Годзе ўжо ваду ў ступе таўчы - няма мажлівасці выбіраць/маецца мажлівасць выбіраць. Ня маеце больш чым ганарыццо, дык цягнеце за вушы высмактаныя са скуранога пальцса какааргументы? У нас выбралі, і выбралі пераважнай большасцю, як баб гэта ні было каму балюча-прыкра-колам у сраку. І гэты факт нават разумныя оппы не аспрэчваюць (не маю на ўвазе інтэрнэттроляў). А вы там як сабе хочаце - вішчыце, рохкайце ці маўчыце.
Дарэчы, маленькі такі, кволенькі штрышок да вашае далёка прасунутай "дэмакратыі":
Калі б начальства нашых змагароў не было такімі жмотамі, дык і ў нас баб акцыі "пратэсту" не былі б такімі худасочнымі. Смеющийся
Ну чого ж воду? І чого гоноритися. Хто гонориться? Мені наприклад нічим гоноритися що Україна проср4ла свій вибір. Але позатим. Перш ніж чимось гоноритися, його набувають. В країні де немає первинних свобод (слова, зібрань, волевиявлення тощо) гоноритися можна буде як і за совка тільки Гагаріном і успіхами партії в боротьбі з довгоносиком (газєти напишуть чим).
Про заробітки на мітингах. Що це доводить? Якщо не шлангувати, то має бути очевидним: до питання наявности демократичности і свобод в країні це не належить. Скоріше до бідності і збидленості "ляхтарату" і цинічності "хазяїв жисні".
Я не хочу торкати вашу політику. Я не знаю, може у вас і можуть серйозно піднятися проти вашої влади тіке за гроші, але посил тіпа в Україні всі акції протесту - це заробіток для студентів є перебільшенням трохи більше, ніж цілком. Мене взагалі не цікавлять клоуни які влаштовують показуху для своїх нужд. Питання в тому, що в Україні, якшо людям набридне його "бацька" вони його зметуть. Вдягнуть американські валянки, понадкушують по наколотому апельину, і зметуть.
Добавлено: 11 Октябрь 2011, 11:03:33
Вы уже забыли Правила, которые при регистрации согласились соблюдать?
Ну вибачцє, я б па-бєларуску пісау, каби умєу, а па-маскоускі якась ня хочецца. А шо у Гароднє украінскую мову нє разумєюць. Ми ж брати йопта!