стоп стоп дорогие мои,неужели вам кто то запрещал изучать булоруский язык при союзе,а никто не запрещал,поэтому помоему эти реально тупые высказывание можете при себе оставить .
А і зараз ніхто не забараняе яго вывучаць.Толькі няма сфэры, дзе ім карыстацца, таму і ў гэтай тэме беларусы , ціпа патрыёты,апраўдваюцца, а навошта, мне так зручней.
так телевитал видимо твои предки и здали твою родину,и здали твой же родной язык
Да вынікае, што беларусы- нацыя здраднікаў, ці, калі казаць мягчэй, прыстасаванцаў. І я не жадаю каб мая падросшая дачка некалі спытала ў свайго таты: чаму палякі размаўляюць на польскай мове, немцы на нямецкай, а беларусы на расейскай? Ці яшчэ горш : чаму мой тата здраднік?
а ща ты тут пытаещься втирать непонятный бред типа смотрите какой я крутой разговариваю на языке тех,кто здал родину? так где тут любовь к родине?
Гэта ты выдаеш сябе за крутога. Тыпу вось як добра размаўляю па-расейску, паліглот блін.
А любоў да Радзімы гэта й любоў да мовы, інакш не заўважыш як твая Радзіма пераўтварыцца ў Радзіму больш пасіянарных народаў.