Цікавая і сумная гісторыя. Нават у Карэю нібыта спрабаваў зляцець, улічваючы што папярэдне быў паранены ў
вока і нагу і спрабаваў выпіліцца проста ў сваім збітым самалёце.
Ёсць таксама сведкі ягонага смяротнага пакарання ў канцлагеры. Я пачытала і форумы, і літаратуру, асабіста мне ён выглядае сапраўдным, чыстым камуністам. Ён піша пра годнасць чалавечую і гонар, як вышэйшую мэту развіцця душы. Пра Поўнач - вельмі каларытна піша, спадабалася.
Яўрэйская сквапнасць і здольнасць да забяспячэння ўразіла: адэсіт цяплічны (!) на сабаках едзе ў пургу па паліва, знаходзіць яго, а потым праз некаторы час дзесясікроць вяртае. Чароўна і кранальна.

Ахвяра хітрай гебельсаўскай прапаганды, я лічу. Адлюстраванне гісторыі Грызадубавай, якая бамбіла Мінск, жыхароў якога папярэджвалі спецыяльна, што іх мае намер бамбіць савецкая авіяцыя, пры гэтым аніводзін савецкі самалёт над Мінскам немцамі не быў збіты.
Трэба глыбей глядзець, каб не злавацца на рускіх.
Гэта выхаванне рэфлексу зласлівасці і надэкватнай крыўды.
Шкада жонку і маленькіх дзяцей Півенштэйна.

Добавлено: 22 Январь 2019, 00:09:19
Ну, как Вам, Михалыч?
А мог Міхалыч, мог адрэагаваць неяк і папярэдзіць пажар у Керчанскім праліве, я лічу. Не Чалюскін палае, але ратаваць трэба было. Мяне адной малавата, здаецца.

Півенштэйн мяне не чуе, дык ён і па-беларуску пэўна не разумее.

СИМФЕРОПОЛЬ, 21 января. /ТАСС/. Два судна под флагом Танзании горят в районе Керченского пролива, на одном из них, по предварительным данным, произошел взрыв, сообщили ТАСС в пресс-службе Росморречфлота. Как сообщил ТАСС источник в экстренных службах, погибли как минимум 14 человек.
"Спасатель Демідов", хто не бачыў:
Добавлено: 22 Январь 2019, 01:12:51
Зацемка: Дзямідаў Аляксандр Тарасавіч вучыўся ва Ўладзівастоке як раз у тыя часы, калі чалюскінцаў ратавалі!