Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
17 Август 2025, 08:05:50
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 10 11 13 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: А кто из вас готов поехать в Минск 19-го?  (Прочитано 25815 раз)
Denn
Гродненец
**

Пакаштуй беларускае!!!

Просмотр профиля
« Ответ #330 : 17 Декабрь 2010, 11:41:10 »

Ага. Единый кандидат от белорусской оппозиции это уже "асобны палiтык". Так и запишем.
Вы думаете в этот раз "асобныя палiтыкi" поступят с вами по другому? Я не циничен по отношению к людям, которые пришли на площадь в прошлый раз. По сравнению с вашими кумирами я восторженый романтик.

Зараз Мілінкевіч - асобны палітык, свой статус адзінага ён страціў у 2006 г. У мяне няма ілюзій што да дзевяці кандыдатаў-палітыкаў. Вы не з таго боку заходзіце. Галоўнае для мяне, гэта паспалітае рушэньне, якое зьбярэцца на Плошчы, увасабленьне ўсяго майго Народу, якое, пры любых раскладах вырашыць далейшы лёс нашай краіны на бліжэйшыя пяць-шэсьць год: альбо так і застанемся крэольскай калоніяй, альбо адновімся нармальнай Нацыяй. Я разумею, што ёсьць сцэнар па чарговаму "выпуску пары", але, штосьці мне падказвае, што людзі ўжо на пойдуць другім разам на Круглую плошчу ўскладваць кветкі. І штосьці мне вельмі рашуча падказвае, што людзі, хутчэй, пойдуць пад сьцены ЦВК на пл.Незалежнасьці. Дарэчы некалькі кандыдатаў ужо хадзілі шэсьцем напярэдадні, так бы мовіць праторылі сьцежку.

Высокі дух зь цянётаў зла
Дабіўся вызваленьня.
Хто жыў імкненьнем да сьвятла,
Таму даём збавеньне...

© Johann Wolfgang von Goethe
Страниц  : 1 ... 10 11 13 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя: