Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
27 Август 2025, 03:54:00
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 3 4 6 7 8 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Если бы Я был президентом......  (Прочитано 19901 раз)
Russy
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #120 : 26 Сентябрь 2011, 19:28:27 »

Ну так может, к нему и претензии?
Не спрыгвай, тыж за справядлівасьць і як будучы прызідэнт мох бы пахерыць незконнасьць адбіраня і сатварыць дабро.

Я же написал, что при предоставлении соответствующих подтверждающих документов можно будет подумать.
А ху што тудакава думаць, паперы ф пожондку, значыць вазрашчаць награблена. Тое што яны дзеляны/перадзеляны - нікаво не далжно клапаціць, яш пісаў, што астатні ўладзеляц павіне ізноў стаць ім, а калі памёр, то яго нашчадкі. Вярнёш зямлю, а патомака я буду рашаць, што й як рабіць з страеніямі й з дрэвамі з травой-муравой. Можна канешня кампінсіраваць, але трэба ўсё чоценька падлічыць, а не за шапку сухароў.
Больше не нашли к чему прицепиться?
Больша пакуль не.

Кстати, говоря про частную собственность я не имел в виду в первую очередь землю, как вы это пытаетесь представить.
Значыць будучыні, без уласнага валоданьня зямлі, н е  в і д а ц ь !

гледзячы  на цябе , на тваю беларускую мову ,  жадаю табе сказаць , што нават калі ў павіяна  чырвоная дупа , то гэта зусім не азначае што ён рэвалюцыянер
А аппарылыя Ахтунгі-сыксоты з дзіравай сракай, вядушчыя народ ў рабства і пры гэтым брэшушчыя аб некіх дземакраціях, значыць рывалюцыянэры? Еьслі да, то Халіп ніразу не памылілася. Дзіравы, то хоць пагаладаў бы для прылічыя, ціпа пратэст. Еслі не пачнеш галадаць, то народ аўтаматычна пойме, што не разрышыл куратар.

Добавлено: 26 Сентябрь 2011, 17:40:36
200 000 тыс. евро в месяц.
Нарот канешня ашчасьлівіш, але кансулят вызьвярыцца й ноймя ў Польске кілляра за 200 тыс, кап цібе зая закакошыць, тым самым зрубіц яшчэ 199,8 мульёнаў.
« Последнее редактирование: 26 Сентябрь 2011, 19:53:58 от Russy » Записан

Страниц  : 1 ... 3 4 6 7 8 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?