|
HunterV
|
Чтоб в ваших постах я этого слова не видела Первое - мне как-то надо определять тех, кто хочет разорения Белоруссии и прикрывается т.н. демократическими лозунгами, некоторых из них(оплачиваемых из-за рубежа) я называю оккупантами. Второе - есть ведь и просто заблудшие, которых я с юмором и скепсисом именую демократами. за фразу про женщин предупреждение - пока устное если фразы подобного рода повторятся - последует карточка. никого не интересует, чему вас учили
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 15 Январь 2010, 18:33:05 от politik »
|
|
|
|
|
|
CarmiSs@
|
Чисто мои размышления на тему... Скоро политические провокации доведутъ до того, что инакомыслящихъ провокаторовъ будутъ за сортиромъ расстреливать...
 Вот это фраза - инакомыслящий провокатор - а что, бывают другие?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
Чисто мои размышления на тему... Скоро политические провокации доведутъ до того, что инакомыслящихъ провокаторовъ будутъ за сортиромъ расстреливать...
 Вот это фраза - инакомыслящий провокатор - а что, бывают другие? Да.
|
|
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
|
CarmiSs@
|
 Вот это фраза - инакомыслящий провокатор - а что, бывают другие? Да. А Простите, долго доходит 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
 Вот это фраза - инакомыслящий провокатор - а что, бывают другие? Да. А Простите, долго доходит  Да ничего. Съ кемъ не бываетъ.
|
|
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
Пока там еще ничего не ясно. мот через год только решать будут. а коменты жгут. P.s.: в одной стране парня за патриотизм хулиганство наверное на 6 лет отправят.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Власти пытаются "замять" похищения оппозиционеров.В последнее время в Беларуси участились случаи похищения людей. В течение недели в Минске неизвестными были похищены Дмитрий Дашкевич, координатор гражданской кампании «Европейская Беларусь» Евгений Афнагель, активист «Европейской Беларуси» Владимир Лемеш, лидер «Молодой Беларуси» Артур Финькевич. В этом году подобное произошло также с активистами «Маладога Фронта» Настой Положанко и Денисом Карновым. Неизвестные силой вывозили оппозиционеров на машинах за пределы Минска и бросали в безлюдных местах, избивали и угрожали физической расправой.Несмотря на то, что молодые люди обратились в прокуратуру и даже опознали по фотографиям в СМИ одного из похитителей – сотрудника милицейского спецподразделения «Алмаз» Александра Леоненко, власти, по сути, отказываются расследовать похищения. Уже сейчас Афнагель отмечает ряд нарушений. Во-первых, закон определяет понятие "каража" как "тайное похищение имущества", в то время, как имущество Афнагеля было отнято силой, что предусматривает ответственность в соответствии со статьей 207 Уголовного кодекса – «Разбой» и влечет значительно более серьезную ответственность – до десяти лет лишения свободы с конфискацией имущества. Во-вторых, оставлен без внимания сам факт похищения. В третьих, жалоба была направлена в прокуратуру, а расследование проводит милиция. «Уголовное дело возбуждено исключительно по поводу кражи моего имущества, а не по поводу похищения. Я считаю, что это сделано с намерением «замять» политический подтекст этого дела. Учитывая то, какое внимание было привлечено к похищениям активистов оппозиции, власти должны были каким-либо образом отреагировать на это. Но они хотят превратить это дело в обычную бытовую кражу.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HunterV
|
