Buffon, так это БНФ сделал

Уже на форуме обсуждалось.
Кидаю ещё раз сюда:
Пост номер раз.
У аддзеле ўнутраных справаў Бараўлянскага раёну ня ведалі пра чарговы акт вандалізму ў Курапатах, але сказалі, што сёньня абавязкова дашлюць апэратыўную брыгаду ва ўрочышча. Аднак пазьней карэспандэнту Радыё Свабода патэлефанаваў супрацоўнік Бараўлянскага аддзелу міліцыі, які прадставіўся Анатолем Станіслававічам. Ён выказаў незадаволенасьць тым, што супрацоўнікі міліцыі гэтага аддзелу даведаліся пра вандалізм у Курапатах ад Радыё Свабода.
(Міліцыянт: ) “Павінны паведамляць людзі, якія адказваюць за гэта, а не карэспандэнты Радыё Свабода. Для гэтага ёсьць нейкая ўлада, ёсьць узаконены мэмарыял, ёсьць райвыканкам. Яны мусяць глядзець за гэтым мэмарыялам і паведамляць у міліцыю. Мы будзем разьбірацца, хто там чым займаецца на гэтых Курапатах. Вам усё роўна ніхто не распавядзе, якія мы прымем рашэньні, мы паведамім гэта каму неабходна”.
Сваё прозьвішча і пасаду супрацоўнік Бараўлянскага райаддзелу міліцыі назваць адмовіўся.
На гэтым тыдні ў Курапатах ужо былі акты вандалізму. Былі паламаныя каля 10 крыжоў, паваленая на зямлю лава Клінтана, скрадзеная памятная шыльда з курапацкага каменя і нанесеная свастыка на абраз-капліцу “Маці Божай Курапацкай усіх нявінна расстраляных”. Вінаватыя ў вандалізме ў Курапатах ніколі не былі знойдзеныя і пакараныя.
http://www.svaboda.org/xml/articles/2005/12/8E1922AE-8B03-475B-9435-647EA11071FD .html
а) Комитет
б) Славянский Союз
Пост номер два.
Комментарии Славянского Союза о "инциденте":
http://www.demushkin.com/engine/index.php?module=news&a=showme&id=112539 7514
На прошлой неделе в Беларуси были проведен ряд акций целью которых было очернение Беларуского отделения "Славянского Союза". Вандализму подверглась Православная церковь и иконы. По нашим данным эту акцию провел Беларуский Национальный Фронт (БНФ), с целью показать страшный русский фашизм. За эту акцию БНФ будет наказан, подробности в ближайших новостях на нашем сайте.
а) БНФ
б) Комитет
Догадайся, кто?

И сам знаешь, что я мягко говоря против омоскаливания... Нах ерунду всякую писать? Я
национ так называемый нацист. Какие ко мне претензии? Или может я разрисовал крест в Курапатах?
www, а з кім фашысты змагаліся ў Англіі ды Францыі, ці можа там таксама камуністы падпольна кіравалі ўладай
Н-да... Я думал, что ты умнее. Разочарован. Или просто слишком упрямый? Не знаю, стоит ли тебе
здесь объяснять политику Гитлера по отношению (в особенности) к англичанам и сущность (цели, задачи, мотивы) операции "Морской Лев", ибо с такими доводами и с такой принципиально тупой позицией можно играть в шашки, не отвлекаясь на окружающий мир.
P.S. Мысли одного немецкого солдата:
"Мистер Черчилль, таковы Ваши большевистские союзники, за которых Вы просите молиться англиканские церкви и для которых английские рабочие день и ночь производят новое оружие! Вот культура, которую Вы защищаете, мистер Рузвельт. Вы хотите спасти мир от "нацистских варваров" с помощью большевиков. С их помощью Вы собрались бороться за свободу малых стран. И это даст мистеру Сталину миллионы людей, которые он превратит в пушечное мясо для большевистской мировой революции".Блін, не глядзячы на іх адносіны да беларусаў, ад фашыстаў загінула 50.000.000 чалавек. Мабыць ты не ўяўляеш, што гэта за лічба. Адкрый ворд і напішы там 50.000.000 адзінак, кожная адзінка - чалавек. магчыма тады зразумееш, які жах прынеслі з сабой НАЦЫ.
Я уже писал, кто виноват в начале Второй мировой войны. ПОЛЬША!!! Напала на беззащитную Чехию и отобрала кусище землище. Ну, или евреи, объявившие войну Германии в 1933... Ну... вообщем, мне надоело переписывать одно и то же... На этот хуё...й довод я уже отвечал, кажется, в этой теме (или в теме про Гитлера и Сталина). Там про всех есть: и про Японию, и про США, и про Англию с Францией.