Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
22 Июль 2025, 19:01:59
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 159 160 162 163 ... 178 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Воспитание детей...  (Прочитано 294685 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #4800 : 01 Декабрь 2016, 22:49:46 »

Странная бравада,,, Заявлять открытый агрессивный спаринг с мужчиной-психологом.
Не, які там агрэсіўны спарынг, не. Я доўгі час цярпуча сядзела слухала і назірала з апошняй парты, а напрыканцы задала некалькі канкрэтных пытанняў, адно за адным. А потым было маё скарочанае рэзюмэ усяму "профайлінгу" запар.
Дзіўна, як вы параўноўваеце бацьку з прыладай кіравання агрэсіей. Кнопку цісь, піражок у рот скок. Але, я таксама лічу, што ў сям'і кіруе кабета, часам залучаючы мужа да хатніх спраў (уключаючы выхаванне дзяцей), калі ў гэтым ёсць патрэба. Большасць часу сапраўдныя мужчыны з сякерамі павінныя быць занятымі паляваннем і калектыўнымі пытаннямі ў сваёй прыгожай агрэсіўнай манеры. Подмигивающий

Бедный мальчик просто не знает, как быть собой.
Мне яго не шкада, гэта паспяховы падлетак, прыгожы, выспартаваны, культурны і разумны. Мне падалося, што маці завяла яго да псіхолага з мэтай вызнаць яго патаемныя думкі і мары, якія ёсць у кожнага, карыстаючыся прынцыпам "вывучай, каб асвойваць". А вы, псіхолагі, актыўна заахвочваеце іншых бацькоў гэтак жа рабіць. Я лічу гэта вельмі небяспечным, я аб гэтым кажу (агрэсіўна) ўва ўсіх тэмах тут: не ўсё ў сусвеце трэба ведаць, як і не ўсё пра сябе трэба распавядаць. Тое, што ён маўчыць, стокроць сведчыць пра тое, што ён не страціў інтуіцыю, я радая за яго. Улыбка
Усё проста.

Добавлено: [time]Чтв 01 Дек 2016 22:11:14[/time]
Текст Метельского будоражит своей прямолинейностью мам с тонкой организацией души.
Ён вам спадабаўся, а мне не. Ён заклікае патрабаваць ад мужчыны асабістага гераізму, без усялякіх якіх. Так, нібы ён мае на гэта права, зневажаючы супрацьлеглае. Гэта праграмаваная машынка, пазбаўленая інтуіцыі. Мая асабістая інтуіцыя падказвае мне трымацца ад такіх як мага далей, бо ў надзвычайных абставінах гэта патэнцыйны труп. Обеспокоенный
Эх, если за меня подерутся два интересных мужчины, я наверное не обижусь
Э, я б разладзілася, хіба. Па закону подласці перамагае, як правіла, нялюбы. Злой Смеющийся Смеющийся Смеющийся
« Последнее редактирование: 01 Декабрь 2016, 23:33:02 от redbird » Записан

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 159 160 162 163 ... 178 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт