МАРУСЯ
Гродненец
аккуратней с мыслями, они начало поступков
|
|
|
|
|
Мир- это зеркало, и оно возвращает каждому его собственное изображение.
|
|
|
wp
Гродненец
Lubi[ch281] grodnie[ch324]skie forum. GG 587217
|
udalo sie, dobry wieczor
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
Dobry wieczor... Wreszcie tu bedzie porzadek)
|
|
|
|
[size=12]Какой бы грех вы не совершили, держитесь как можно невозмутимее, и окружающим останется только примириться со случившимся.[/size]
|
|
|
Мил@шка
|
P.S. Czego dotyczy sondaza? Co to "SCHOD"  :-? zebranie))) Rozumiem, ze z bialoruskiego schod to zebranie Tylko czego dotyczy to zebranie?? mmm... naprzyklad pojsc do kina albo jeszcze tam cos..
|
|
« Последнее редактирование: 17 Ноябрь 2007, 23:26:38 от ganu-natasha »
|
|
[size=12]Какой бы грех вы не совершили, держитесь как можно невозмутимее, и окружающим останется только примириться со случившимся.[/size]
|
|
|
wp
Гродненец
|
Czy w Grodnie mozna ogl[ch261]da[ch263] mecz Polska - Belgia? Trwa transmisja w programie 2 TVP. Na razie Polska wygrywa 2:0!
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
U nas tylko Polsat(
|
|
|
|
|
|
|
|
PiLulka
|
Jednak fajnie ,ze Pan Wojciech i Pani Ela teraz razam z nami tu!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
)))))))))))))) 
|
|
|
|
|
|
|
Elis
Гродненец
|
Jednak fajnie ,ze Pan Wojciech i Pani Ela teraz razam z nami tu!!!!!!!!!!!!!!  Mozna i bez "Pani". Mam na imie Elwira. Nie jestem o wiele starsza od was. Mniej niz dwa lata temu siedzialam za lawka w sali "Polskiej Macierzy Szkolnej"  A teraz studiuje w Polsce 
|
|
|
|
|
|
|
|
PiLulka
|
Jednak fajnie ,ze Pan Wojciech i Pani Ela teraz razam z nami tu!!!!!!!!!!!!!!  Mozna i bez "Pani". Mam na imie Elwira. Nie jestem o wiele starsza od was. Mniej niz dwa lata temu siedzialam za lawka w sali "Polskiej Macierzy Szkolnej"  A teraz studiuje w Polsce  Jednak Pani Ela tez oglada ветку
|
|
|
|
|
|
|
Elis
Гродненец
|
Jednak fajnie ,ze Pan Wojciech i Pani Ela teraz razam z nami tu!!!!!!!!!!!!!!  Mozna i bez "Pani". Mam na imie Elwira. Nie jestem o wiele starsza od was. Mniej niz dwa lata temu siedzialam za lawka w sali "Polskiej Macierzy Szkolnej"  A teraz studiuje w Polsce  Jednak Pani Ela tez oglada ветку Czyli ja cos pomylilam... :-? A ktora to Pani Ela??
|
|
|
|
|
|
|
wp
Гродненец
|
Tez po przeczytaniu myslalem, ze chodzi o Elwire - Ele. Ale wobec tego witam Pania Ele, ktorej nie znam, dobry wieczor Wypowiadam sie na forum czasem uzywajac polskich znakow, a czasem nie. Kiedy lepiej sie czyta moj tekst? Prosze o odpowiedzi, bo chce sie dostosowac, aby wszystkim bylo wygodnie czytac.
|
|
|
|
|
|
|
МАРУСЯ
Гродненец
|
Tez po przeczytaniu myslalem, ze chodzi o Elwire - Ele. Ale wobec tego witam Pania Ele, ktorej nie znam, dobry wieczor Wypowiadam sie na forum czasem uzywajac polskich znakow, a czasem nie. Kiedy lepiej sie czyta moj tekst? Prosze o odpowiedzi, bo chce sie dostosowac, aby wszystkim bylo wygodnie czytac. Niech pan pisze z polskimi znakami([ch261],[ch281] i td.) nam b[ch281]dzie [ch322]atwiej to odczytywa[ch263].
