Я карыстаўся інфармацыяй, якая ёсць у Сеціве. І я ўпэўнены, што больш нічога няма, таму, што калі б было, то б выйшла "аналітычная перадача" па АНТ і там абавязкова б з прывядзеннем усіх улік абгрунтавалі насельніцтву, што гэта сапраўдная крымінальная справа, ўсё даказана і неякія яны палітвязні. А пакуль яны з "такога" прадставілі толькі пацвярджэнне таго, як па тэлефоны псэўды перагаворвалісь аб грошах. І на гэты момант усё, што мы маем гэта справы, шытыя "белымі ніткамі" і гучныя заявы, маўляў, "ніякіх палітвязняў у нас няма". Фармальна няма, але вядома, з якімі парушэннямі было ўсё зроблена.
і якой ж яны базай валодалі дзеля гэтага? - Не уважаемый, Вы не юрист. - Ня ведаеш тэрміну "доказная база"? Давай, да пабачэння!

Юрыст ты наш...
Вядома, што ён заклікаў людзей на плошчу... -

- Ну, падчас дэбатаў перадвыбарчых. Ты гэтага ня ведаеш? Ведаешь, у мяне ўвогуле складваецца такое ўражанне, што ты наогул нічога ня ведаеш і толькі лезеш сюды са сваімі тупымі прапагандыстскімі штампамі.
рэжымам заканадаўства аб масавых мерапрыемствах не выконваецца, неабргунтавана адказваюць у гэтым таму народ можа выйсці і без дазволу. -

- Гэта скарочаная вэрсія слоў "народ мае права на паўстанне".
Саннікаў, гляджу, тое ж самае. -

Такое ж абвінавачванне як і ў Статкевіча. Ты сапраўды тупы. Хоць бы разабраўся ў пытанні перад тым як лезці на наш форум.
Чтобы предметно обсуждать какое-либо действие, нужно знать ВСЕ обстоятельства, а не "гляджу ..."
А у Вас, уважаемая Голова (без мозгов), все высказывания такие ограниченные (в сведениях).
Ну, я хоць аперую дадзенымі з Сеткі (і гэтага дастаткова), а ты наогул нічога ня ведаеш. Толькі такі "да, а што?" з адпаведным выразам твару.

І толькі адныя абразы- гэта, канечне, кажа толькі аб тым, што ў цябе ў самога мазгоў няма.
Увогуле, можна нават і ня лезці ў гэтыя броднікі таму, што асэнсаваць дастаткова нават толькі гэтае: Лукашэнка ўладу захапіў гвалтоўна, ўтрымвае незаконна, таму, ўсё дзеянні па яго звяржэнні ідуць у адпаведнасці з літарай закона.