Кстати, Пчеляр, Вы не знаете, что можно продать, но нельзя купить? Что это?
Я ведаю! Гэта крылы.

Негодяй торгует на рынке пером
И пухом из ангельских крыл,
А ангел летит высоко-высоко,
Такой же крылатый, как был.

Ну я цёмны-зайздросны-перапуджаны народ, і што?
Калі мне было 26 год, я працавала ў забруджанай радыяцыяй зоне, а ў вольны час малявала свае несмяротныя мастацкія творы. Ужо тады да мяне прыяждалі кіраўнікі, у тым ліку міністр і пыталіся ў мяне-народа, якія асабіста мне патрэбныя рэформы, а кожнае маё чоткае і справядлівае народнае запатрабаванне было здзейснена.
З той пары адбылося шмат рэформаў - і некаторыя з іх я па-народнаму адношу на свой рахунак. Бо! У мяне запытвалі і выконвалі.
Надысь мяне вызвалі "наверх" і запыталіся, якога чорта я спынілася і маўчу.

Але, у мяне зараз часу няма - я здяйсняю свае мары і працягваю пісаць свае несмяротныя мастацкія творы. У мяне хапае на гэта грошай.
На сённяшні дзень я бачу, як сучасная таленавітая народная моладзь рэфармуе сістэму - і я ў захапленні, бо сістэма рыпіць і скрыгоча, але паварочваецца. Гэта несамавітае відовішча, калі ў гэтым разбіраешся!
Аніякай стабільнасці зараз няма, гэта хлусня.
У ахове працы я зусім не разбіраюся, бо я не спецыяліст, але я шмат разоў свядома парушала інструкцыі, гэта так. Я і зараз гэта раблю.
Пайдзіце паглядзіце серыял "Чарнобыль", а потым будзеце называць "гераізмам" свае нікчэмныя інструкцыі па ахове працы. А народ цёмным і ляным. Як вам не сорамна.
А! Да. На эмблеме вашай партыі намаляваны конь. Я даўно хацела вам сказаць - у вашага партыйнага каня паганы круп і хвост не пісталетам. А павінен быць пісталетам.
Добавлено: 21 Июнь 2019, 23:51:50
Пра пісталетам:
Пра Чарнобыль і Беларусь, але заумь: