Символы играют важнейшую роль в нашей жизни. Есть даже такая теория антропосоциогенеза (бывает именно к этому приписывают) человека - семиотическая (знаковая)

А может перечислишь нам главные атрибуты государства? Как? Там на одном из первых мест стоят национальные символы?

Магчыма, менавіта знак Крывакрыжу зьяўляецца найлепшым паказьнікам да нутранога шляху, што вядзе да верхаліны паўночнае традыцыі. Знак, здольны абудзіць немаведамыя глыбінныя сілы Эўропы. Ужо ў індаарыйскім аналёгу Крывакрыжу - свастыцы - утрымоўваецца добрае значаньне. Свастыка раскладаецца як манаграма зь пяці літараў, што ўтвараюць формулу зычэньня шчасьця "su-asti" - аналяг лацінскае "bene est" альбо "quod bonum faustumque sit" ("што ёсьць добрага і шчасьлівага, няхай будзе!"). Лепшага сымболю і нельга было б і зычыць. Выбар менавіта гэтага знаку спараджае незьнікальную ўпэўненасьць у адраджэньні аднае з найвялікшых раса-спадкаемцаў гіпэрбарэйскага валадара, у нескаронасьць яе волі і ў неўнікнёнасьць яе перамогі па-над процістаяльнымі сіламі цемры. © Юліюс Эвола
Свастика - один с наиболее значительных символов нашего духовного наследства, который должен прорваться через пустошь вынужденного забвения и сызнова засиять в своей исконной чистоте!
Плохо, что www не слушает ни кого кроме себя. Вернее, я не прав. www как раз слушает своих оппонентов, но не слышит. Он прав, и все тут.
У нас антагонистические мировоззрения, и именно поэтому я сам могу точно так сказать (не приводя никаких аргументов, чего я увы не делаю) - да вы меня слушац не хатицэ, вздумали, что правы и всё туд, пистецъ!