Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Август 2025, 18:28:00
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 21 22 24 25 ... 92 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Беларусь пад акупацыяй  (Прочитано 408807 раз)
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #660 : 01 Август 2007, 16:39:08 »

МФ - х*ёвы моладзевы рух
Нешта такое ёсьць, але прапануй лепшыя? Моладзь БНФ? Смеющийся
табе я раю адпісацца ад рассылкі КХП, я яе чытаю як гумарыстычны часопіс і не адпісваюся каб у іх была лічба падпісчыкаў большая. а ты відавочна верыш кожнаму слову Пазьняка і яго сьвіты. гэта канешне клёва - ані чорта не рабіць у Беларусі і ўсіх абсіраць. Я не прыніжаю значнасьці Пазьняка ў гісторыі, але менавіта ў гісторыі. зараз ён займаецца выкрыцьцём, як бэтэшныя журналісты.
я ня веру"кожнаму слову Пазьняка", але КХПшны погляд на сучасныя паджзеі мне падаецца найбольш верагодным. Калі бы ў Беларусі была бы хоць яшчэ адна партыя, якая не здрадзіла незалежніцкім ідэалам, я быў бы і яе прыхільнікам.
Капялюш, выходзь лепш з нэту, зайдзі ў ТБШ, вазьмі аб'яваў пра беларускія класы і расклей на раёне.
Сёньня яшчэ храмаю па хаце з ледзь не зламанай нагой. Заўтра, напэўна зайду. ТБШ - гэта Будзёнага 48а?
хаця ты іх нават кранаць ня будзеш, бо іх друкавалі калябаранты - "засвабодныя"
Узята з блёгу v_mariamna:

Сёньня сустракалася з чалавекам з кампаніі "За Свабоду" (ён некалькі разоў паўтарыў, што гэта ня рух, ня партыя і не арганізацыя, а менавіта КАМПАНІЯ).
Размова пакінула нейкі прыкры асадак на душы і розуме, бо ўпершыню я сустрэла чалавека, які файна размаўляе па-беларуску, здаецца, ня глупы, але ўвогуле не разумее, чаго ён жадае і дзяля чаго ён змагаецца.
Бачна, што чалавека добра апрацавалі. На ўсе пытаньні ён адказваў прыблізна аднолькава: "Гэта такі палітычны манэўр", "Большасьць не разумее неабходнасьці таго і гэтага", "Мы ня партыя, мы проста людзі, якія нешта робяць".
Потым непрыемна ўразіла непасьлядоўнасьць прадстаўніка "засвабодца". Спачатку размовы Пазьняк быў кепскі, бо з'ехаў за мяжу замест таго каб сядзець, але ўжо ўсярэдзіне Мілінкевіч аказаўся добры, бо зрабіў усё, каб ня сесьці. (Аказваецца, тое, што Мілінкевіч здаў Плошчу - гэта акт на карысьць Беларусі, бо Мілінкевіч застаўся на сабодзе... Джынса - гэта толькі брэнд, а "бел-чырвона-белых сьцягаў ўсё адно больш!". Мілінкевіч размаўляе па-руску, бо большасьць не разумее па-беларуску....).
Хлопца зусім не цікавіць, адкуль у Кампаніі з'яўляюцца грошы на налепачкі, газэткі, улёткі і гэтак далей. Хлёпчык абвінавачвае Малады Фронт у занадтым гераізьме, а Модадзь БНФ ды Моладзь КХП БНФ у бязьдзейнасьці, а потым раптам кажа, што Кампанія "За Свабоду" падтрымлівае ўсіх...
Пасьля прапановы раськлейваць налепачкі, на якім "пасябравалі бел-чырвона-белы і чырвона-зялёны сьцяг" я сказала, што аніякага яднаньня з уладай ня можа быць і што мы ў гэтай бруднай справе "не прымаем удзелу". На што мне адказалі: "Ты не разумееш. Гэта палітычны манэўр".
Мне крыўдна.
Мне крыўдна, што такія людзі, як гэты хлопец - патрыятычныя, адукаваныя, беларускамоўныя сьцягнутыя ланцугамі няведама адкуль узяўшайся хлусьні і прапаганды. Ён думае, што робіць нешта добрае - насамрэч ён ня робіць нічога.
Вось і 25 сакавіка, наш сьвяты дзень кампанія "За Свабоду" абазвала "Днём Яднаньня". Днём яднаньня каго зь кім?.. Яны не шкадуючы крышаць традыцыі, якія складаліся амаль на працягу ста год... Кажуць, трэба, каб быў крэатыў... Які крэатыў, калі самая акцыя прысьвечаная Дню Абвяшчэньня БНР і Беларускай Незалежнасьці?..

Подмигивающий
і скажы, калі ласка, дзе ў Горадні КХП?
Панапладзілі засвабоднікаў, ужо КХП у горадзе няма...
пачытайце, вельмі цікавая кніга. толькі трэба памятаць, што пісаў яе пазьняковец.
не "пазьняковец", а чалавек, які не зьмяніў сваіх поглядаў, ня здрадзіў, і ня кінуў сапраўднага змаганьня
Страниц  : 1 ... 21 22 24 25 ... 92 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт