Ого. Культура - гэта больш складаныя веды, яны патрабуюць уласнага глузду і руплівай працы. Якое барока.

Ужо нават пастмадэрнізм не ў модзе, а калі не ўмееш падтрымаць гэткую бяседзь - прыніжальна страчваеш цікавага суразмоўцу, а гэта вельмі крыўдна і балюча бывае. Ты нецікавы ў адпаведным коле. Кропка.

Зараз увогуле менавіта адукацыя ёсць сімвалам добрага выхавання і прыкметай матэрыяльнага статусу. Бо лепшая адукацыя больш і больш недаступная робіцца, калі вы яшчэ не заўважылі. Па-мойму, гэта відавочна.
Я за як-мага-большую разнастайнасць і прымус.

Так, гэта надта складана, але менавіта так выхоўваецца добры, несярэдні густ.
Кола вось памяняць - гэта цьху. Асабіста для мяне, хуч я ўвогуле дзяўчынка і не слесар.
а я как-то в последнеее время больше склоняюсь к узконаправленной модели развития школьников
Я вам прадказваю, што вашае дзіцё аднойчы пажадае займацца жывапісам, літаратурай ці
музыкай, а нават будзе гэта рабіць патаемна ад вас.

Насалоджваючыся.
И он не будет бояться делиться с вами и обсуждать ситуациии.
Вось я тут сто разоў пісала, што не хачу абмяркоўваць з дзіцём занадта інтымныя пытанні, а мне даводзіцца часта гэта рабіць. Зараз малы мой шмат разважае пра несмяротнасць, грахоўнасць і г.д., на гэткія пытанні ў мяне няма дакладных адказаў, я мучаюся і пакутую.