v1as
|
ты у нас млин индивидум! твоё мнение никто не поддерживает!!! так что закройся!!!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Gentos
|
Нельга зусiм згаджаца с джэнтасам! Калі штосьці маеш супраць, калі ласка, кажы, я слухаю 
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Нельга зусiм згаджаца с джэнтасам! ты пасты паўнацэнныя пішы: у адным адразу і што "нельга зусім згаджацца" і чаму  Тебя вообще ебет что я пишу? нет ну ты мне скажи тебя ебет? Вот и сиди смирно и неп#зди! Креветка!!! Калі штосьці маеш супраць, калі ласка, кажы, я слухаю Потым потым!
|
|
« Последнее редактирование: 06 Декабрь 2007, 09:17:14 от Stop_My_Cop »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Тебя вообще ебет что я пишу? нет ну ты мне скажи тебя ебет? Вот и сиди смирно и неп**ди! Креветка!!! Ты імбецыл 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Тебя вообще ебет что я пишу? нет ну ты мне скажи тебя ебет? Вот и сиди смирно и неп#зди! Креветка!!!
Па першых. Гэта форум, блін, тут у кожнай ветцы абмяркоўваць гэтае пытаньне, добра, яшчэ разок  Я спакоен..дык вось, гэта форум, тут кожны піша све думкі, як Ён лічыць, а не як камусьці хочацца, каб было менавіта так  І яшчэ!! Вялікая ПРОСЬБА!!!!!! На Спіраль ня гнаць! Окэй?! Я ж нічога ні кажу на тваіх сяброў  Калі засталося сумленьне, дык прыслухайся а то я ведаю тайскій 
|
|
« Последнее редактирование: 06 Декабрь 2007, 13:08:47 от Gentos »
|
|
|
|
|
Paladin
|
Тебя вообще ебет что я пишу? нет ну ты мне скажи тебя ебет? Вот и сиди смирно и неп#зди! Креветка!!!
Па першых. Гэта форум, блін, тут у кожнай ветцы абмяркоўваць гэтае пытаньне, добра, яшчэ разок  Я спакоен..дык вось, гэта форум, тут кожны піша све думкі, як Ён лічыць, а не як камусьці хочацца, каб было менавіта так  І яшчэ!! Вялікая ПРОСЬБА!!!!!! На Спіраль ня гнаць! Окэй?! Я ж нічога ні кажу на тваіх сяброў  Калі засталося сумленьне, дык прыслухайся а то я ведаю тайскій  а я умею... 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
і умею так сама, тссс..гэта каб ня сільна палохаць 
|
|
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
хорошая поездка была - будет, что поесть..
|
спадарства, дзякую..))  канешне можна было б каму трэба "вынести строгий физический приговор с занесением в личное тело"  , аднак не той пароды ды ня хочацца ветку прысьведчанную іншай тэме засіраць  дарэчы, да якой высновы прыйшлі з мадэратарствам? )))
|
|
« Последнее редактирование: 06 Декабрь 2007, 21:34:00 от spiral »
|
|
не пытайся - нет времени.. Действуй!
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Да той что криветку надо накол посодить!!! Джентас у миня 10лет тайского бокса мне почлен! 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
ого! вочы перад тэлебачаньнем ня спсаваў? лана, едзем далей..
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Ну як табе адказаць.. Не.. 
|
|
|
|
|
|
|
Админ
|
Тебя вообще ебет что я пишу? нет ну ты мне скажи тебя ебет? Вот и сиди смирно и неп#зди!
[warnyel]Мат, оскорбления участников форума[/warnyel]
|
|
« Последнее редактирование: 10 Декабрь 2007, 11:17:47 от admin »
|
|
Viva la DRF!
|
|
|
zloy kak @
|
Тебя вообще ебет что я пишу? нет ну ты мне скажи тебя ебет? Вот и сиди смирно и неп#зди!
Алексей, вот замечательная скорость реагирования, не прошло даже недели :-?. Именно по этому я был за постоянное присутствие модера...
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Алексей, вот замечательная скорость реагирования, не прошло даже недели :-?. Именно по этому я был за постоянное присутствие модера... Я против! Тем более что мое оскарбление было вамиже и вызвано! 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Алексей, вот замечательная скорость реагирования, не прошло даже недели :-?. Именно по этому я был за постоянное присутствие модера... Я против! Тем более что мое оскарбление было вамиже и вызвано!  Целовайко, тебе еще не забанили? Очень жаль.
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
Stop_My_Cop
|
А за что меня банить? нет ну за что меня банитЬ!
Ну вот нечего ответить и иди тогда гачлен!Нет меня пока не забанили! дело все в том что повода банить меня нету! Я хороший! и бан мне не нужен! Вот так вот! 
|
|
|
|
|
|
|
|