Johnny Short
|
2 The bends; 2 Maestro: Я отписался по поводу фотки, а не по поводу музы - она реально неудачная (ИМХО)... (музыка тоже не очень, но это мое индивидуальное быдло-мнение) извиняйте... что не так - то не мы.
|
|
|
|
Oh something's missing in me I felt it deep within me As lovers left me to bleed alone
|
|
|
MAEStR0
|
2 the bends
скромнее надо быть... проект "форумское быдло" в состоянии без пива за вечер сделать пару-тройку вещей, стилизованных под ваше творчество.
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
А с пивом альбом)))))))))
|
|
|
|
Oh something's missing in me I felt it deep within me As lovers left me to bleed alone
|
|
|
La Gush
|
Нет, идиот! Для того, чтобы знали! "Критики", блин!
Рот закрой, малышок. Я колбасил, когда вы еще у мамы стреляли бабла на жвачку. Приезжайте к нам в Заречанку, мы вам навешаем люлей 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Як прыемна ментальна аджуячыць недарослага музыку з перарослым EGO (перад усім, што тычыцца ўласнай творчасьці)...
Так на сэрцы пацяплела...
Я мяркую ў наступным годзе трэба будзе пры аказіі канцэрту WWF арганізаваць нефармальны сход БЫДЛА з Гродзенскага форуму. Тым больш там і фармат музыкі будзе адпаведны (быдла-хардкор!!!)... Мне падаецца ідэя неблагая, што быдла-спадарства скажаце на гэта?
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Gniloy
|
быдла харрдкор можем предоставить запроста))
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
..Riot..
|
баян был ужэ быдло рейв в виленскам
|
|
|
|
 Those Anarcho Punks are Misterious 
|
|
|
БанЧар
|
Х-у-йня ваш быдла-рэйв. Там OHara быў  Не было! Дык якое ж гэта быдла-паці, без галоўнага быдлана з гарадзенскага форуму? Лайна...
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Gniloy
|
2 голос за Клосед
хочеш ваще форум загубить??
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
..Riot..
|
ештедетикукрукуштобыхуйневлазилвруку
|
|
|
|
 Those Anarcho Punks are Misterious 
|
|
|
ай ам малочник
|
ештедетикукрукуштобыхуйневлазилвруку
какое смелае высказывание пра группу 
|
|
|
|
|
|
|
dzun
Гость
|
Як прыемна ментальна аджуячыць недарослага музыку з перарослым EGO (перад усім, што тычыцца ўласнай творчасьці)...
Так на сэрцы пацяплела...
Я мяркую ў наступным годзе трэба будзе пры аказіі канцэрту WWF арганізаваць нефармальны сход БЫДЛА з Гродзенскага форуму. Тым больш там і фармат музыкі будзе адпаведны (быдла-хардкор!!!)... Мне падаецца ідэя неблагая, што быдла-спадарства скажаце на гэта?
Классная идея!Быдло-хардкор сила!!Я полюбому ЗА!
|
|
|
|
|
|
|
mockcount
|
The Bends, бодрячком, пацанчики, приезжайте в гродна, устроим ринг "The Gnutye vs Forum-Bydlos"! саппарт не забудьте, шоб всё па-чеснаку 
|
|
« Последнее редактирование: 16 Декабрь 2008, 20:12:16 от иоган »
|
|
|
|
|
OHara
|
Х-у-йня ваш быдла-рэйв. Там OHara быў  Не было! Дык якое ж гэта быдла-паці, без галоўнага быдлана з гарадзенскага форуму? Лайна... Да, я вообще крут! Я тусовался с пацанами из Death before dishonour! А в данный момент по аське договариваюсь по аське с пацанами из Agnostic Front, Hatebreed, Madball по поводу быдло-поддержки из Нью Йорка для форумского быдла на музыкальном быдло-ринге. 
|
|
|
|
"Преклонись перед моим божественным членом и яйцами!"
|
|
|
БанЧар
|
OHara, ты б асцярожней, га? Бо зусім зашугалі хлопчыка. Навошта ты яго пужаеш "падпіснымі" з Амерыкі? Ён каб цябе пабачыў у рэальнасьці і так бы са страху абсерыўся б у паўсекунды! Нахуя табе яшчэ хтосьці? Ты паглядзі, хлопец прыйшоў на Гр. Форум у надзеі знайсьці прыхільнікаў свайго таленту. Замест гэтага знайшоў абрыганцаў, што так адкаменцілі яго і ягоную банду, што ён зараз нават нешта пісаць тут баіцца! Я ж казаў - малады кволы арганізм, яшчэ не да канца акрэплы. А вы на яго абрынуліся! Хлопцы з гурта зэ Бэндз - звяртаюся да вас - не бойцеся, заходзьце, пішыце яшчэ! Так хочацца паразмаўляць з такімі прыемнымі творчымі асобамі як вы! Як я вам зайздрошчу: Магілёўшчына - бацькаўшчына Лукі, у вас там ЦЫВІЛІЗАЦЫЯ! А ў нас, на Заходняе Беларусі, самі бачыце, разгул гнілога заходняга нігілізму і прафанацыя татальная... Езьдзяць розныя такія OHara і іншыя па Еўропе, слухаюць нармалёвыя гурты, канешне ж іх потым будзе нудзіць ад вашай творчасьці. Але вы не разачароўвайцеся! Проста рабіце музыку для сваіх сябраў з падворка, каторыя толькі КиШ чулі і яны напэўна (даю 100% гарантыю) пазітыўна ацэняць вашыя намаганні... А Гродна - гнілы горад. Усё ж сьмярдзючыя капіталісты тут побач, Еўропа, каб яе... Гэта накладвае водціск... А вы не спыняйцеся ў творчасьці, не спыняйцеся! Можа вам якая дапамога патрэбна? Бо ў мяне тут недзе ёсьць мікрафон стромы - фірмы 省太原市就 - неяк быў купіў у 1996 годзе на чыгуначным вакзале нашым... Можа вам падарыць? Каб больш якасныя запісы вашыя сталі. Напішыце адрэсу - я вам па пошце дашлю.
Хлопцы, трымайцеся там у Магілёве!
Бацькаўшчына пра вас не забудзе!
Бітлз вечна жывыя!
Джон Ленан не памёр, ён выйшаў пакурыць!
Ол'юнід'ізлаф!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
разгул гнілога
Рома разбушевался 
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
нононо, не надо грязи!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
далбанул...
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
далбанул...
|
|
|
|
|
|
|
dzun
Гость
|
2 БанЧар ЖЖОШ ПИЗДЕЦ!!!
|
|
|
|
|
|
|
DeLaFly
Кандидат в депутаты
Кандидат в депутаты
0_о
|
албанул банчер
|
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
быдланул
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
3 страницы нахуячилч пацаны
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
а у вас ноутбук тоже килькой не ванят??
|
|
|
|
|
|
|
|
La Gush
|
Я смотрю, пацаны из Могилева стали популярны в Гродно. 
|
|
|
|
|
|
|
|