Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
31 Июль 2025, 13:51:26
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 22 23 25 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Зачем люди хотят детей  (Прочитано 37385 раз)
Andrey-g
Настоящий гродненец

тэл. 783-39-26 (МТС)

Просмотр профиля
« Ответ #690 : 29 Март 2016, 23:28:14 »

Дзякуй, Каелум за такі яскравы прыклад.
А зачем мужика то уже после 40 лет искать. Вопрос же уже не в этом стоит - найдется хорошо, не найдется может даже еще лучше.
Не, штось-ці не веру, што пасля 40 жанчыне не хочацца быць з мужам. Але хай будзе так... Значыцца жанчыне ўжо не патрэбна любоў, падтрымка і ахова... Няма і жадання быць любімай, адчуваць сабе палавінкай, аб якой забоцяцца... Або яна будзе патрабаваць гэтага ад дзіця?  Рот на замке

Родители и тетки не пропадут - и при детях им можно помогать.
....
Ребенок из детского дома тоже не выход, хотя берут некоторые. Но гормонально материнского инстинкта нет. Я бы не взяла, честно. Я бы даже если б вообще все плохо было бы еще бы об этом думала - брать или не брать.
Жадання дарыць сабе, забоціцца тут таксама няма: "Бацькі не прападуць, дзіця з дзіцячага дома нечага браць, калі тэхналогія дазваляе". Няма нават думкі пра тое, каму больш патрэбна гэта любоў... Сапраўды, навошта тут пра кагось-ці думаць, камусь-ці дапамагаць? Тут сваё патрэбна!
На мой взгляд чем воспитывать племянников и чужих детей - своя генетическая кроха милее и нужнее
Хіба гэта не жаданне быць уладаром?
І тут яскравы прыклад эгаізма і уласнасці.

И вообще зачем брать, если можно почувствовать радости беременности и материнства, кормления грудью - если есть возможность выносить и выкормить. Очень многие этого лишены - вот те пускай и берут, когда выхода уже нет.
Вы правы, тэхналогія дазваляе, мода дыктуе. І той, хто не можа аплаціць, ці стан здароў'я не дазваляе - хай бяруць з дзіцячага дома, раз іншага выйсця няма...

Здаецца, тут эгаістычныя мамы нараджаюць і выхоўваюць такіх жа эгаістычных дзетак... Бо дзеці, якія выраслі ў няпоўных сем'ях, значна часцей становяцца эгаістычнымі і ім больш складана стварыць сваю сям'ю (так кажуць даследванні).

а если такая мать возьмет ребенка из детдома - что она тогда не эгоистичного ребенка воспитает?
Плюс не вижу зависимости, я многих знаю кто рос без отца или матери - гораздо более эгоистичны люди, которые ничего не были лишены и у них все всегда было.
Калі такая мама возьме дзіця з дзіцячага дома, то хоць аднаго чалавека на свеце зробіць крыху шчаслівейшым. Такім дзецям вельмі не стае мацярынскага цяпла, а хто яшчэ зможа даць ім цяпла і любові? Думаю, нават эгаістычная мама выхавае дзіця лепш, чым дзіцячы дом.

Да таго ж лічу, што ЭКА - тое ж самае забойства, як і аборт (проста схавана за разумнымі словамі).
Надаль, некаторыя жанчыны, зламіўшы галаву, гоняцца за гэтай модай і цешаннем уласных амбіцый. І ў гэтай пагоні за насычэннем сваіх эгаістычных жаданняў, забываюць простую мудрасць - мама не тая, што нарадзіла, а тая, што выгадала...
Страниц  : 1 ... 22 23 25 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт