|
chemax
|
Новый день встаёт за моей спиной Новый день придёт - и ты будешь со мной
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAVLIK_MOROZOV
Гродненец
Кто к нам с чем зачем - тот от того и того!
|
Красный террор - пораждение Советской власти Машина репрессий,ГУЛАГа палачи ВЧК и псы НКВД Кровожадные монстры марксизма оскалили свои волчьи пасти Десятки проклятых лет геноцида в страдальческой русской судьбе... Коловрат - Красный террор
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chemax
|
Your Tears don't fall They crash arround me
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
»Instant«
|
...время остановится только завтра... я не боюсь (Виа гра - я не боюсь)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
»Instant«
|
нажми на стоп, нажми на плей играй со мной в любовь диджей... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
»Instant«
|
Ближе к небу, ближе к дождю ближе к звёздам я долечу ближе к солнцу, ближе ещё...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qwss
|
Won't suffer, be broken, get tired, or wasted Surrender to nothing, or give up what I Started and stopped it, from end to beginning A new day is coming, and I am finally free
Run away, run away, I'll attack Run away, run away, go change yourself Run away, run away, now I'll attack I'll attack, I'll aa-WHOOOAAAAAAAAA I would have kept you, forever, but we had to sever It ended for both of us, faster than a Kill off this thinking, it's starting to sink in I'm losing control now, and without you I can finally see
Run away, run away, I'll attack Run away, run away, go change yourself Run away, run away, now I'll attack I'll attack, I'll aa-WHOOOAAAAAAAAA
Your promises, they look like lies Your honesty, like a back that hides a knife (knife) I promise you (promise you) I promise you (promise you) And I am finally free
Run away, run away, I'll attack Run away, run away, go change yourself Run away, run away, now I'll attack I'll attack, I'll attack, I will attack
Run away, I'll attack, I will attack Run away, I'll attack, I will attack
Run away (Run away), I'll attack (I'll attack) I'll aa-WHOOOAAAAAAAAA
Your promises (promises, promises) I promise you (promise you) I promise you (promise you, promise you)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
виШня
|
считаю каждый вдох и ускоряю каждый шаг...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
КОШКА
|
The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on
|
|
|
|
|
|
Лучший учитель в жизни - это опыт. Берёт, правда, дорого, но объясняет доходчиво.
|
|
|
|
Malvain
|
I can see you but you can't see me I could touch you and you wouldn't even feel me Wait a second and you'll settle down I'm just waiting 'til you really let your guard down You're relaxed, you're sublime, you're amazing You don't even know the danger that you're facing If I'm quiet, I'll slide up behind you And if you hear me, I'll enjoy trying to find you
I've been with you all day I'm trying to stay calm I'm impatient and it's really hard to breathe I'm going to empty you and fill you in with me Just keep the violence down Not yet - don't make a sound Oh, God I'm feeling it it's reaching fever pitch My skin is caving in My heart is driving out No mercy, no remorse Let nature take it's course
Watching - bring me to my knees Waiting - I am your disease Lover - Set my symptom free Covered - You won't feel a thing You can't stop me
I'm sweating through my veins I'm trying to hold on It's unbearable, it's almost worse for me I'm gonna tear you apart and make you see - make you see
Watching - bring me to my knees Waiting - I am your disease Lover - Set my symptom free Covered - You won't feel a thing You can't stop me
This is the virus, the virus of life This is inside us, the crisis, the knife This is the virus, the virus of life This is inside us, the crisis, the knife
It's almost time to play/it's time to be afraid I can't control the pain/I can't control in vain Oh God, I'm ready now/you're almost ready now I'm gonna love you now/I'm gonna put you down I see you in the dark/I see you all the way I see you in the light/I see you plain as day I wanna touch your face/I wanna touch your soul I wanna wear your face/I wanna burn your soul
This is the virus, the virus of life
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malvain
|
Сгораю… меня здесь больше нет.. Огнем… не хочу быть больше здесь.. Навсегда… волной уходит кровь.. Все… из тела вышла боль..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vol4en0k
|
I am alive I will never run away Places inside My heart screams inside with pride Once I cry Now I wipe away the tears Once I die Now I'm alive 
|
|
|
|
|
|
born to be wild
|
|
|
|
Karma Police
|
Good times for a change See, the luck I've had Could make a good man Turn bad
So please please please Let me, let me, let me Let me get what I want This time
Haven't had a dream in a long time See, the life I've had Could make a good man bad
So for once in my life Let me get what I want Lord knows, it would be the first time Lord knows, it would be the first time
© Muse
|
|
|
|
|
|
...а ограниченные люди пусть идут к чёрту!...
