Другана кубинского с Венисуэлы арестовали
Яшчэ адзі дзеяч хрэнаў... Краіна сядзіць літаральна нясметным багацці, на нафце, а народ з голай дупай. Пчалавод, голая дупа народу гэта абавязковая ўмова ўсіх гэтых грамадска-палітычных эксперыментаў? І, заўваж, што характэрна, усе гэтыя мадуры, раўлі, кадыры, пыні, яны ніхера ня бедствуюць - жруць-сруць-жывуць вельмі заможна! Яны і іхнае сяброўска-прыбліжанае атачэнне, каханкі, цёткі, дзеткі, пляменнікі і г. д. Дык, у чым тут справа, Пчалавод? ЧАМУ так?
Главное уметь делать правильные выводы с того что мы видим, правда Ляхтарат?
А вось і паглядзім на твой "правільны вывад", разумнік ты наш...
Самолет «Белавиа» не смог приземлиться в гомельском аэропорту
Ніколі ня лётаў на самалёце... Ну яго нахрэн! Я лепей на самахадзе куды заўгодна - 50 гадоў за рулём.
На фоне растущих опасений за безопасность граждан в Литве все чаще звучат предложения ограничить или даже полностью запретить автобусное сообщение с Беларусью. В Латвии уже обсуждается проект полного запрета автобусных поездок в Беларусь и Россию.
Чым далей у лес, тым страшней. Дажыліся, ібіамацьняхай...
В ходе визита президента США Дональда Трампа в Китай и его переговоров с лидером КНР Си Цзиньпином стороны договорились о новых механизмах торгового и инвестиционного взаимодействия, поставках американской продукции и закупке самолетов Boeing для китайских авиакомпаний, а также обсудили вопросы международной безопасности.
Крамлёўскія смі ажно прытанцоўваюць, маўляў - нічога трамп ня выяздзіў! А я міяркую так - лепей гэта, чым нічога. Толькі дэбілы замест дыпламатычных стасункаў выбіраюць вайну. Скажаце - на іран і газу напалі нетан'яху з трампам? А я адкажу - гэта іран і газа (хамас) выбралі вайну, бо яны на
дэкларатыўным узроўні паставілі мэту
знішчэння ізраіля і зша. Дарма яны гэта зрабілі...