Ты насамрэч думаешь, што там хто некалі дзяжурыць?
А ты думаешь что нет?

Сразу видно, что ты не служил в вОйске.
Ну ты, бачна, не ведаешь, у якім стане наша войска насамрэч.
Я табе так скажу, што нават ў славутым ВВС і СПА, ў нас ёсць у рэспубліцы толькі 3 брыгады з узбраеннем С-300, то, вось, калі прам зараз загадаць ім змяніць месца дыслакацыі, то там нават тэхніка (а гэта лепшыя войскі!! гордасць рэжымных сіл! К таму ж, як вядома, першымі (у сучаснай вайне) сустракаюць войскі праціўніка ПВО) каб сабраць ўсіх салдатаў і афіцэраў з ўсім камплектаваннем ня будзе гатова каб ад'ехаць, таму, што на группах (дывізіёнаў (гэта поў брыгады)) ёсць толькі некалькі грузавічкоў якія ў любы момант змогуць ехаць (ну і пару ЎАЗ-ікаў (дапатопных, з савецкага часу

)) (я не ведаю, хібо што будуць чакаць, пакуль ў эканамічных субьектаў рэквізіруюць, а ты ўяві сабе, што твая машына ідзе недзе з-за мяжы, што, ты пагонішь яё на абарону дыктатуры??

да ну яго нахрэн, лепш скажаш кіроўцу сядзі там сябе ды не рыпайся

), я думаю, што там нават паліва ня будзе каб гэтыя С-300 (там МАЗ, яки жарэ як танк) добра заправіць. А калі і з'яўляецца (гэтае паліва), то хутка спісваецца ці яшчэ чаго

. Да таго ж, пакуль яны пьяных афіцэраў недзе па бабах у горадзе збяруць... (калі ж б пачася вайна, я думаю, што гэтыя ж афіцэры возьмуць жонку ды дзяцей, ды дзёру дадуць адсюль, на халеру ім гэты рэжым паганы абараняць??) Нікому там нічога ня трэба. Гэта толькі лука гаворыць, што "Мы отказались от армии наёмников (мая на ўвазе прафіссійнае войска)", а насамрэч гэта і ёсць армія наймітаў, наймітаў лукашыстскай хунты- ніхто там не думае аб краіне, а толькі аб тым колькі там плацяць- колькі там, ды дзе да дому пабліжэй, ды места пацяплей (наогул, каму хочацца ваяваць за "чарку ды шкварку"?) вось таму і самалёты залятаюць. Ці самі салдаты захочуць ваяваць, калі іх лічуць (таму, што ў войска "папалі") дурнямі і з адпаведнымі адносінамі... Ў нас хутчэй войска каб туды нязгодных садзіць, а не дзе служыць- гонар.
Ўсе, што лука гаворыць аб баяздольнасці нашага войска- хлусня. Калі войска насамрэч баяздольнае- аб гэтым так крычаць не прыйшлося б. Войска такое ж баяздольнае, як і гаспадарка канкурэнтная, па сутнасць. І, дарэчы, яшчэ хацелася б дадаць, што гэта добры знак ад нашых свьядомых вайскоўцаў- яны паказалі, што не зьбіраюцца абараняць луку.

Вось такая вось праўда, як хацеў dub. Але ў мяне ёсць сурьезныя падозранні, што ён гэта зрабіў, каб забалбатаць ту праўду, што я напісаў вышэй. Але нічога, тут таксама шмат праўды, а асабіста пра "Говори правду" я яшчэ напішу.