2 DonZi: Я таксама лічу, што даўно не было такіх выдатных канцэртаў, калі казаць пра атмасферу, настрой, публіку. Але ж некаторыя, напэўна, будуць мець іншае меркаваньне
2 Neftida: Маеш права на сваё меркаваньне - дакінь наступным разам 80баксаў і будзе нармалёвы гук

Аднак, і гэтым разам было даволі прыстойна - дзяк Фініку.
2 Gniloy: Падзякі кіруй ня мне, а гуртам і людзям, што прыйшлі на канцэрт і добра там бавілі час.
2 Never You Fuck Me: Гэты канцэрт даказвае, што ў Гродне няма людзей з дастатковай колькасьцю грошай, каб прывезьці з Масквы гурты, што граюць на добрым узроўні. Ня больш і ня менш.
2 _Shagrath_:
Next time'll be better... Longer I mean...2 XantonnX: Не, мяса не было, але, згадзіся, са сцэны ўсё выглядала проста надзвычайна, курва-маць - як на відэа з Нью-Ёрку, ведаеш, калі зал каўбасіцца рэальна, я як паглядзеў дык не паверыў - упершыню такое ў Гродне пабачыў, проста выдатна, хоці я і не аматар ўсіх гэтых "мошаў" ды "пітаў" з "сіркламі", але было кульна... Дадам ад сябе (як ад Oi!-быдла), што, на маю думку, за шмат было лухты ад першай маскоўскай банды пра тое ды пра сёе... Ну, але гэта іхная справа...
=Проверочная Линейка= rulezZZZZ!