|
|
|
|
Lerika
Гость
|
[highlight]Поднимая осколки вновь, Собирая свою любовь Чтоб сберечь для того, Кто крепче удержал её в руках...[/highlight]
[highlight]Если ты не сумел понять, Я не стану тебя держать... Я убью в себе ту, Чьи слёзы от обиды на губах...[/highlight]
[highlight]Задыхаясь в любви своей, Я теряла своих друзей...[/highlight] Плюс две капли с ресниц В солёный океан моих обид...
Догорая в борьбе за нас Я сражаюсь в последний раз... [highlight]Я убью в себе ту, кого ты знал... Пусть Бог меня простит![/highlight]
Потерять образ свой, отражая любовь Разбитыми окнами! Приковав на замок, поджигаю любовь Я спичками мокрыми!
Свет и мрак - всё внутри, выбирай и бери! Послушная, гордая?.. Кто же я?..
Пламя тлеющих чувств тиши Ты дыханьем не потуши, Или я босиком сама по ним пройду В последний раз...
Прикоснувшись к губам смелей, Нежным словом меня убей, Или точку поставь молчанием в истории про нас...
Мне и больно и хорошо, Не хочу и хочу ещё... [highlight]Я с тобою и без тебя... Я не та, я не та![/highlight]
Дай мне слабой хоть раз побыть, Дай мне повод тебя любить, Или я убью в себе ту, которая не знает, что не так...
Потерять образ свой, отражая любовь Разбитыми окнами! Приковав на замок, поджигаю любовь Я спичками мокрыми!
Свет и мрак - всё внутри, выбирай и бери! [highlight]Послушная, гордая?.. Кто же я?..[/highlight]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zx14ad
|
Ну и я отмечусь 8-)
|
|
|
|
|
|
Don't tell me what I wanna hear, Afraid I've never known a fear, Experience is everything I need, I`ll keep fighting jealousy Untill it`s fucking gone...
|
|
|
|
Sith
|
Да, да, да все здорово, Да, да, гори огнем, Да, да, мы - тоже золото, Мы сверкаем, пока не умрем...
Слишком скучно быть бессмертным - Те же лица день за днем, Те же глупые ответы На вопрос: "Зачем живем?"
Не всем волчатам стать волками Не всякий взмах сулит удар. Есть странный дар - лететь на пламя, Чтоб там остаться навсегда.
Ария "Замкнутый круг"
Кто-то сказал, что он может дышать даром, даром Кто-то услышал и стал торговать паром, паром Несколько звонких монет - приобретайте билет После сеанса вас ждет ресторан с баром, баром
Кто-то сказал, что он может любить даром, даром Кто-то услышал и стал торговать жаром, жаром Несколько звонких монет - приобретайте билет После сеанса вас ждет ресторан с баром, баром
Все заслонила цена Все заслонила цена
Ты посмотри как он быстро устал стал старым, старым Все, что он видел вокруг он считал дал даром, даром Ум, красота и талант - все заслонил прейскурант И получилось, что жизнь он отдал задаром, даром
Все заслонила цена Все заслонила цена
И получилось, что жизнь он отдал задаром, даром
Ария "Жизнь задаром"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sith
|
Цудоўным восеньскім вечарам
Я раптоўна вазьму ды памру
Такім вось слабенькім знявечаным
У сваім асабістым муру.
Са сваёю маленькай душою
З гітарай у якой няма струн
Ды няхай за руку з табою
Мне малітвы чытае Пярун.
І няхай пахаваны нядоляю
Я буду ляжаць ў труне
Можа там я сустрэнуся з воляю
Там мяне яна не абміне.
Няхай восень жоўтае лісце
Сыпле мне на атручаны твар
Усё роўна ўжо няма выйсця
Я развітваюсь з вамі, спадар!
