Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
25 Июль 2025, 00:25:39
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 3 4 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Блог Николая Васильевича Саляника  (Прочитано 12591 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 05 Июль 2020, 01:35:02 »

Вам мало?
Занадта. Я не цікаўлюся асабістымі біяграфіямі карыстальнікаў хворуму, я дарадца і падаю выключна спраўныя парады тым, хто ў патрэбе, як міластыню. Ангел
хлеборобы и сталевары это так, низы общества
Не бачу сёлета праблем у хлебаробаў. Надвор'е шапаціць. Ля майго хутара жыта вымахала на ніве такое, што я ў ім магу з галавой схавацца, стоячы. Вось ваша, Пчаляр, кепка можа і выбівалася б, але яшчэ і не жніво. Улыбка
Што датычыцца сталевараў, то, як казаў адзін геніяльны чалавек, нельга аб'яць неаб'ятнае, але магчыма аб'яць аб'ятнае.
Верагоднасць сустрэчы з жывым сталеварам дзеля мяне даволі нізкая. Наадварот, ва ўмовах пандэміі актуальнасць і верагоднасць сустрэчы з медыкамі зашкальвае. Я лічу нерацыянальным тое, як дзяржава абыходзіцца з медыкамі і якія заявы адносна медыкаў сабе дазваляе.  Дурак Гэта нерацыянальна, збівае іхні баявы дух і ўвогуле нараджае незадавальненне ўладаю і палітычную напружанасць сярод іх. Мне ж пажадана, каб мой ці ваш верагодны дохтар быў здаровы, пільны, сабраны і добра пачуваўся.
Я ўжо гэта казала і буду за гэта ваяваць. Улыбка

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 3 4 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт