|
каждый народ заслуживает того руководителя, который у него есть.... Санитары в Польше ещё не прекратили бастовать? 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
За плякаты з адбіткам Пагоні Забіраюць людзей па начох На рэнтгенамі спаленых гонях Не адзін ужо геній пасох. І на бруку цэнтральных вуліц Засталася нязмытая кроў. Горад сьпіць, як разбураны вулей. Толькі крокі начных патрулёў Вымяраюць начное змярцьвеньне... Вокны згаслыя сочаць за тым, Як пачвары ў шэрым адзенні Сынтэзуюць з гісторыі дым. Сёння – Сьвята распятае мары, Навакол – жыцьцярадасны брэх. І партрэтаў абрыдлыя твары Выпраўляюць адэптаў на грэх... Да рэклямнага стэнду акраец Мы заўважылі разам з табой. Як пароль – Belarus uber alles! – Надпіс спрэем на мове чужой...
|
|
« Последнее редактирование: 28 Июль 2007, 20:22:55 от enn »
|
|
|
|
|
enn
|
Жанчына плача...
|
|
« Последнее редактирование: 28 Июль 2007, 21:30:16 от enn »
|
|
|
|
|
enn
|
Адмарозкі з бакоў атачылі грамадзян Беларусі...
|
|
« Последнее редактирование: 28 Июль 2007, 21:34:30 от enn »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Мне шкада тых людзей, якія ў колькасьці 50-60 чалавек ходзяць на калябрацыйныя мітынгі... Насамрэч шкада
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
я поняла что ты против митингов. Допустим что в таких столкновениях с ментами физически пострадают самые умные, храбрые . Но что ты предлагаешь вместо ? А может есть и страдание сидеть не делая ничего в настоящей ситуации ?
|
|
|
|
`I don't care about their different thoughts. Different thoughts are good for me`
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
а ветка есть только с фотками и ссылками. так что извините мою писанину
|
|
|
|
`I don't care about their different thoughts. Different thoughts are good for me`
|
|
|
Капялюш
|
Я супраць мітынгаў, якіе арганізоўвае маскоўская падсьцілка. Адзіны вынік такіх мерапрыемстваў - народ паб'юць і разгоняць. Ніякіх канструктыўных вынікаў няма, і быць у прынцыпе ня можа. Няўжо нябачна, што адзінай мэтай такіх мітынгаў зганьбіць беларускую ідэю у вачох саміх беларусаў, зганьбіць сьвятую ідэю Беларускага Адраджэньня. Пачытайце кнігу Навумчыга "Сем гадоў Адраджэньня". Параўнайце з сёньняшнімі падзеямі і ўпадзіце ў глыбокі дэпрэсняк 
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
к сожалению не читала Навумчега. Спасибо, буду читать. Но мне кажется, что честная жизнь это, в какой то мере, говорить себе правду. Отстаивать свои убеждения даже если это стоит. Не делать так, это некоторым, конечно не всем, хуже тюрьмы. Я не считаю МФ, БНФ московской падсьцілкой. А они там были. Конечно везде есть какие то агенты другой стороны. Но если сказать себе что не будем кричать потому что слушают почти только менты то искажать в главной мере нашу жизнь. Конечно из сми получим исскаженный вид того что произошло, но напишите что 20 летние студенты должны делать по вашему мнению сегодня, чтобы отстаивать "беларускую ідэю у вачох саміх беларусаў", отстаивать "сьвятую ідэю Беларускага Адраджэньня". заранее спасибо
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
Еврокомиссия осудила задержания оппозиционных активистов в МинскеКомиссар Европейского союза по внешним связям и политике добрососедства, Бенита Ферреро-Вальднер: "Я встревожена арестами нескольких участников белорусской демократической оппозиции, включая Павла Северинца и Алексея Шеина, которые произошли в последние дни". Комиссар призвала белорусские власти "без промедления освободить всех, кто был задержан по политическим мотивам". http://naviny.by/rubrics/politic/2007/07/28/ic_news_112_274608/
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
У Гомелі затрымалі пяць хлопцаў, якія ўвечары 27 ліпеня ў цэнтры гораду пісалі крэйдай на асфальце дэвіз «За незалежную Беларусь!». http://www.nn.by/index.php?c=ar&i=10502Гэта адбылося а 19.00 каля помніка Кірылу Тураўскаму на плошчы Леніна. Хлопцы пісалі ня проста так: яны хацелі нагадаць пра гадавіну прыняцьця Дэклярацыі аб сувэрэнітэце Беларусі. Аднак да іх падышлі людзі ў цывільным і запатрабавалі прайсьйці за імі. Юнакоў завялі ў нейкі будынак каля мэдычнага ўнівэрсытэту і тамака дапыталі. Праз гадзіну хлопцаў адпусьцілі.
