Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
13 Август 2025, 07:41:08
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 13 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: 26.02.2009 - FLINT - Ba$tard$ Crew (Москва) + more, more, more  (Прочитано 25464 раз)
БанЧар
Настоящий гродненец

##анЫЙ РОК-АКАДЕМИК

Просмотр профиля WWW
« Ответ #90 : 14 Февраль 2009, 14:51:34 »

2 ELVIS_: Браза, ты зьдзівісься, але менавіта так як на маім аватары выглядаюць ЁБАНЫЯ РОК-АКАДЭМІКІ. А вініла ў руцэ з таго, што сумна глядзець і слухаць на тое, што робіцца вакол. Вось і прыходзіцца піць, з гора...

А што тычыцца тэмы - не ябі мозгі. Прыходзь на канцэрт. Калі ЧэрыЛіпс рэальна хуёва выступяць, я дам табе мікрафон і на ўсю залю зможаш сказаць са сцэны, што яны - крывыя каровы, якія ні хуя не разумеюць у рокенроле,  адрозьненьне ад цябе. Ахову да выхаду з клубу табе я забясьпечу, не хвалюйся.

2 oasis: Ідзі на хуй, дэбік... З тымі наведвальнікамі форума ў каго менш за 666 паведамленьняў ЁБАНЫЯ РОК-АКАДЭМІКІ не размаўляюць. Гэта ніжэй за наш гонар!

2 666th virus: Карась, не памірай! У вас яшчэ канцэрт 18-га!!!!!! Вось на канцэрце ўзгадаеш гэны топік, пачнеш сьмяяцца і памрэш на сцэне! Уяуляеш якая слава?!!!!!  Месца ў падручніках па гісторыі гарадзенскага року табе забяспечана будзе!!!!

2 Noel: Пішы ў "лічку". Я не супраць сустрэцца з тваім сябрам-КМС-нікам. Наконт ху із хУй - пішы асабістае паведамленьне, запісвайся на рэпетытарства па курсе лекцый "Як адрозьніць сапраўднага рокенрольшчыка ад позера, КІШаўца альбо гопніка".

2 Born_To_Be_Bitch: Антырэклама - таксама рэклама. Не хвалюйся, я вас і так люблю ўсіх. Я, у асноўным, люблю кабетак...  Показывает язык

2 zIllis: Не, ляпей 100 баксаў БанЧару!

2 OHara: А ты тут чаго улез? Таксама славы захацеўНепонимающий

Піс ту ол!
Ал вір бразерс анд сістарз!
Джа растафарай!

Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!!

© BanCar
Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 13 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в: