Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
20 Август 2025, 21:35:42
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба > Тема: Re: Альтэрнатыва рэжыму
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Сообщение #9686296

Страниц  : 1 ... 15 16 18 19 20 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Альтэрнатыва рэжыму  (Прочитано 54771 раз)
Head
Гость
« Ответ #480 : 29 Ноябрь 2012, 19:54:58 »

Я падтрымліваю санкцыі толькі супраць рэжыму. Напрыклад, візавыя. Эканамічныя санкцыі толькі падштурхнуць краіну ў лапы маскалёў. І таўрую я толькі рэжым і то, што ён робіць і зрабіў. Напрыклад, я рады, калі наш СУП расце, калі нашыя спартсмэны перамагаюць, калі выходзяць новыя творы, адчыняюцца прадпрыемствы, будуюцца дарогі, калі беларусы становяцца багацей і разумней. Але рэжым і ўсё, што з ім звязана не мае дачынення да нашай краіне. Гэта, проста, банда, якая ўсё вынішчае на ўласную карысць.

Радыкальны шлях- шматлікія ахвяры- гэта толькі так па тэлевізару кажуць. А ў рэальнасці, радыкальны шлях гэта не абавязкова ахвяры. Я, напрыклад, лічу, што беларусы як ніхто іншы годныя змянення ўлады бяз моцнага кровапраліцця, нават увогуле бяз кравапраліцця. Да таго ж кровапраліцце дрэнна не только з-за таго, што народу шкада (хаця гэта 50% прычын), але і з-за таго, што такім шляхам нічога ня зробіш- Расея ўвядзе войскі.

Почему ты решил, что Америка - это великое благо для Беларуси?
Што адзначае "вялікая карысць"? Калі ісці да свабоды, то ўнутраная сітуацыя гэта, канечне, шмат, але не ўсё. Без адпаведных міжнародных абставін мы нічога не зробім. Напрыклад, Эўразвяз нам можа дапамоч, але за гэта, магчыма, прыйдзецца туды ўвайсці (а там нічога добрага няма). А Амэрыцы як раз будзе добра мець саюзніка ў цэнтры Эўразіі. Калі з бліжэйшых да нас краін, то нам трэба арыентавацца на Украіну, Прыбалтыку, Польшчу, Скандынавію. Гэта краіны- браты. Разам мы сіла. Але побач Расея з Нямеччынай- гэта дзве сілы. Дзьве на аднаго- не пацягнем. Таму, сябраваць будзем з ЗША.

Почему ты думаешь, что выражаешь мнение большинства?
Гэта не цяжка прасачыць. Паглядзі колькі за сваю менавіта антыбеларускую пазіцыю ты атрымаў тут мінусаў і адпаведных паведамленняў. Паглядзі, колькі людзей байкатуе "выбары" (і ў адпаведнай тэме на форуме гэта яскрава адлюстравана). А потым адкрый спасылку ў подпісі і зразумей, што ўвесь напрамак гэтай палітыкі я не з пальцу высмактаў, а ён выпрабаваны, выпакутаваны стагодзямі. І мы павінны яе весці ў поўнай пераемнасці і ў ідэалах ВКЛ, БНР, БНФ...
Страниц  : 1 ... 15 16 18 19 20 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт