AdimironНа форуме ёсць шматлікія людзі, якія мяне ведаюць, таму я не хочу, каб яны ведалі чым я займаюся...

А што вам рабіць..?? Спачатку трэба вызначыцца на якой "ніве" вы будзеце працаваць: на нацыянальна-культурніцкай, у палітыке, эканоміке, рэлігі.. у спорце нарэшце... Канешне можна адразу ахапіць усе.. А потым рабіце, тое што вы можаце згодна вашым магчымасцям, спектр дзейнасці неабмежаваны: ад выдавецкай справы й публіцыстыкі да спорта, навукі й касманаўтыкі... Калі ў вас шмат грошай - магу парайць вам выкупіць беларускія скарбы культуры й гісторыі з музеяў і архіваў Расеі, Польшчы й Літвы ці выкупіце Ружанскі палац і зрабіце яго другім "Версалем"..

Конспирация

А вообще, спасибо за неагрессивный ответ. Приложить руки действительно есть куда, да вот тот путь который Вы предлагаете уже выбрали многие и многие белорусы, в том числе и я (надеюсь). По роду деятельности мне приходится формально выполнять функции воспитателя (основная моя профессия конечно же не воспитатель

) молодежи. Я учу их думать головой, а не клевать на чужие мысли. Я учу их с осторожностью и очень критично воспринимать информацию как из официальных, так и неофициальных источников. Если хотите, я учу их скептицизму.
Однако многие из тех, кто считает себя идейными непримиримыми борцами за свободу, оказываются на деле пачкунами стен. Этот путь для меня неприемлем. Жаль, что я не знаком в жизни с настоящими патриотами. Хотя... Я, видимо, уже и не определю навскидку кто есть кто

Из природного скептицизма