Я памёр! БН - Я памер, самая любимая песня у этой группы...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lerika
Гость
|
No evolution, Sometimes it depresses me! The same, old same, Oh, we keep repeating history, The institution curses curiosity, It’s our conviction, [highlight]Sex is not the enemy![/highlight]
ыыы)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malvain
|
Tattered and Torn
Kill Me Tattered and torn Something aches Tattered and torn Bad things slither Tattered and torn My floors are burning down Tattered and torn And I can't find a window
Tattered and torn This is medieval Tattered and torn This is cerebral Tattered and torn Suffocated Tattered and torn Melodramatic
Tattered and torn Driven to the verge of Tattered and torn I make you my enemy The nerves you sever Tattered and torn Can serve you better
Tattered and torn In the blink of an eye Tattered and torn In the space of a second Tattered and torn Open my wrists Tattered and torn Give me my lessons
Tearing myself apart From the things that make me hurt!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lela Jolka
Гродненец
per aspera ad astra
|
I can fly But I want his wings I can shine even in the darkness But I crave the light that he brings Revel in the songs that he sings My angel Gabriel
I can love But I need his heart I am strong even on my own But from him I never want to part He's been there since the very start My angel Gabriel My angel Gabriel
(Lamb - Gabriel)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
knn
|
Enjoy the silence Words like violence Break the silence Come crashing in Into my little world Painful to me Pierce right through me Can't you understand Oh my little girl All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm Vows are spoken To be broken Feelings are intense Words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless And forgettable All I ever wanted Enjoy the Silence All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm Enjoy the silence
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 06 Май 2008, 00:04:42 от Maksss »
|
|
|
|
|
|
knn
|
"Personal Jesus" Your own personal Jesus Someone to hear your prayers Someone who cares Your own personal Jesus Someone to hear your prayers Someone who's there Feeling unknown And you're all alone Flesh and bone By the telephone Lift up the receiver I'll make you a believer Take second best Put me to the test Things on your chest You need to confess I will deliver You know I'm a forgiver Reach out and touch faith Reach out and touch faith Your own personal Jesus... Feeling unknown And you're all alone Flesh and bone By the telephone Lift up the receiver I'll make you a believer I will deliver You know I'm a forgiver Reach out and touch faith Your own personal Jesus Reach out and touch faith
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Нирваня
Жесть в космасе
Гродненец
|
У киша есть "Завёл я девушку в сарай".Мне нравится, знакомая жизненная ситуация. 
|
|
|
|
|
|
Курить вредно, пить противно, а умерать здоровым жалко...
|
|
|
inn-ocence
Гродненец
Человек любит смеяться... Над другими!!!!
|
...Не прячь музыку она опиум, для никого только для нас, Давай вечером умрём весело, поиграем в декоданс...,
|
|
|
|
|
|
Молчащих людей нельзя лишить слова...
|
|
|
|
|
BaraDeD
Гродненец
Offline Предупреждения:
На фотке не я
|
Женские ласки замешанные на обоюдной стасти, Стирают, как ластик, ориентацию в пространстве И времени, и остаёшься стоять как приклеенный, И остаёшься хватать ртом воздух потерянно, Потом движения на встречу друг другу, Вечер как будто в испуге, как будто замерли звуки, Потом, ещё не раз, наверно, назовёшь её сукой, Но сейчас держишь за руку и повторяешь по кругу Слова и кругом идёт голова.. Вдохнув раз её аромат запомнишь его навсегда. Опять по кругу слова, движения, прикосновения, И даже если захочешь не подберёшь сравнения Никогда. И как будто бы солнце весной, Как будто бы после отлучки попал наконец-то домой. Как будто обрёл покой, и сам кричишь себе "СТОЙ", Но всё равно кидаешься в омут вперёд головой Пройдет день, быть может пару недель, Ты поймешь, что ты и она - это, бл*ть, канитель и постель. И звонить просто лень, и уже мозги набекрень, И эти тупые SMSки, б##ть, по сорок раз в день. А пока давай просто забъём, давай взорвём Эту ночь фиолетовым огнём и погорим в нём Вдвоём, давай пойдем вместе до перекрёстка А дальше по звёздам, или расстанимся просто.
Сейчас оч жизненно
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 12 Май 2008, 15:40:37 от BaraDeD »
|
|
|
|
|
|
|
|
дЭвушка_Пихто
|
... в гости к тебе идти по парапету и не верить бреду, что тебя нету...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|