2 ELVIS_: Браза, ты зьдзівісься, але менавіта так як на маім аватары выглядаюць ЁБАНЫЯ РОК-АКАДЭМІКІ. А вініла ў руцэ з таго, што сумна глядзець і слухаць на тое, што робіцца вакол. Вось і прыходзіцца піць, з гора...
А што тычыцца тэмы - не ябі мозгі. Прыходзь на канцэрт. Калі ЧэрыЛіпс рэальна хуёва выступяць, я дам табе мікрафон і на ўсю залю зможаш сказаць са сцэны, што яны - крывыя каровы, якія ні хуя не разумеюць у рокенроле, адрозьненьне ад цябе. Ахову да выхаду з клубу табе я забясьпечу, не хвалюйся.
2 oasis: Ідзі на х
уй, дэбік... З тымі наведвальнікамі форума ў каго менш за 666 паведамленьняў ЁБАНЫЯ РОК-АКАДЭМІКІ не размаўляюць. Гэта ніжэй за наш гонар!
2 666th virus: Карась, не памірай! У вас яшчэ канцэрт 18-га!!!!!! Вось на канцэрце ўзгадаеш гэны топік, пачнеш сьмяяцца і памрэш на сцэне! Уяуляеш якая слава?!!!!! Месца ў падручніках па гісторыі гарадзенскага року табе забяспечана будзе!!!!
2 Noel: Пішы ў "лічку". Я не супраць сустрэцца з тваім сябрам-КМС-нікам. Наконт ху із х
Уй - пішы асабістае паведамленьне, запісвайся на рэпетытарства па курсе лекцый "Як адрозьніць сапраўднага рокенрольшчыка ад позера, КІШаўца альбо гопніка".
2 Born_To_Be_Bitch: Антырэклама - таксама рэклама. Не хвалюйся, я вас і так люблю ўсіх. Я, у асноўным, люблю кабетак...
2 zIllis: Не, ляпей 100 баксаў БанЧару!
2 OHara: А ты тут чаго улез? Таксама славы захацеў

Піс ту ол!
Ал вір бразерс анд сістарз!
Джа растафарай!