|
|
|
|
|
|
|
-Freelancer-
|
Niech pan pisze z polskimi znakami([ch261],[ch281] i td.) nam b[ch281]dzie [ch322]atwiej to odczytywa[ch263] zgadzam sie z julcia
|
|
|
|
|
|
|
МАРУСЯ
Гродненец
|
Jednak fajnie ,ze Pan Wojciech i Pani Ela teraz razam z nami tu!!!!!!!!!!!!!!  Mozna i bez "Pani". Mam na imie Elwira. Nie jestem o wiele starsza od was. Mniej niz dwa lata temu siedzialam za lawka w sali "Polskiej Macierzy Szkolnej"  A teraz studiuje w Polsce  Jednak Pani Ela tez oglada ветку Czyli ja cos pomylilam... :-? A ktora to Pani Ela?? pani Ela to ta ktora pracuje w bibliotece
|
|
« Последнее редактирование: 19 Ноябрь 2007, 15:40:20 от pani_dyrektor »
|
|
|
|
|
МАРУСЯ
Гродненец
|
Ludzie kto z was jedzie do Bia[ch322]egostoku, a kto do Cz[ch281]stochowy???
Mo[ch380]e kto wie ile to b[ch281]dzie kosztowa[ch322]o?
|
|
« Последнее редактирование: 19 Ноябрь 2007, 16:03:05 от pani_dyrektor »
|
|
|
|
|
PiLulka
|
Nie jade!!!!!!!!!!! A kto jedyie!!!!!!!! Jesycye ray winsyuje Irene Zylinske
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
Mo[ch380]e kto wie ile to b[ch281]dzie kosztowa[ch322]o? JA jad[ch261] do Bia[ch322]egostoku, ale o Cz[ch281]stochowie nic nie wiem...  Powiedzcie mi o tym co b[ch281]dzie w Cz[ch281]stochowie...
|
|
« Последнее редактирование: 20 Ноябрь 2007, 00:44:22 от Napoleon_Bonaparte »
|
|
|
|
|
Chikotilo
|
Mo[ch380]e kto wie ile to b[ch281]dzie kosztowa[ch322]o? Я еду туда и туда. Сколько стоит не знаю.
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
Mo[ch380]e kto wie ile to b[ch281]dzie kosztowa[ch322]o? JA jad[ch261] do Bia[ch322]egostoku, ale o Cz[ch281]stochowie nic nie wiem...  Powiedzcie mi o tym co b[ch281]dzie w Cz[ch281]stochowie... что-то вроде pielgrzymki...
|
|
|
|
|
|
|
МАРУСЯ
Гродненец
|
что-то вроде pielgrzymki...[/quote] все возможно что что-то вроде пельгжымки но возможно(в этом я не уверена) заедем в Краков Pilulka почему не едешь яж здохну без тебя 
|
|
|
|
|
|
|
PiLulka
|
Потому что во время поездки в Ченстохов я буду ва Белостоке  Вот так вот
|
|
|
|
|
|
|
МАРУСЯ
Гродненец
|
|
|
|
|
|
|
|
МАРУСЯ
Гродненец
|
Случай но не знаешь кто поедет в Чэнстохову Список в алфавитном порядке пожалуйсто 
|
|
|
|
|
|
|
-Freelancer-
|
в Чэнстохов с заездом в Краков : 52 руб. 60 коп. и страховка 
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
в Чэнстохов с заездом в Краков : 52 руб. 60 коп. и страховка а будет заезд? и когда Cz[ch281]stochow? 2julcia: А ты в Ченстохов? Не если что, то можем собрать банду как в СВЕНТУ ЛИПКУ....  Потому что в БЫДЛОСТОК ненадто подобралась компания... в Чэнстохов с заездом в Краков : 52 руб. 60 коп. и страховка так этож ФИГНЯ...  2Elis: Rzeczywi[ch347]cie [ch380]e ty Elwira, a nie Piani Ela... Bo nazywa[ch263] si[ch281] Pani Ela mo[ch380]e tylko Pani Ela...  Iniedojebi[ch347]inieibiod!
|
|
« Последнее редактирование: 20 Ноябрь 2007, 18:50:22 от Napoleon_Bonaparte »
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
XL Liceum Ogolnokszta[ch322]c[ch261]cy z Oddzia[ch322]ami Dwuj[ch281]zycznymi im. Stefana Zeromskiego w Warszawie
|
|
|
|
|
|
|
|