Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
12 Сентябрь 2025, 07:05:14
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Голосование
Вопрос: Новое название темы  (Голосование закончилось: 18 Ноябрь 2017, 21:38:58)
Украина - цэ Еуропа - 0 (0%)
Щэ нэ вмэрла Украина - 0 (0%)
Выборы и политическая обстановка в Украине 2   - 1 (100%)
UA - 0 (0%)
Хто не скаче, той москаль! - 0 (0%)
Всего голосов: 1

Страниц  : 1 ... 38 39 41 42 ... 1066 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Выборы и политическая обстановка в Украине  (Прочитано 1377891 раз)
banderivets
Новенький

Просмотр профиля
« Ответ #1170 : 11 Октябрь 2011, 11:00:33 »

Годзе ўжо ваду ў ступе таўчы - няма мажлівасці выбіраць/маецца мажлівасць выбіраць. Ня маеце больш чым ганарыццо, дык цягнеце за вушы высмактаныя са скуранога  пальцса какааргументы? У нас выбралі, і выбралі пераважнай большасцю, як баб гэта ні было каму балюча-прыкра-колам у сраку. І гэты факт нават разумныя оппы не аспрэчваюць (не маю на ўвазе інтэрнэттроляў). А вы там як сабе хочаце - вішчыце, рохкайце ці маўчыце.

Дарэчы, маленькі такі, кволенькі штрышок  да вашае далёка прасунутай "дэмакратыі":

Калі б начальства нашых змагароў не было такімі жмотамі, дык і ў нас баб акцыі "пратэсту" не былі б такімі худасочнымі.  Смеющийся
Ну чого ж воду? І чого гоноритися. Хто гонориться? Мені наприклад нічим гоноритися що Україна проср4ла свій вибір. Але позатим. Перш ніж чимось гоноритися, його набувають. В країні де немає первинних свобод (слова, зібрань, волевиявлення тощо)  гоноритися можна буде як і за совка тільки Гагаріном і успіхами партії в боротьбі з довгоносиком (газєти напишуть чим).

Про заробітки на мітингах. Що це доводить? Якщо не шлангувати, то має бути очевидним: до питання наявности демократичности і свобод в країні це не належить. Скоріше до бідності і збидленості "ляхтарату" і цинічності "хазяїв жисні".
Я не хочу торкати вашу політику. Я не знаю, може у вас і можуть серйозно піднятися проти вашої влади тіке за гроші, але посил тіпа в Україні всі акції протесту - це заробіток для студентів є перебільшенням трохи більше, ніж цілком. Мене взагалі не цікавлять клоуни які влаштовують показуху для своїх нужд. Питання в тому, що в Україні, якшо людям набридне його "бацька" вони його зметуть. Вдягнуть американські валянки, понадкушують по наколотому апельину, і зметуть.

Добавлено: 11 Октябрь 2011, 11:03:33
Вы уже забыли Правила, которые при регистрации согласились соблюдать?
Ну вибачцє, я б па-бєларуску пісау, каби умєу, а па-маскоускі якась ня хочецца. А шо у Гароднє украінскую мову нє разумєюць. Ми ж брати йопта! Веселый
Страниц  : 1 ... 38 39 41 42 ... 1066 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт