2 Imagination: Ты, сьмярдзючая хіпанка, пазвані мне - я табе аддам палову грошай. Сур'ёзна, мля!
2 all: Карацей, калі б палякі выехалі зраніцы, як плянаваў гэта Я - яны б адыгралі ў нас (і Х.У.Й. там на мяжу!), аднак яны таксама працуюць і атрымалася выехаць толькі тады, калі атрымалася. Тым ня меней корак у Варшаве заняў у іх 2гадзіны, а на мяжы яны стаялі больш за 5 (!!!!) гадзін - іх шарохалі па поўнай праграме, з вобшукам, сабачкам, што шукаў "наркату" і іншым "мозготраханьем". Яны былі ў Гродне толькі а 01.30! Такія піражкі.
Атрымалася так як атрымалася. Напэўна, лепей бы згулялі расейцы ці тыя ж Войс Аф Бойс, але ж так атрымалася... Дакладней НЕ-атрымалася... Іншым разам будзе больш строма.
Good News: Па вяртаньні гітарыста Voice Of Boys з Аўстраліі
АБАВЯЗКОВА арганізуем яшчэ адзін стрытпанк-канцэрт. Таксама будуць сябры-адмарозкі з Беластоку - Anemia'77. Менчукі самыя прасіліся.

Што да WSC, дык нягледзячы на ўсе праблемы, ім спадабалася ў нас. Мяркую напрыканцы лета 2007 яны будуць у Гродне, каб згуляць паўнавартасны канцэрт для ўсіх тых, хто не пабачыў іх сёлета... Скрыжуем пальцы!
Oi! Oi! Oi!2 jil: Там твой фотаальбом патрабуе пароль нейкі? падкажаш, мо?