасьцю да рэфлексіі, разьвітай русскоязычной лексікай і гуманітарнай адукаванасьцю. Можа мы дарэмна прысьвячаем ёй трэцюю сэрыю цыкла “А ну-ка, девушкі!..”, дзе йдзецца пра двухаблічных дам тыпу Н. Маковік, якія, зрабіўшы кар’еру ў расейскім мафійным бізнэсе на Захадзе, пачынаюць адчыняць “белдамы” у эўрапейскіх сталіцах? Хаця чыста фармальная сувязь ёсьць. Наша сёньняшняя гераіня таксама ўдзельнічала ў адкрытым конкурсе “Міс Маладога Фронта”, што арганізоўваў даўно Паша Севярынец. І. Халіп тады заняла другое месца, пасьля Міс Маковік. На гэтым іхныя шляхі разышліся назаўсёды. Але вернемся да маскоўскага інтэрв’ю. Яно выканана ў класічным стылю маскоўскіх інтэлігенцкіх салёнаў (у Менску такога няма, тут слабо!) з падкрэсьленымі іроніяй і сарказмам, зь лёгкім цячэньнем думак, якое часам чапляецца за сур’ёзны матыў, але потым весела бяжыць далей. Нам інтэрв’ю спадабалася. І ўсё ж мы прапануем адзначыць пару штрыхоў і задаць пару дадатковых рытарычных пытаньняў. Адно з сур’ёзных тэматычных чапляньняў пасярод лёгкай гаворкі было прысьвечана КГБ. Гераіня інтэрв’ю сказала некалькі рэзкіх словаў пра супрацоўнікаў гэтай структуры, прыгадала камэру і зрабіла выснову, што трэба быць больш цярпімымі да людзей. Усё лагічна. Толькі яна забылася патлумачыць, чаму ў яе адбываліся сустрэчы з гэтымі “нашчадкамі НКВД” да моманту яе арышту. Людзі прасачылі, як І. Халіп даволі рэгулярна хадзіла ў менскую сядзібу КГБ РБ у верасьні-сьнежні 2010 года, падчас выбарчай кампаніі. Няхай бы яна распавяла нам, пра што яны там “беседовалі”. Гэтаму, на жаль, тлумачэньняў няма, у адрозьненьні ад фармальных тлумачэньняў наконт таго, што было пасьля 19 сьнежня 2010 года. Пытаньне другое. Чаму І. Халіп не расказала ў Маскве, як і зь якой мэтай яна разам з калегамі-дэмакратамі павяла 19 сьнежня 2010 г. дзесяткі тысяч беларускай моладзі ад палаца дыктатара ў іншае месца, да сядзібы ЦВК, дзе ўжо былі падрыхтаваны пастка, правакацыя і Крывавая нядзеля? Хто паслаў яе і іншых кіраўнікоў (таго ж А. Саннікава) менавіта па гэтым маршруце? І трэцяе. У лёгкім сьвецкім цячэньні інтэрв’ю не адбылося нават маленькай, хаця б на пару сказаў зачэпкі аб сур’ёзную тэму беларускай нацыянальнай драмы. Яна не згадала ні пра разрабаваньне нашых нацыянальных багацьцяў, ні пра зьдзек з нацыянальнага гонару, ні пра зьнішчэньне культуры і мовы. “А зачем?” – пытаюцца зазвычай такія апазыцыйныя дзеячы. Згаданыя намі гонар, культура, мова і іншае не зьяўляюцца для іх роднымі, сваімі, ім гэта не баліць. І яны прэтэндуюць быць рэвалюцыйнай элітай беларускага грамадзтва? Таму мы прапануем маладым і старэйшым беларусам падумаць над тым, за кім гэта яны хадзілі раней і за кім іх могуць павесьці ў бліжэйшай будучыне. Канец трэцяй сэрыі… Алесь Хадасевіч
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
белорусские ущербные Табе пастанова Вярхоўнага савету- не ўказ? А недарэчныя гэта не беларускія- псэўдаапазіцыя да беларушчыны мала мае адносінаў: І трэцяе. У лёгкім сьвецкім цячэньні інтэрв’ю не адбылося нават маленькай, хаця б на пару сказаў зачэпкі аб сур’ёзную тэму беларускай нацыянальнай драмы. Яна не згадала ні пра разрабаваньне нашых нацыянальных багацьцяў, ні пра зьдзек з нацыянальнага гонару, ні пра зьнішчэньне культуры і мовы. “А зачем?” – пытаюцца зазвычай такія апазыцыйныя дзеячы. Згаданыя намі гонар, культура, мова і іншае не зьяўляюцца для іх роднымі, сваімі, ім гэта не баліць. І яны прэтэндуюць быць рэвалюцыйнай элітай беларускага грамадзтва?
Псэўды- не беларускія. Як і рэжым...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
А мне вот интересно, если Класковскую посадят в шведскую тюрьму, белорусские ущербные объявят ее "политзаключенной"? И добавят ли к своим стандартным плакатикам "Свободу Анджеле Дэвис!" еще и ее фотку?
Кто ж им разрешит? Шведы в этом не заинтересованы, они ж оплот демократии.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ахххххххааааааа
|
Встала на путь исправления? Отлично. Кстати по мнению дарк-авенгера Халип является безработной или нет?
|
|
|
|
|
|
Чем фанат Дмитрия Хлестова от личается от фаната Немана? У Немана к примеру есть один фанат, который пишет "Злой Неман - страшное зрелище для соперников!". Есть ли подобные индивидуумы у Хлестова, Алехно, Смоловой и прочих представителей шоу бизнеса? Ответ: все их фаны.
|
|
|
|