MDS
|
 |
« : 26 Апрель 2009, 00:51:48 » |
|
Текущие покатушки также смотрите на последних страницах темыБольшая просьба для тех, кто ищет компанию для покатушек: Размещая сообщение о предстоящей поездке, оставляйте пожалуйста свой номер телефона, чтобы желающие присоединиться могли накануне поездки уточнить актуальность информации. Если объявленная вами поездка по каким-либо причинам не может состояться или на ней не можете присутствовать вы лично, пожалуйста, сообщите об этом в этой теме как можно раньше.РЕАЛЬНАЯ ПОГОДА ТУТ и ТУТТемпературу здесь Как проехать 100км или более в день без последствий
|
|
« Последнее редактирование: 13 Март 2015, 18:29:27 от PuLs@R »
|
|
|
|
|
Первое сообщение / продолжение темы
|
Шурик Южанин 7
|
Сегодня покатуха с Ravenом состоялась. Проехали примерно 40-45 км. Было 6 человек, были новые люди, приятно видеть, что в наше велодвижение вливается народ. Обратно возвращались в темноте.
|
|
|
|
|
|
|
Mr_SaD
Гродненец
Я люблю этот Форум!
|
Значит у меня комп нагло врет!  Он мне кажет по приезду домой: 37.9км итого, 15км/ч средняя скорость. Ну и вывод: фонарь на такое дело - обязательно!  Бо если по ровным дорожкам еще норм ехать - раз только колею потерял, то нестись с горочки - оченна стремно. 
|
|
|
|
|
|
|
Andrey-g
|
І яшчэ крыху пра пакатушку на Аўгустоўскі канал Так, хіба можна абагнаць, калі едуць уровень Tanchik12345 ды Цынічны Рамантык, ды абедзьве каляіны займаюць?  А калі ім яшчэ штось-ці не спадабаецца, то адзін з аднаго боку, другой з другога ў клешчы зажымаюць.  Дзякуй _Raven_ і ўсім удзельнікам, вельмі добрая вандроўка атрымалася ў нядзелю. Упершыню ўдзельнічаў, хваляваўся, што не змагу прайсці такі працяглы шлях. Аднак усё атрымалася і я маю магчымасць падзяліцца сваімі ўражаннямі... Тэмп быў абраны вельмі добра. Некаторыя кавалкі пуці былі складанымі, колы закопваліся ў пясок. Затое на асвальтовых кавалках адпачываў, хацелася рухацца хутчэй. Напачатку былі адстаючыя. Неўзабаве абярнуўшыся назад, замест рухаючыхся следам, убачыў вось гэта:    Аператыўна сабраўшыся ды склікаўшы савет па далейшым манёўрам, вырашылі пачакаць. Аднак становішча не мянялася, адстаўшых не было.     Тады адправілі аднаго раварыста на разведку. На шчасце, ён хутка вярнуўся з прапаўшымі. Тады абралі Zer_0 "замыкаючым", каб больш ні каго не губляць, ды накіраваліся далей. Час ад часу на перакрыжаваннях спыняліся на перадышку ды пачакаць замыкаючых.    Рухацца было лёгка - адчувалася падтрымка паплечнікаў, была прыемная ўтульная атмасфера.   Сяброўства ды падтрымка былі ва ўсім. Асабліва гэта адчувалася, калі адзін з раварыстаў прабіў кола. Тады адразу было прапанована 7-8 лапатак для сняцця шыны, ды 4 новых камеры. І мянялі камеру ўсе разам: столькі чалавек на адно кола я ніколі не бачыў. Гэтаму колу было так сорамна ад такой увагі, што яно проста павінна верай і праўдай служыць доўга-доўга.    Неўзабаве назрэла пытанне: "А ці была дзюрка?" Пры першасным аглядзе яе не заўважылі. Каб пераканацца, што яна была сапраўды, а ўсё гэта не падалося, пайшлі нават макаць камеру ў возера, якое было нездалёк. Іншыя ў гэты час маглі адпачыць, ды палюбавацца наваколлем.     