Что за фигня? Товарищ наблюдатель влепил мне первый минус в репу. Причем не обосновал это никак.
Цішэй, праўдаруп, не бяры да дупы. Гэтую ОПцыю тут спецыяльна прыдумалі для ОПаў. Калі ў іх пачынае закіпаць у галовах лайно, то гэта як перапускны клапан – націснуў гузік, пара выйшла, ціск на мазжачок аслабеў. І так раз-пораз, пакуль вонкавы і ўнутраны ціскі не ўраўнаважацца. Так што, шаноўны, прыйдзецца мірыцца з іхняй опаўскай фізіялогіяй.
как и предполагалось - борцы с оранжевой заразой. ссыкотно революций?
Вельмі ссыкотна. Проста абассцака з вашай рэвпалюцыі. Дарэчы, кто у вас галоўны палюцыянер, ціпа, дедушка ленін? Мо, хто ў Швейцарыі?
... ни на одной из этих акций не был. По тем или иным причинам.
... В глубине души мне каждый раз стыдно, что я не там, не с ними.
Не самабічуйцеся і не сыпце сабе попел на галаву. Тутака вы робіце шмат больш для светлай опаўскай будучыні. Пры новым рэжыме мядалька за труды мазольныя гарантавана і, мабыць, ў прэзідыум пасодзюць.
Может, вас большинство? Смеющийся Я уже спрашивал в ветке про дактилоскопию. Подскажите ссылки форумов, где таких как вы неадекватов было бы больше, чем нормальных, думающих людей.
Колькі заўгодна можна лаяць уладу, але калі чалавек стаіць з выбарчым бюлетэнем перад урнай, то “нормальный, думаюсчій” эмоцыі хавае як найдалей. Толькі дурань і неадэкват будзе галасаваць “на зло” за абы каго. Нашчасце, такіх неадэкватаў, як паказалі апошнія выбары, у нас нямнога – тыя, што ходзяць па акцыях і па колькі дзесяткаў/сотняў/ды хай сабе і тысячаў на кожнага з іх, якія сарамліва спачуваюць ім па завуголлях, як вы.
І не трэба, таварысчі опы, атаясамліваць "незадаволенага" з "праціўнікам". Для слаўца - Не кожны незадаволены сваёй жонкай мяняе яе на іншую. Ну, калі вам неўмагату, так можна каханку завесці, або ў якую опаўскую партыю запісаццо.