Мышиная возня — это не политика
Адназначна. Абсалютна марная зацея. І шкодная.
9 мая в Барселоне любители «русского мира» набросились на активистов, которые пришли на шествие «Бессмертного полка» с антивоенными плакатами. Одной из самых агрессивных участниц стычки оказалась 57‑летняя Яна Будницкая (Сапунова), которая уже более 20 лет живет в Испании.
Вельмі сімвалічна. Яскравы прыклад таго, як агрэсіўны і чалавеканенавісны Захад разбэшчвае і дэмаралізуе людзей, трапіўшых у ягоныя лапы.
Голосование в Координационный совет...
Всю ночь специалисты проводили дополнительные тесты, чтобы обеспечить стабильность и безопасность работы системы.
Што адзін чалавек
сабраў, другі заўсёды
разабраць здолее. А яны там пра "безапаснасць" нешта гамоняць...
... только если полностью финализировать процесс.
Гэты лупаглазы ўмее плявузгаць па крамлёўскай фене лепей за іх усіх. Ну, яшчэ лаўроў яму трошкі дараўноўвае, а іншыя без паперкі такую лухту нясуць, што проста хавайся ў бульбу!
Глава МИД Украины рассказал о необычной «коллекции».
...«очень влиятельные государства»... не наносить удары по России во время парадов.
Украіна становіцца галоўнай палітычнай сілай у сваім рэгіёне. Менавіта так належыць ацэньваць вышэй памянёны факт.
Украина нанесла удары по объектам российской газовой промышленности в Оренбургской области РФ, которая расположена более чем в 1500 километрах от украинской границы.
Вось яны, плады дэмілітарызацыі...
ІМХО: Не магу пазбыцца думкі, што пыня, як палітык і стратэг, нуль без палачкі. Адкуль ён толькі такі красівы нарысаваўся?!
Ближайшая потенциально обитаемая планета находится на расстоянии четырех световых лет от нас.
Добра, што далёка - не дастануць. Бо нам баб са сваімі галаўнякамі разабрацца...
Это просто песня , Михалыч.
Эх, даў баб я табе паслухаць "проста песню", ды баюся - па мяне прыдуць...