Я Х
УЕЮ без баяна. Толькі што хацеў Джоні Шорта засраць, а там Драчыла схаваўся... Ладненька, Ваня, чапаць цябе ня будзем, ты толькі адкажы, вы з Гнілым і Філяй зараз у адным гурце граеце?

Бо мне цікава?
МаЭстра, тля, вось калі без эмоцыяў падыйсьці да пытаньня, дык скажы, ці не сьмешна табе чытаць пра КІЛА-ваты Гуку, КІЛА-Ваты Сьвета, Нейкія Феерычныя шоў у КЗ ВОСТОК??? Вось так, без эмоцый, аб'ектыўна? Табе не сьмешна? Мне сьмешна. Ну, растАлкаш вырашыў нецэнзуральна выказацца. Мае права. Я, ведаеш, быў к КЗ ВОСТОК на так званых "канцэртах" некалькі разоў - для агульнаадукацыйных мэтаў. АНІВОДНАГА РАЗУ! ПАДКРЭСЬЛІВАЮ -
НІ АДНОГА РАЗУ - там не было не тое што КІЛА-, там проста НЕ БЫЛО, ані ЯКАСНАГА гуку, сьвету, арганізацыі - нічога! І блізка! Таму асацыяцыі з канцэртамі ў КЗ ВОСТОК у мяне (дый шмат у каго яшчэ) будуць да канца жыцьця адназначныя - КАЛГАС і ГАЎНО (ну, не кілатоны, але кучка - дакладна). І я так кажу не таму што мне гурт не падабаецца, а таму, што гэта аб'ектыўная рэчаіснасьць і гурт пакрою Mind Prisoners наўрадці здолее зьмяніць сітуацыю на лепшае...
Jurka. Для цябе персанальна -
http://vkontakte.ru/club6788257 . Зайдзі, пачытай і не вы
Ёбвайся тут болей. Фінік КОЖНЫ чацьвер праводзіць канцэрты ў ліцэі. Там самыя РОЗНЫЯ гурты граюць. Там арганізацыя на адпаведным узроўні. Таму, будзь ласка, не расказвай тут казкі пра міфічныя 30 хвілін (15 на падключэньне). Бумеранг арганізоўвала вядомая структура, таму усе прэтэнзіі да гуртоў якія пагаджаюцца граць на такіх умовах. Гурт Mind Prisoners АБ'ЕКТЫЎНА не з'яўляецца гуртом ТАГО ўзроўню каб выступаць з СОЛЬНЫМІ канцэртамі. Калі аднак яны хочуць выступіць і самі сабе арганізавалі выступ - гэта іхнае права. Ніхто ім не забараняе. Пытаньне у адным - НА Х
УЯ Столькі дзіцячага пафасу і падлеткавага максімалізму? Самарэклама гэта добра, калі толькі ты маеш што прапанаваць людзям. На жаль у сітуацыі з Mind Prisoners сама-рэклама грае толькі адмоўную ролю. Непрыемна чытаць пра тое, як людзі зь сябе СТРОЯЦЬ зорак, хоць музыка ў ніх - вельмі сярэдняя (і па аранжацыі, і па выкананньні), кліп - нізкапробны. Трэба РЭАЛЬНА ацэньваць свае сілы. Інакш гэта выглядае папросту СЬМЕШНА. І, асабіста для мяне, сумна...