опознали по фотографиям в СМИ одного из похитителей – сотрудника милицейского спецподразделения «Алмаз» Александра Леоненко Какое безобразие у вас творится! Не диктатура, а какой-то детский сад...  Сотрудников спец.подразделений обозначают в СМИ с личными данными и фото - бардак!!! А оккупанты "опознают" по фото в газетах сотрудников "Алмаз"а и даже остаются после этого на свободе?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rummy
|
В последнее время в Беларуси участились случаи похищения людей. В течение недели в Минске неизвестными были похищены Дмитрий Дашкевич, координатор гражданской кампании «Европейская Беларусь» Евгений Афнагель, активист «Европейской Беларуси» Владимир Лемеш, лидер «Молодой Беларуси» Артур Финькевич. В этом году подобное произошло также с активистами «Маладога Фронта» Настой Положанко и Денисом Карновым. Неизвестные силой вывозили оппозиционеров на машинах за пределы Минска и бросали в безлюдных местах, избивали и угрожали физической расправой. ПОВЕЗЛО РЕБЯТАМ! А МОГЛИ РАСЧЛЕНИТЬ И ОТДАТЬ НА СЪЕДЕНИЕ ХИЩНИКАМ В ЗООПАРК.НО КТО УЗНАЛ БЫ АЛМАЗОВЦА?А СМИ МОЖНО УКАЗАТЬ,ЧТОБЫ ЕЩЕ СИЛЬНЕЕ УБЕДИТСЯ В СПЕЦНАЗОВСКОМ БЕСПРЕДЕЛЕ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Лукашэнка стварыў спецслужбу для інтэрнэту.Аператыўна-аналітычнаму цэнтру пры прэзідэнце нададзенае права кантраляваць інтэрнэт-перапіску беларусаў і сачыць, на якія сайты яны заходзяць. Дзяржбюджэтам на дзейнасць Цэнтра ў 2010 годзе прадугледжаны аб'ём фінансаванні ў памеры 12.540.583,0 тыс. беларускіх рублёў...999, 11:30, 15.01 ...это СТРАХ за свою шкуру заставляет это делать. Посмотрите по БТ(без звука) на его лицо, и вы увидите во ЧТО превращается лукашенка. Побывайте в Дроздах и вы увидите его дом, ВЕСЬ в колючей проволоке!Телега и лапти, 12:06, 15.01 Надо быть проще в определениях. В Беларуси лукашенко создал собственную службу - ГЕСТАПО.Гары Паганяйла: «Усё ў гэтай дзяржаве падпарадкаванае захаванню ўлады».Ператварэнне ААЦ у спецслужбу спатрэбілася таму, што Лукашэнка не давярае ніякім спецслужбам. Таму яму спатрэбілася свая спецслужба. У свой час Шэйман гэта рабіў сакрэтна, незаконна стварыўшы аператыўную структуру ў ААЦ. Цяпер Лукашэнка вырашыў легалізаваць ужо існуючую спецслужбу... ...Усё ў гэтай дзяржаве падпарадкаванае аднаму - захаванню ўлады.Пашыраныя паўнамоцтвы новай лукашэнкаўскай спецслужбы — Аператыўна-аналітычнага цэнтра.Лукашэнкава Матрыца....галоўнае, што палохае ўладу: тое, што віртуальны пратэст некалі можа стаць вулічным. Што людзі выйдуць з Матрыцы.Будзе ўказ Лукашэнкі аб Інтэрнэце? + дадаўся тэкст праекта ўказаЗа прыгожай фармулёўкай «Паводле запыту карыстальніка» можа хавацца ўсё, што хочаце. Прыгадваецца стары савецкі анекдот: «Усё дзеля чалавека. І мы ведаем імя таго чалавека»... Снежань 14, 2009 у 18:49 Маразм працягваецца.. Але хутчэй гэта не маразм, а падрыхтоўка. Для далейшага распродажу краiны лукашыстымi. Снежань 14, 2009 у 20:50 Шчасьце, што бадлівай сьвіні Бог рог ня даў. Унутры пэрымэтру Беларусі можна дратаваць лычом і дрэпцямі што толькі паддасца. А па-за пэрымэтар не пусьцяць - скачы, сьвіня, пакуль Калядаў няма.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mag1412
Гость
|
..это СТРАХ за свою шкуру заставляет это делать. Посмотрите по БТ(без звука) на его лицо, и вы увидите во ЧТО превращается лукашенка. Побывайте в Дроздах и вы увидите его дом, ВЕСЬ в колючей проволоке! Каждый понимает, что человек не вечен, и рано или поздно ему придется отвечать
