Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
17 Август 2025, 23:19:22
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Наш Город! > Школы города > Тема: Re: Polska Macierz Szkolna
(Модераторы: Админ, Sviatoy, dимкаs, PoliteX, kosik) > Тема:

Сообщение #1091509

Страниц  : 1 ... 31 32 34 35 ... 71 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Polska Macierz Szkolna  (Прочитано 156348 раз)
Elis
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #960 : 21 Ноябрь 2007, 14:21:17 »

Pozwol[ch281] sobie na zyczliwy komentarz.
Ale jeszcze nie wszyscy zdj[ch281]cia s[ch261]!
Prawid[ch322]owo: "nie wszystkie"
To nie od was zalie[ch380]y i nie od Elis... To zale[ch380]y od nas samich....  В ЭТОЙ ТЕМЕ ВСЕ МОГУТ ИСПОЛЬЗОВАТЬ ЯЗЫК КАТОРЫЙ ИМ  ХОЧЕТСЯ! Ale ja b[ch281]d[ch261] u[ch380]ywa[ch263] j[ch281]zyk polski bo on mnie podob[ch261] si[ch281]. Nie trzeba niekogo przymusza[ch263] pisa[ch263] po polsku... Bo z tego nic nie b[ch281]dzie...   Poprostu w takich warunkach temat zaczynaj[ch281] ginu[ch263]... Bo tutaj my chciemy wolno rozmawia[ch263]...  
Zgadzam si[ch281] z t[ch261] opini[ch261]: В ЭТОЙ ТЕМЕ ВСЕ МОГУТ ИСПОЛЬЗОВАТЬ ЯЗЫК КАТОРЫЙ ИМ  ХОЧЕТСЯ! Niczego nie narzucam Улыбка bo nie mam takiego prawa nawet, sadze tylko, [ch380]e warto potraktowac ten temat jako miejsce do cwiczen. A moja wypowiedz nie w pe[ch322]ni zacytowa[ch322]es. Zapomniales o jednym znaku na koncu zdania, który czyni[ch322] je lagodnym i zartobliwym, a taka byla moja intencja Janku.

Masz tez racje, ze nie od forum zaleza Wasze studia w Polsce. To prawda, ale czy nie warto i tu pocwiczyc.

Odnosnie polskich znakow. Zapytalem nieco wczesniej, czy uzywac polskich znakow i kilka osob napisalo, ze lepiej, zebym takich uzywal. Ja czesto widze inaczej niz Wy na swoich komputerach i dlatego pytalem. Od tej pory nie bede uzywal polskich znakow, chyba ze przez nieuwage.

I rada j[ch281]zykowa w sprawie zwrotu "Pan Wojciech, pomi[ch281]tajcie" powinno sie powiedziec "Panie Wojciechu, prosz[ch281] pami[ch281]ta[ch263]"

Podkreslam, ze wszystkie moje uwagi sa pelne zyczliwosci, zrozumienia, braku przymusu dla kogokolwiek i mam nadzieje, ze tak je kazdy bedzie odczytywal  Улыбка

Улыбка
Kiedy bylam na wymianie w Warszawie za swoich czasow, pojechalam sama i jako pierwsza. Wrocilam stad z duzym bagazem dobrych wrazen i bezcennego doswiadczenia. Moj polski zupelnie nie byl perfekcyjny, ale dzieki uwagom Pana Wojciecha w mailach i podczas rozmow na pewno sie naprawil. Do tej pory pamietam niektore z nich Подмигивающий.
Przez dlugi czas pisalysmy maile do siebie z kolezanka, ktora poznalam na wymianie. Dzieki temu poszerzylam swoje slownictwo i uniklam uzywania niektorych nieprawidlowych zwrotow...
TYLKO PRAKTYKUJAC mozna nauczyc sie unikac bledow, poszerzyc swoja wiedze i zwiekszyc swoj poziom jezykowy...
 Улыбка
Страниц  : 1 ... 31 32 34 35 ... 71 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?