2 XantonX: Ці не за Шмат "гаўна-прайда" у тваіх словах, ты сам як ацэньваеш? 8-) (І, так паміж намі,
колькі можна адную і тую ж тэму разводзіць? На Карася наязджаў, зараз на Гнілога наязджаеш - Ромыч не вінаваты, што ў яго абмежаваныя розумавыя здольнасьці, дзякуючы чаму яго можна сьмела называць імбіцылам, а ты хлопцу яшчэ дапякаеш! Яму не наезды патрэбны, а прафесіянальная лекарская дапамога, бо апошнім часам ён зусім дурны стаў, зусім... Хвароба, відаць...).
І, ведаеш, з такім гукам як на нашых канцэртах, мала хто, я так мяркую, здольны пачуць хоці некалькі словаў з песенькі, асабліва, калі стылістычна гурт грае такую музыку ў якой замест вакала - "скрым" нейкі, так што "следи за метлой, брателло"

Бо, я перакананы, на апошнім канцэрце 90% публікі калбасіла менавіта дзякуючы энэргетыцы, а на словы ўсім было збольшага накласьць, тым болей, што словаў тых і не чуваць было. Ну, толькі што перад выступам вакалісты паразганялі тэмы "гэта песьня пра...", а потым пайшло месілава-калбасілава з такім драйвам, што на словы было Х.У.Й. пакласьці, галоўнае было добра адарвацца ў слэме! Цябе, Антоша, я чамусьці ня бачыў у задуменьні перад сцэнаю з заклапочаным тварам, калі гурты сьпявалі пра FNB, гвалт, рэжым і г.д., я ня бачыў тваіх сьлёзаў, калі гурты сьпявалі пра забойцаў жывёлаў - аматараў футраў... Затое ў слэме, стэйдж дайвінгу і беганьні па галовах ты нават Сока апярэдзіў гэтым разам. Што, так словы песень цябе кранулі да глыбіні душы, што не здолеў стрываць?