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Акупанты пазбавілі ліцэй будынка, але ліцэй не знік і працягвае сваю высакародную місію...Коласаўскі ліцэй святкуе 20-годдзе.Навучэнцы і выкладчыкі коласаўскага ліцэя сабраліся сёння каля свайго былога будынка на Кірава, 21, каб праспяваць гімн навучальнай установы. 15 студзеня Беларускі гуманітарны ліцэй імя Якуба Коласа адзначае 20-годдзе. «Мы збіраемся каля гэтага будынка сёння, бо менавіта 15 студзеня дваццаць гадоў таму мы ўпершыню ўвайшлі ў яго. Увайшлі не без праблем, не без змагання. Нас не хацелі сюды пускаць. Але мы ўсе разам адстаялі сваё права», — сказаў дырэктар ліцэя Уладзімір Колас. «Шлях ліцэя — шлях барацьбы за светлыя ідэалы. На гэтым шляху было рознае, але былі і слаўныя перамогі. Перамога была ў тым, што калі нас пазбавлі гэтага будынка, наш ліцэй не знік, ён працягвае існаваць, працягвае выконваць тую высокую задачу, якую мы паставілі. Вучыць нашых маладых беларусаў на беларускай мове і на ўзроўні сусветных стандартаў» Сёння ў былым будынку ліцэя месціцца суд Цэнтральнага раёна Мінска.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rummy
|
Сёння ў былым будынку ліцэя месціцца суд Цэнтральнага раёна Мінска. Повезло зданию лицея с судом,а при советах или конюшня,или склад.А можно оффициальную версию закрытия привести или ссылку.ДЗЯКУЙ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Васіль Быкаў: "Тое, што робіцца зь беларускім ліцэем на працягу апошніх год, увогуле зразумела і зьяўляецца складовай часткай, я думаю, агульнай палітыкі ў адносінах да нацыянальнай культуры і беларускай мовы. І калі гэты ліцэй не зачынілі яшчэ некалькі год таму назад, дык толькі таму, што адклалі гэтую апэрацыю, каб яе расьцягнуць. Каб увогуле, мабыць, не рабіць шуму. Ну але я думаю, што барацьба ліцэістаў, выкладчыкаў усё-такі павінна прынесьці нейкі плён. І таму ўсімі даступнымі спосабамі трэба змагацца за родную мову".Беларускі гуманітарны ліцэй: Гісторыя стварэньня і барацьбы за існаваньне ва ўмовах падпольнага рэжыму. Этапы змаганьня за ліцэй. 1997 год. Распараджэньнем Прэзідэнта Рэспублікі Беларусь будынак БГАКЦ і ліцэю перадаецца ў распараджэньне Кіраўніцтва справаў Прэзыдэнта. Але, дзякуючы шматлікім акцыям пратэсту выкладчыкаў, вучняў і бацькоў, ліцэй застаўся ў сваім будынку на правах арандатара. 1998 год. Пастановай Савета Міністраў БГАКЦ ператвараецца ў Нацыянальны дзяржаўны гуманітарны ліцэй імя Якуба Коласа. Робяцца спробы зьліць яго з іншымі ўстановамі адукацыі. Пэдкалектыў, вучні й бацькі другое лета запар праводзяць у пікетах. У выніку захаваўся толькі ліцэй, а выдавецтва й філіі ліцэю ліквідуюцца. 2003 год. Чарговай Пастановай Савета Міністраў НДГЛ імя Якуба Коласа афіцыйна ліквідуецца. Прычына ліквідацыі - «аптымізацыя сыстэмы адукацыйных установаў». Трэцяе лета бацькі, выкладчыкі і ліцэісты праводзяць у барацьбе за ліцэй. Улады абяцаюць адкрыць на базе ліцэю імя Я. Коласа Мінскі гарадзкі гуманітарны ліцэй. (Гэтае рашэньне засталося існаваць толькі на паперы). Бацькі, вучні і педкалектыў прымаюць рашэньне працягваць заняткі без падтрымкі дзяржавы. Ад 2003 году і па цяперашні час Беларускі гуманітарны ліцэй працуе без афіцыйнага статусу і падтрымкі. За разгромам Беларускага ліцэю стаіць Лукашэнка.Аляксандар Лукашэнка нясе асабістую адказнасьць за закрыцьцё адзінага ў краіне Беларускага ліцэю. Менавіта гэта выцякае зь яго камэнтару да прызначэньня новага міністра адукацыі Радзькова. Лукашэнка заявіў літаральна наступнае: “Образование - это та сфера, которая дает духовную, интеллектуальную жизнь человеку. Поэтому здесь не то место, где оппозиция будет вить гнезда”. Ликвидирован Национальный гуманитарный лицей.