Раней лічыў, што па жвіровых дарогах лепш ехаць, чым па звычайных грутнтовых. Аднак глынуўшы пылу, ды заўважыўшы, як колы закопваюцца ў дробнае каменне жвіровай дарогі, пераканаўся, што не заўсёды. Ды і ровар пасля такіх шляхоў неяк мяняе колер  ...    А вось і Нёман. І памятны фотаздымак ля яго.    Яшчэ крыху ляснога шляху, невялікі прыпынак на абед, і нарэшце ён, Аўгустоўскі канал!    Нават былая прытома некуды падзелася, так лёгка ды радасна было рухацца ўздоўж яго.     Як прыемна рухацца разам, якая добрая кампанія, напачатку незнаёмыя твары зараз становяцца блізкімі, амаль роднымі. Але час ужо паджымае, амаль палова каманды аддзяляецца, каб рухацца ў напрамку Гародні. Я таксама вырашыў ужо вяртацца дадому.   NickPC быў наперадзе і задаваў добры тэмп. Пасля прыпынку нават не хацелі падымацца. Каманда "пад'ём" тут ужо не працуе...   У Гародню вярнуліся стомленыя, але задаволеныя. Падарожжа было сапраўды выдатным. Дзякуй усім, хто арганізоўваў і ўдзельнічаў.
|
|
« Последнее редактирование: 11 Сентябрь 2012, 01:31:13 от Andrey-g »
|
|
|
|
|
Велосервис "ИГУАНА"
|
Альбом с покатушки Вконтакте. Ждём комменты романтичные фото, особенно провода, кукуруза и облака... ну и еще Таня на соломе)
|
|
|
|
|
|
|
votodef
|
Дзякуй табе, Andrey-g, за падрабязную i цiкавую фотасправаздачу! Але ў мяне пытанне - чаму пад час пакатушкi не размаўляў з намi на роднай мове? ))
|
|
|
|
|
|
|
Andrey-g
|
Ну-у гэта складанае пытанне...  Але паспрабую адказаць. Па-першае, ці быў з удзельнікаў яшчэ хтось-ці, хто размаўляў на ёй? Па-другое, крыху раней у мяне адбылася размова з адным чалавекам, які вырашыў, што я яго выпрабоўваю, звяртаючыся да яго на беларускай мове. Навошта лішнія неразуменні? Па-трэцяе, той, хто не ведае, можа вырашыць, што я з ярай апазіцыі, ды ўдарыцца ў палітычныя спрэчкі. Не люблю палітыку... А пісаць на беларускай мове ўжо звычка.
|
|
|
|
|
|
|
Александр Зимин
|
Але ў мяне пытанне - чаму пад час пакатушкi не размаўляў з намi на роднай мове? )) Всё правильно. Говорить на языке в компании, которая на нём не говорит - дурной тон. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergei78
|
Возможно это и есть наша беда. Как говорит знакомый и уважаемый мной человек: народ объединяет язык и вера, а у нас первого нет и вторая разделена. Как то так, но это уже другая история.
|
|
|
|
|
|
|
votodef
|
Трэба будзе як-небудзь арганiзаваць беларускамоуную пакатушку))) Бузде практыка усiм жадаючым.
|
|
|
|
|
|
|
|
NOSTRA
|
крыху раней у мяне адбылася размова з адным чалавекам, які вырашыў, што я яго выпрабоўваю, звяртаючыся да яго на беларускай мове. Навошта лішнія неразуменні?
Ну да, просто есть кое-какой автоматизм: когда с тобой разговаривают по-белорусски, то и ты пытаешься отвечать соответственно (хотя скорее всего получается на трасянцы). Но по-поему нет проблемы, если один будет говорить по-белорусски, а второй по-русски. Думаю, оба друг друга поймут. На самом деле приятно читать и слушать чистый белорусский язык. Спасибо, Andrey-g, за отчет 
|
|
|
|
|
|
|
Велосервис "ИГУАНА"
|
Эх конь, ты мой конь, Чатыры падковы, Ты вядзі, вядзі ў бой нас, Бацька Балаховіч!
