Ты хоть раз видел как гаевые останавливают машины? Они стоят вытянув правую руку жезлом в сторону и указывают где водителю остановится или же они махают жезлом над головой?
І што гэта да таго, што ён зрабіў? То, што яны так прыпыняюць- адно, а то што ён зрабіў- зусім другое))
Больше похоже на то, что девка в носу колупалась, или ворон ловила, а потому и лупанулась об жезл.
Я ўжо казаў, што нават такой хуткасці для гэтага было недастаткова. Ён яе ўдарыў.
А дзе я гаварыў, што чалавек мае права супраціўляцца пры законным прымяненні моцы??
А где тут
Калі мент пачынае біць, то чалавек мае поўнае права нават на абарону, а ты пра нейкія ўцекі...
фраза про то, что бьют не при законном применении физсилы?

Ведаешь, мы тут з табой не НПА пішам. Гэта мэтады жулікаў 90-х- прыкалупацца да каго-небудзь і злавіўшы за нейкае слова казаць, што ён табе павінен грошы.

Дзе рэальным аргумэнтам з'яўляецца толькі сіла, а не троху няслушнае выказванне. Але нават у гэтым разе мае выказванне з'яўляецца менавіта
неўдакладненным. Я ж напісаў "калі мент пачынае біць", я ж не напісаў, што "калі мент пачынае біць на законных падставах", так?? Сама па сабе фраза "Калі мент пачынае біць, то чалавек мае права на абарону" можа з'яўляецца слушнай і не, але згодна кантэксту вышэй-
Навошта ёй было спыняцца? Каб яшчэ засунулі яё ў машыну ды ўвезлі ў невядомым накірунку??
была пагроза здароўю (як мінімум). Так, што малалетак ідзі развадзі.

Как раз у этой мартышки очень хороший мотив - избежать ответственности за ДТП и неостановку по требованию гаевого. Суммы штрафом я уже писал выше. Так что мотив такого поступка более чем красноречив. А вот у гаевого, который, по утверждению этой девки пытался ее сбить с мотоцикла пластмассовым жезлом, какой мотив?
Там ж ужо адзначалася, што матацыклісты не заўсёды спыняюцца па мянтоўскаму патрабаванню... а тут дзяўчына вырашыла хоць троху ўважыць, а яны так... ну, думае, ідзіце далей)) І, дарэчы, які ў яе матыў каб ўцякаць? Каб парушэнне хуткаснага рэжыму зафіксавалі, то ўжо б паявіліся доказы. Ці яна тэхасмотар не зрабіла? Глупства нейкае. І, дарэчы, якой яшчэ адказнасці за непрыпыненне, калі яна
прыпынілася і прыпынялася да гэтага (20км/ч) пакуль мент не ўдарыў. А гаевы чаму...
"Ольга Игнатюк: "Вероятно, они подумали, что я не останавливаюсь, и решили меня таким образом сбить с мотоцикла или еще что-то. Может быть, это вызвано
какой-то ненавистью к мотоциклистам, потому что часто они не останавливаются. Для меня это было шоком. Я напугалась, прокатилась пару метров и поехала дальше. Началась истерика. Это было очень неожиданно."
Нешта ў гэтым ёсць. І ня збіць, чаму збіць... Тут ужо зусім крымінальшчынай папахвае))
Вот тут браток ты глубоко ошибаешься. Не скрою когда учился на юрфаке после практики была мысль остаться работать в прокуратуре. Но потом немного жизнь засосала, были нелады с законом. А теперешнее мое общение с некоторыми ментами сводится только в совместной игре в футбольчик.
Ай, ведаю я вас. Мянты з бандытамі як палка аб дзьвух канцах.