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Урожай в Беларуси соберут с помощью музыкального агитпоезда
26 Июля 2007, 17:57
В Чечерском районе Беларуси организована работа агитпоезда, участники которого должны осведомиться о состоянии здоровья, высказать слова благодарности за труд и исполнить музыкальный номер для поднятия духа хлеборобов.
"Осведомиться о состоянии здоровья, высказать слова благодарности за труд и исполнить музыкальный номер для поднятия духа хлеборобов - вот основная миссия участников акции", цитирует государственное информагентство БЕЛТА слова представителя Чечерского райисполкома Анны Малолетниковой.
Малолетникова также сообщила, что механизаторам и комбайнерам будут вручены благодарственные письма от руководства района.
"В составе агитпоезда -представители районного руководства и идеологического отдела райисполкома, работники культуры, медики, местные СМИ, а также передвижная автолавка", -рассказала Малолетникова.
В прежние годы механизаторы и комбайнеры не оставались без моральной поддержки во время сбора урожая, но дело не было поставлено на столь широкую ногу.
По словам Малолетниковой, раньше "механизаторов и комбайнеров в битве за урожай поддерживали агитационные бригады со специалистами отдельной отрасли".
|
|
|
|
... не могу оторвать глаз от Тебя...
|
|
|
v1as
|
На гэтай тэмы вельмi падыходзяць словы песьнi *Vicious Crusade - Ajchyna*!!!
Мiнаюць аднолькавыя днi, Як бяссэнсовы шэраг Падзеяў брудна-шэрых, Чужых маёй зямлi. Цi прыйзде новы дзень, Пазбаўлены маны, Дзяржаўнае хлуснi, Цi дзень той прыйдзе?
Край мой цi паклiча на бой? Прачынайся, краю! Край зважай, на пагрозу зважай Ад варожай зграi!
Айчына! Скажы, у трывожны час, у цяжкiя гады Цi адчуваеш ты патрэбу ў кожным з нас? I мой ўласны лёс цi злучаны з табой, Адзiнаю маёй? Скажы, Айчына!
Край мой цi паклiча на бой? Прачынайся, краю! Край зважай, на пагрозу зважай Ад варожай зграi!
|
|
« Последнее редактирование: 30 Июль 2007, 04:55:07 от vlas666rupor »
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Vladimir1
Я люблю Беларусь!
Настоящий гродненец
Слава Иисусу Христу!
|
... в таких столкновениях с ментами физически пострадают самые умные, храбрые . Сударыня, Вы прелесть!  ... не-е-е - лучше ничего больше не скажу...  З.Ы. Обожаю женщин, автомобили и оружие!
|
|
|
|
Русскому человеку, бедному и приниженному, здесь в мире красоты, богатства и свободы не трудно сойти с ума. Хочется здесь навеки остаться, а когда стоишь в церкви и слушаешь орган, то хочется принять католичество. © Чехов А. П., 24 марта 1891 г., Италия
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
М-да... Особенно меня прет ОККУПАЦИЯ.... Какая-то она хреновая - еще и вышел же этот митинг... 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
TanitaTikaramПартыя БНФ - можа і не падсьцілка, але назаўжды зганьбіла сябе супрацоўніцтвам з дэмсіламі, і расколам БНФ. МФ - нармалёвы моладзевы рух, але паступова скатваецца ў гэтае балота. Трэ неяк ратаваць яго. что 20 летние студенты должны делать по вашему мнению сегодня, чтобы отстаивать "беларускую ідэю у вачох саміх беларусаў", отстаивать "сьвятую ідэю Беларускага Адраджэньня". заранее спасибо перастаць супрацоўнічаць з лебедзькамі-вінцучкамі-калякінымі-мілінкевічамі, а супрацоўнічаць з КХП-БНФ, якая засталася адзінай партыяй, якая не адыйшла ад адраджэнцкіх ідэалаў пачатку 90-ых. Не садзейнічаць штучным расколам, а гуртавацца вакол адзінага лідэру(нажаль, фраза "адзіны лідэр" гучыць амаль як абраза) і адзінай партыі.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Iдэi КХП-БНФ не вельмi папулярны сярод народу... Лепей Лябедзькi ды Мiлiнкевiчы....
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Белорусские милиционеры ведут битву за урожай31 Июля 2007, 18:59 "По всей Беларуси вместе с хлеборобами в уборочной кампании задействованы сотрудники органов и подразделений внутренних дел", - говорится в пресс-релизе, размещенном на сайте белорусского МВД. На милиционеров "возложены обязанности по профилактике правонарушений, обеспечению правопорядка и дисциплины в рабочих коллективах". "Совместно с руководством сельскохозяйственных предприятий регулярно проводятся проверки мест хранения собранного урожая, а также удобрений, горюче-смазочных материалов и техники", - поясняет пресс-служба МВД. Кроме того, сотрудники ГАИ сопровождают сельхозтехнику к местам уборки урожая и обратно на мехдворы. Милиция также контролирует использование средств, выделенных сельхозпредприятиям на покупку техники и горючего. "Самое активное участие милиционеры принимают и непосредственно в уборке урожая. Так, прапорщик милиции Чаусского РОВД Николай Колпаков во время отпуска пересел со служебного автомобиля за штурвал комбайна", - сказано в сообщении МВД Беларуси. Апупеть. 
|
|
|
|
... не могу оторвать глаз от Тебя...
|
|
|
Vladimir1
Я люблю Беларусь!
