дебилушка,во-первых это англоязычная карта. немчура здесь не при чём))
во вторых, хватит изучать историю по картам. я тебе уже приводил иные,противоречащие твоей концепции.
Як разумець гэты твой чарговы перл?
Ты вырашыў ангельскіх гісторыкаў вывесці на чыстую ваду? Ну, дык дай гэтым ангельскім гісторыкам, картографам-невукам у косці з уласцівай табе гульнёй летувіскага розуму!
Я цябе, як дебілушку, гэтым разам тыцну у нямецкую карту:
Галуба ты мая, пракаментуй народу свой мегавысер наконт гэтай ужо
нямецкай карты -ordensgebiete , дзе ізноў жа паказана, што продкі летувісаў (некіх там 11 год) з 1411 да 1422 года прыналежылі Польше,- заўваж, не Літве, а Польше... а затым
да 1466 года ізноў Тэўтонскаму Ордену...
http://history-belarus.by/images/img-places/samogitia/ordensgebiete.jpgА ад ракі Святой (Swenta).... і Гродна, і Вільня, і Полацк і Вітебск і ... і ўся тэрыторыя Сінявокай, як і належы -
Вялікая Літва!
Дык, gladius, хто насамрэч ДЕБІЛУШКА?... мо, ангельскія гісторыкі?.. мо, нямецкія гісторыкі?.
Сам бачыш, гэта не мае "противоречащие концепции" летувіскай жульгісторыі... гэта ангельцы з немчурой са сваімі гісторыкамі-картографамі "протіворэчаць" летувіскаму прапагандосу...
Кгароча, заадно можаш пажаліцца "Бацькінаму сыну", што ягоныя хвалёныя "западноевропейские источники" цалкам паскудзяць "святы" вобраз "літ-овцев"... і зводзяць на гаўмно летувіскую гісторыяграфію...