ты ўпэўнен у тым, што свастыка зьяўляецца нацыянальным беларускім сымбалем і імкнешся переканаць у гэтым іншых.
БЕЛАРУСКИЙ СИМВОЛ (!!!) Найдёшь слово национальный, пойду для тебя за премией (я уже это, кажется, писал)
Як доказ ты прыводзіш адзінкавыя факты выкарыстаньня свастыкі. але гэта не азначае таго, што яна была нацыянальным сымбалем, бо яе ўжываньне не было масавым, як напрыклад у Пагоні, якая была на гербах шматлікіх гарадоў і шляхецкіх радоў
1) Единичные?

Смешно!
P.S. Можешь найти гербы Радивилов и Пац? Там есть трехконечная свастика

2) Твоё предложение построено на заведомо ложной информации

3) Интересно, в СССР проводили много исследований по беларуской идентичности?

А может, если ты "знаток", то знаешь, что в "Гісторыі Беларусі" не хватает археологии...

таксама адным з доказаў маёй пазыцыі зьяўляецца тое, што на пачатку 90-ых на дзяржаўным гербе "Пагоня" апынуўся шасьціканцовы крыж Эўфрасіньні Полацкай, а не свастыка, і на ніводным мітынгу апазыцыі не было людзей, якія бы трымалі выявы свастыкі.
Как это относится к тому, что не на "ГЕРБЕ Пагоня" изображена свастика?

Как это относится к моему аватару?

Таксама ццц прагне даказаць супольнасьці, што пад час Другой Сусьветнай Вайны фашысты былі бязвіннымі анёлкамі, а савецкія войскі былі найбольшымі катамі Беларусі катамі. Я н еадмўляю злачынствы савецкіх войскаў, не забываю пра Курапаты, пра Ігумен, не забываю пра растрэлы ваеннапалонных, але ня трэба забываць што ўТрасьцянцы людзей забівалі менавіта фашысты, і фашысты палілі вёскі ня менш за саветаў. [highlight]У маім ўяўленьні тая вайна зьяўляеца грамадзянскай, у ёй беларускі народ апынуўся паміж молатам і накавальняй. [/highlight]
Трэ зразумець што ў жыцьці ёсьць не толькі чорны і белы колеры...
Я выделил то, с чем я согласен, остальное я оспаривал в этой теме (если не хочешь читать, то не оффтопь тут):
http://forum.grodno.net/YaBB.pl?num=1178694790