А на мой взгляд этим просточком вы себя сдесь во всей красе проявили Не понимаете о чем речь, приводите странные аргументы - а смысл дискуссии совсем не в этом, и еще впариваете свои националистические ценности. Как и чем питаться и для чего, это как выбор одежды, страны отдыха, или личного тренера - на вкус и цвет Это индивидуальные потребности каждого человека, его семьи, сохранения здоровья. По поводу исследований - они еще не проводились вообще, слишком мало реальных сыроедов было зафиксировано а массово эта культура появилась только после 2000-х, а то что Вы привели - это утка которая давно ходит по интернету. Свои особые белорусские традиции, стадный инстинкт, и культурный картофель с калорадскими жуками сохраните своим потомкам, а потом пусть они уже сравнивают кто был прав, а кто под капельницей
Сумленна кажучы, хацеў гэта азначыць болей дакладным тэрмінам- "лох". Крайнасьці для лохаў. Бяз крыўд.
Ды наздароўе, выбар за вамі. Ў касу скапіюю адзін камэнт адтуль, адкуль і астатнія, што скапіяваў папярэдне:
Виталик
01.04.2013, 22:53
Сыроеды выходит? Ну пусть будут сыроедами, лишь бы налоги платили, да детей не насиловали."Впаріваете" вы тут сыраедзенне, а не я нацыяналізм. Дарэчы, там жа адзначыў, што "з Вашага дазволу"...
Свои особые белорусские традиции, стадный инстинкт, и культурный картофель с калорадскими жуками сохраните своим потомкам, а потом пусть они уже сравнивают кто был прав, а кто под капельницей
Калі казаць ужо пра статкавы інстынкт, то ён зараз праяўляецца менавіта ў Вас, напрыклад, у непавазе да ўсяго беларускага, што зараз навязваецца прамаскоўскім рэжымам. А пра "культурный картофель с калорадскими жуками" вы ў бабулі з вёскі спытайце, якая 80 гадоў пражыла і яшчэ вас перажыве... Дарэчы, не "к
алорадскими", а "к
олорадскими". Разумееце? Не ад слова "кал", а ад слова "колорадо" (на расейскай), як бы Вам не хацелася.)))
Дарэчы, і Вы тут не цемрашальце, я не кажу, каб харчавацца аднім мясам ды бульбай, а дзяліць ежу 50 сырога/50 гатаванага і абавязкова выключыць сахар (нават з батонамі...). Але вы, як я пагляджу акрамя крайнасьцей нічога больш не ведаеце...
Лакто-вегетарианец
Я кажу толькі пра сыр, а не малочныя ўвогуле.

Менавіта таму сыраеды і робяць шмат памылак, не ужываюць у ежу праросткі, зеляніну і травы, а таксама вельми шмат прадуктаў з жорсткай клятчаткай, якія трэба тэрмічна апрацоўваць пры невысокіх тэмпературах(40-70 С) на працягу 3-15 хвілін!
Фанатызм і дурноцце ў сыраядзенні толькі ад недахопу інфармацыі і недасведчанасці ў гэтых пытаннях. У аснове усе кідаюцца сюды, як на модную з'яву, не усведамляючы важнасці вывучэння інфармацыі ў гэтай вобласці!
P.S.: Не лічу веданне беларускай мовы і размову на ёй данінай нацыянальным традыцыям. Пішу на ёй, бо мне так зручней.
Во-во. Я таму і кажу, а то зайдуць сюды і ўсё! Панацэя!

Апельсінаў, бананаў набраў і хоць трава не расьці.

Мода так... менавіта
дурная мода...
P.S.:бог не разьбірае. На беларускай? Прахадзі.

А кто Вы такой чтобы эти параллели проводить ? Тут хватает медиков, практикующих сыроедов, людей с разным подходом к здоровому образу жизни, их мне интересно читать. Но не Вашу политагитическую ересь
Хто я такой? Ну, дык Вы аргумэнтавана дакажыце, што гэта не збочанасць. Тады і будзеце ўказваць. А чытаць я Вас не застаўляю.
Па тэлевізіі паказваюць... Мы вельмі рады.
Дарэчы, а што гэта з тварам на аватары такое? Памятаю, раней нейкі нармальны быў (не скажоны)... А на выяве салата белае- гэта не брынза выпадкова?