Мяне пазабавілі постынгі некаторых "аўтарытэтных" аматараў музыкі. Вы што, аўдыяфілы, што вам гук не падабаўся? Памяшканьне, якасьць апарату, прафесіяналізм гукарэжысёра, гэта ўсё складаецца ў адно і атрымліваецца сярэдні гук. Калі мы летам гралі ў Польшчы з сябрамі з Way Side Crew (хутка чакайце іх у Гродна) на іхнам апараце Marshall'аўскам, дык нават наш нескладаны стрытпанк выглядаў такім моцным і адсутнасьць лаж памножаная на ваты апарату выдала такі афігенны вынік, што я сам не чакаў, што мы так можам граць. А заля была малая, гукарэжысёра ўвогуле не было, але быў АПАРАТ! Выдатны АПАРАТ! Пакуль у нашым горадзе не рэальна выставіць на бэкстэйдж рэальны апарат, таму і атрымліваем такі вынік... Той, хто прыходзіць на канцэрт каб паслухаць панк-рок, павінен ведаць, што яго чакае. І той хто аб'ектыўна глядзіць на рэчы сказаў сваё слова - большасьці людзей СПАДАБАЛАСЯ, бо, нягледзячы на сярэдні гук, спецыфічнае гучаньне некаторых гуртоў галоўнае, што было на гэтым канцэрце - АТМАСФЕРА. Дзеля таго і робяцца такія канцэрты, каб не было пьяных, каб не было гаЎно-панкаў, не было розных прыблудлівых гаЎна-рокераў. Каб былі толькі тыя, хто прыйшоў адчуць атмасферу сапраўднага канцэрту - з мошам, са стэйдж-дайвінгам, сіркл-пітам (калі атрымаецца), без эксцэсаў, правакацыяў, пьяных малагодак... А калі ў каго жонка дурная - дык хай сядзіць зь ёй у хаце і не выЁ...! Маёй жонцы спадабалася - і гэта асноўнае. А на чужых жонак мне пох... Гэтаксама як і на тых, хто ходзіць [цьвярозым] на канцэрты, каб іх потым абсіраць. Паўтару, не падабаецца - лепш не прыходзь!

Каб былі толькі тыя, хто прыйшоў адчуць атмасферу сапраўднага канцэрту - з мошам, са стэйдж-дайвінгам, сіркл-пітам (калі атрымаецца), без эксцэсаў, правакацыяў, пьяных малагодак...
Ух, сколько мы музыкальных стилей знаем, задавил интеллектом

Так по-мойму пьяные малолетки только и колбасились в большистве -70 %
Дружище, а жён то оскорб##ть зачем? Я только высказал своё мнение. Это форум, а форум это дискуссия - и не надо мешать с говном тех, кто высказывает точку зрения, не совпадающую с "оффициальной".
А на сейшены я трезвым уже три года хожу принципмально - и если это того стоит колбашусь, хто знает подтвердит.
Паўтару, не падабаецца - лепш не прыходзь! Так хто ж ведау, что такi кал будзе?
Ну а насчёт атмосферы - это ты конечно дал. Старые панки (может это их ты гавно-панками считаешь)- такие как Слон и Гвоздь откровенно скучали.