|
|
|
|
|
|
|
AlpenGold
|
Fireball а где я ? этого коня я тоже со всех сторон обсмотрел 
|
|
|
|
Методом Промышленного Альпинизма: Герметизация межпанельных стыков; Устранение протечек; Спил сложных деревьев; Утепление фасадов; Покраска скатных крыш МТС 80333921105 http://альпинист-гродно.бел/
|
|
|
Александр Зимин
|
Добавлю фото к теме лошадок. Сегодня ездил кататься. 
|
|
|
|
|
|
|
Велосервис "ИГУАНА"
|
а где я ? вуаля, вот и Андрюля) Добавлено: 11 Сентябрь 2012, 23:23:40
заняпад маленькіх вёсачак... Добавлено: 12 Сентябрь 2012, 00:25:11
|
|
« Последнее редактирование: 12 Сентябрь 2012, 00:25:11 от Fireball »
|
|
|
|
|
|
|
Drumsms
Молодой Гродненец
|
А в воскресенье никто никуда не поедет? Салют, Avadon ! Видел тебя сегодня в ~18-00 на пл Ленина (я пешиком был)  Поделись планами на воскресенье о потенциальной покатухе...Может ради такого дела задержусь на денёк 
|
|
|
|
|
|
|
Шурик Южанин 7
|
А в воскресенье никто никуда не поедет?  В воскресенье гонка КК в 11.00 в Пышках приезжайте погонять.
|
|
|
|
|
|
|
Avadon
Гродненец
|
В воскресенье гонка КК в 11.00 в Пышках приезжайте погонять. Знаю про гонку, но у меня цепь на честном слове держится темпа гонки может не выдержать  Подумываю в сторону Гожи по берегу Немана... Будут желающие?
|
|
|
|
|
|
|
Drumsms
Молодой Гродненец
|
Подумываю в сторону Гожи по берегу Немана... Будут желающие? Время ? Расстояние ? Темп ?
|
|
|
|
|
|
|
Avadon
Гродненец
|
Время ? Расстояние ? Темп ? Выезжать думаю часов в 11, расстояние по факту выйдет около 60-80 км. темп - подстраиваемый под всех 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergei78
|
Всем привет! Кто-нибудь был на Чёртовом озере? http://wikimapia.org/#lat=53.7898205&lon=24.0301037&z=14&l=0&m=b Да так трудно объяснить. Едешь в сторону Поречья по трассе, потом не доезжая указателя "18 км" там будет дорога, сворачивающая в лес. По этой дороге и идти надо. Дальше будет несколько развилок, надо держаться левее. Наконец, там в лесу будет какой-то питомник, вдоль него дорога. Вот по ней и надо идти . Потом будет болото, а потом и это озеро. Но на машине туда трудно добраться: там частенько завалы на дороге http://www.infokart.ru/grodno-so-sputnika/ попробуйе карту посмотреть. там его видно. Решили сегодня туда прокатиться, до питомника этого доехали, а за ним, видимо не туда свернули, бо ни болота, ни озера не нашли, потом пересекли узкоколейку и через Табольскую Будку выехали на дорогу в Озёры, по ней и вернулись в Гродно. В лесу вышку какую то встретили, охотничья что-ли?
|
|
|
|
|
|
|
votodef
|
я был на чертовом, найти не сложно (если ехать с трассы)
|
|
|
|
|
|
|
Aleks527
|
охотничья что-ли? охотничья
|
|
|
|
|
|
|
Tanchik12345
|
Всем привет! Кто-нибудь был на Чёртовом озере?
какая замечательная первая фотка. Сразу туда захотела! Почему народ с собой не позвали? 
|
|
|
|
Москитные сетки, вспашка мотоблоком т.(029)8-830-830
|
|
|
Sergei78
|
какая замечательная первая фотка. Сразу туда захотела! Почему народ с собой не позвали?  Да всё за минуту решилось, друг позвонил: съездим куда-нибудь? Я предложил. Поехали, нашли....  Можно и повторить собраться 
|
|
|
|
|
|
|
|