В соответствии с постановлением правительства от 25 июня и приказом Министерства образования от 26 июня ликвидируется Национальный государственный гуманитарный лицей имени Якуба Колоса. Об этом сообщил заместитель директора лицея Лявон Борщевский на пресс-конференции 27 июня. По его словам, создана ликвидационная комиссия во главе с заместителем министра образования Казимиром Фарино, которая до 1 сентября должна провести работу по ликвидации учебного заведения. Здание лицея передается в коммунальную собственность города и в нем будет произведен ремонт. Преподаватели будут уволены. Тем из них, кто захочет работать в новом лицее (будет создан Минский городской гуманитарный лицей), предстоит пройти собеседование. Детям, по словам Борщевского, предложено самим определиться, где они будут учиться: в новом учебном заведении или в школах города... Напад на Ўладзімера Коласа.Вечарам 31 траўня трое маладых людзей зьдзейсьнілі напад на вядомага грамадзкага дзеяча, кінарэжысэра й пэдагога, аднаго з заснавальнікаў Нацыянальнага дзяржаўнага гуманітарнага ліцэю Ўладзімера Коласа... ...Колас не выключае палітычнай падкладкі здарэньня. Нагадаем, што 28 траўня замест У.Коласа, аднаго з заснавальнікаў ліцэя, якім ён бязьзьменна кіраваў 12 гадоў, быў прызначаны новы дырэктар, што выклікала негатыўную рэакцыю ў выкладчыкаў, ліцэістаў і іх бацькоў. Скандальная сытуацыя вакол ліцэю не вырашана і да гэтага часу. Рэжысэр Юры Хашчавацкі, камэнтуючы БелаПАН гэтае здарэньне, заявіў, што ў апошнія гады ў Беларусі склалася вельмі небясьпечная тэндэнцыя зьбіццья вядомых дзеячоў нацыянальнай дэмакратычнай інтэлігенцыі. “Прычым, калі ўявіць, што гэтыя напады праводзяцца выключна мясцовымі бандытамі, то прыдзецца канстатаваць, што яны ведаюць у твар вядомых дзеячоў навукі й культуры”, -- сказаў Хашчавацкі.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Станіслава Шушкевіча абшукалі на беларуска-украінскай мяжы.Былы старшыня Вярхоўнага Савету Беларусі і лідэр Беларускай сацыял-дэмакратычнай Грамады Станіслаў Шушкевіч быў падвергнуты грунтоўнаму вобшуку з боку беларускіх мытнікаў 20 студзеня. «Прагледзелі ўсё: змесціва несэсера, усе кніжкі, усе паперы, у гаманцы пералічылі ўсе грошы. Да прыкладу, у мяне ёсць свой спосаб складаць штаны так, каб яны не мнуліся; так мытнікі спачатку так ўзрадаваліся, намацаўшы кардонку: вырашылі, што я туды штосьці схаваў. Па выніках ператрусу быў складзены гіганцкі пратакол. Але нічога незаконнага ў мяне так і не знайшлі» «Мяркуючы па таму, як усё адбывалася, зразумела, што шукалі нейкія паперы. Можа, думалі, што я штосьці для апазіцыі вязу. Самі афіцэры былі вельмі ветлівыя ў адносінах, пастаянна перапрашалі. Было відавочна, што робяць гэта яны не з сваёй ініцыятывы, а выконваюць распараджэнне» Nic, 16:51, 20.01 Есть ещё младший Гаденыш, который организует репрессии на границе. robinngud, 19:54, 20.01 говорите не по своей воле? а завтра им прикажут в родных своих стрелять или расстрелять несогласных и они это с "Честью"выполнят. И по этому они и есть шавки усатого. Кромвель, 20:47, 20.01 Падальщики! Да не завидную участь уготовал для себя и своего рода Лу.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rummy
|
“Образование - это та сфера, которая дает духовную, интеллектуальную жизнь человеку. Поэтому здесь не то место, где оппозиция будет вить гнезда”. А як вы хацелi enn Яшчэ раз дзякуй
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
еще раз про национальные цвета: (материал с Хартия'97) На аренах Ванкувера белорусские спортсмены будут в довольно эффектной форме. Но изготовить ее отечественным производителям, по-видимому, оказалось не по силам.