Настоящий гродненец
Слава Иисусу Христу!
|
что 20 летние студенты должны делать по вашему мнению сегодня, чтобы отстаивать "беларускую ідэю у вачох саміх беларусаў"? Вступать в БРСМ!  
|
|
|
|
Русскому человеку, бедному и приниженному, здесь в мире красоты, богатства и свободы не трудно сойти с ума. Хочется здесь навеки остаться, а когда стоишь в церкви и слушаешь орган, то хочется принять католичество. © Чехов А. П., 24 марта 1891 г., Италия
|
|
|
Капялюш
|
Vladimir1 ты жартуеш, ці ты сапраўды такі дурак? Тоширский Беларуская мова зараз таксама не вельмі папулярная сярод народу. Лепей расейская, так?
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir1
Я люблю Беларусь!
Настоящий гродненец
Слава Иисусу Христу!
|
Капялюш, тебе сколько лет?  Разговоры "из песочницы" веди со своими сверстниками...  А если тебе больше 18 лет, то скажи какой у тебя Ай Кью? З.Ы. Не груби...  Читай больше! Ума набирайся!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Капялюш, тебе сколько лет? 14  Читай больше! Ума набирайся! Імкнуся Не груби... Выбач, але калі ты гаворыш, што дзеля таго, каб бараніць беларускую ідэю трэюа ісьці ў БРСМ, то гэта альбо жарт альбо глупства...
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir1
Я люблю Беларусь!
Настоящий гродненец
Слава Иисусу Христу!
|
Уверяю тебя, мальчик, когда ты вырастешь, то руководить Беларусью будут люди, прошедшие школу БРСМ. Ну это конечно если не случится революции и демократы не пересадят всех БРСМовцев... 
|
|
|
|
|
|
|
imgh
Гродненец
|
Уверяю тебя, мальчик, когда ты вырастешь, то руководить Беларусью будут люди, прошедшие школу БРСМ. Ну это конечно если не случится революции и демократы не пересадят всех БРСМовцев...  Пересадят? Кого??? Да они сами будут первыми там, куда ветер подует. Такой уж это контингент - ПРИСПОСОБЛЕНЦЫ.
|
|
|
|
|
|
|
mchy
|
Vladimir1 ты жартуеш, ці ты сапраўды такі дурак?
памыляешся ... правiльна пiсаць дурань  Уверяю тебя, мальчик, когда ты вырастешь, то руководить Беларусью будут люди, прошедшие школу БРСМ. Ну это конечно если не случится революции и демократы не пересадят всех БРСМовцев...  эх мары, мары  ... гэтыя дэмакраты нават забанiць не даюць БРСМаўца Ташырскага 
|
|
« Последнее редактирование: 01 Август 2007, 01:01:27 от mchy »
|
|
|
|
|
ЕвГений
|
что 20 летние студенты должны делать по вашему мнению сегодня, чтобы отстаивать "беларускую ідэю у вачох саміх беларусаў", отстаивать "сьвятую ідэю Беларускага Адраджэньня". заранее спасибо Поменьше п...деть, побольше делом заниматься (деньги зарабатывать, детей рожать)  Пускай молодое поколение пример берет...... Глядишь и для Беларуси больше пользы будет 
|
|
« Последнее редактирование: 01 Август 2007, 01:42:21 от Evgen1985 »
|
|
Наконец-то приличный канал..... 
|
|
|
|
enn
|
http://www.svaboda.org/articlesfeatures/society/2007/7/7B005CC1-4928-44A6-8E6D-9756750BF3B5.htmlДэпутаты ўзяліся за беларускую арфаграфію і пунктуацыю. ... “Два новыя моманты. Мы прапаноўвалі ўсе пасады пісаць зь вялікай літары. І ўсё-ткі вырашылі так падаваць назвы пасад вышэйшых асоб, назвы вышэйшых устаноў дзяржавы, прапісаныя ў Канстытуцыі. Паступіла прапанова, і яна падтрымана большасьцю ўдзельнікаў працоўнай групы, пісаць “дзяржаўны герб, “дзяржаўны сьцяг” і “дзяржаўны гімн” Рэспублікі Беларусь зь вялікай літары.”
Апроч кіраўніка дзяржавы, да вышэйшых службовых пасад краіны адносяцца такія, як старшыня рады міністраў, вярхоўны судзьдзя, старшыня Палаты прадстаўнікоў. ...
|
|
|
|
|
|
|
|