Капялюш
|
чорт падзяры, мяне упарта ігнаруюць  прыдзецца прыбегнуць да радыкальных мэтадаў: дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не? дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не? дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не? дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці істотныя зьмены, нягледзячы на тое, што за 9 папярэдніх год лібералы нічога не дасягнулі, ці не?[highlight] дык што, кракадзіл? адкажаш мне, чаму гэты марш павінен прынесьці
|