Заместитель министра спорта и туризма Дмитрий Шичко рассказал «Еврорадио», что цивильную одежду для олимпийцев шили в Беларуси. А вот спортивную форму изготавливала одна из китайских фирм. Такой вот у нас получается подъем легкой промышленности – даже одевать лучших спортсменов страны на Олимпиаду приходится в «made in China».
На самом деле, удивляться тут особо нечему, если учесть, что ранее «Салідарнасць» обнаружила на прилавках минских магазинов сувенир в виде Национальной библиотеки, который также был сделан в Китае. Коль уж элементарные пластмассовые поделки приходится везти из Поднебесной, то что говорить о спортивной экипировке.
Кстати, по словам Дмитрия Шичко, цивильный комплект – костюм, пальто, шапка, рубашка, галстук и все остальное – стоил приблизительно 600-650 условных единиц. А вот вопрос о том, сколько пришлось заплатить китайцам за спортивную форму, замминистра деликатно обошел.
Что ж, остается хотя бы порадоваться за эстетическую сторону дела. Форма, выполненная в бело-красно-белой гамме (зеленые вкрапления смотрятся, как легкое недоразумение), выглядит действительно красиво.
|
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
|
rummy
|
Чтоб не надпись на чемодане BELARUS, то вылитая сборная Польши 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Правіцель тусуе камітэт дзяржаўнай небяспекі...Змагары са шкодным кірункам думак пайшлі на павышэннеУ кіраўніцтве Камітэта дзяржаўнай бяспекі прайшлі кадравыя перастаноўкі. На ключавыя пасады прызначана ажно дзесяць чалавек... Падпалкоўнік запасу КДБ Валеры Костка кажа, што змены могуць быць звязаныя з хуткімі выбарамі. «Пасля адстаўкі Мацкевіча КДБ фактычна ператвараецца з сур’ёзнай спецслужбы ў асабістую ахранку прэзідэнта. Туды ідуць служыць хто заўгодна: пагранічнікі, танкісты, падаткавікі, але не прафесійныя чэкісты»Станіслаў Шушкевіч: Гэта спроба папярэдзіць магчымую змову Кадравыя перастаноўкі ў КДБ і МЗС.просто русский, 17:46, 22.01 Не понюл-а у вас есть Кгбешники с биларусскими кхфамилиями или тока наши перабежчики.?Хотя с нашими спакойнее.ети за рупь не прададут. Призрак ВО, 17:59, 22.01 просто русский - это у вас фсбшники - госторбайтеры потому что из местных кадров только алкаши получаются. а вообще по теме - как это на вокзале "кручу верчу выиграть хочу"Дед, 18:43, 22.01 Ператрахивание продолжается из-за страха за сохранения трона Julia, Baranovichi, 19:35, 22.01 параноидальная карусель.... по-моему, это агония
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Дзмітры Лукашэнка абзавёўся новай латарэяй.Кампанія «Спорт-пары» запусціла нароўні з латарэяй «Спортлато 5 з 36» яшчэ адну - «КЕНА». Закрытае акцыянернае таварыства «Спорт-пары» з'явілася ў Беларусі ўсяго тры гады таму (зарэгістраванае 6 верасня 2007 года) з мэтай «укаранення на ўсёй тэрыторыі Рэспублікі Беларусь найноўшых гульнявых тэхналогіяў» - таго самога «лахатрону», на які падсадзілі беларускага абывацеля, што прагне цуду і шалёнага выйгрышу. Акцыянерамі кампаніі з'яўляюцца рэспубліканскае дзяржаўна-грамадскае аб'яднанне «Прэзідэнцкі спартыўны клуб», узначальвае якое сярэдні сын Аляксандра Лукашэнкі – Дзмітры... Игрок, 9:58, 22.01 всем нада верить !! ВСЕМ НАДА ИГРАТЬ!! Я скора выиграю хату, гы..., клёва!!! крывiч, 10:09, 22.01 МАЛАДЗЕЦ! Даi лахов, Дзимон! Пора бы и последнива (крайнива, извинитя) отпрыска в банду... Для начала андать иму марожынную прамышлинась. И с кажнава бламбира - кусочык в апчак. Нина_вижу!!!kom, 10:50, 22.01 - Россия купит лотереи Беларуси. - Зачем?? - Будем продавать на Запад - А кто не будет брать? - Отключим газ! Вероятность крупного выигрыша в лотерею всегда одинакова и не зависит от того, купили вы лотерейный билет или нет. Пусто, 10:53, 22.01 Ни копейки подлецам!!! Дед, 12:35, 22.01 Хорошо помню как АГЛ разорялся что он "самый чистый президент что к его рукам ничего не прилипло что его сыновья бездомные" А на хрена ему что-то делать своими руками если у ребятишек рученки шаловливые ? железнодорожник, 13:31, 22.01 По этим лотерейкам выйграть джек пот, такая же вероятность как по железнодорожному билету выйграть поезд.Юрась з логава, 13:48, 22.01 Неудивительно, что Виктор Лукашенко может спокойно вылложитьв "Бронксе" за ужин с друзьями 54 миллиона рублей в то время, когда еще бак держался на отметке в 2100. Хороший, видимо, аппетит у парня, что и мешает собрать на квартиру, ведь он же бесквартирный, как обмолвился его создатель. Юрий Ш, 15:25, 22.01 В Быдларусбанке кассирша каждый раз просительно предлагает билетиг лохотрона... незнаёмы, 16:34, 22.01 Пусть лучше Димон внедрит в семейку очень азартную и развлекательную лоторею под названием "Русская рулетка". В ней что хорошо: высока вероятность выигрыша главного приза. И народ заодно порадуется. Добавлено: 26 Январь 2010, 14:19:24 Каххейные страсти.На 15 тысяч мест спорткомплекса «Минск-арена» было выделено 60 тысяч «обязательных» пригласительных билетов на прошедший вчера Кубок Лукашенко по хоккею... vlad0s, 20:11, 8.01 Был я возле этой Лу-Арены , людей было навалом , одних солдат , тока наверно тысячи 3000! Потом КГБ по своим граммофонам начала кричать "Все расходимся - чаша переполнена!". И потом началась давка на остановках , маленькие дети , хаус , а всё из одного человека , не уважающего свой народ. Nic, 20:17, 8.01 Еёпрст. Кубок самого себя . Неистовый диктатор Ким чен Ир намного скромнее Лукашенко... shun, 20:24, 8.01 Обляденение мозга... Олег, 21:54, 8.01 Нас в общежитие тоже обязали все идти... Госць, 22:42, 8.01 Дибилизм крепчает. Маразматиков и зомбированных увеличивается. OneTwoThree, 23:32, 8.01 ...И ведь и на выборы досрочно так же ходят, и боятся галочку не в том месте, которое по БТ было указано, поставить, а то еще по почерку определят, что не за того проголосовали и уволят, и негде тогда будет числится в вынужденном отпуске за свой счет. что тут сказать, 23:33, 8.01 элигантна Еlena, 1:54, 9.01 Как рассказали мои подруги: Учителей гимназии № 19 (Фрунзенский р-н), как и в других школах, обязали предоставить 50 человек под двери нового ледового цирка-арены. Сначала директор хотел поиграть в некое подобие демократии, мол неожиданная редкая удача упала на головы преподавателей и они смогут быть счастливыми обладателями неких "пригласительных" на репетицию открытия очередного единственного и лучшего во всем мире архитектурного шедевра... Виталь, 10:29, 9.01 А вобще контраст разительный кто-то на 40 метровую высоту без страховки лезет, а кто-то простое НЕТ, не в силах сказать...л, 10:45, 9.01 Вот вам и культ личности в полном расцвете....жуйте. Ирина, 10:55, 9.01 А ведь это всё- мы, каждый из нас. Рабы-с. Налогоплатильщик, 11:18, 9.01 Мне инспектор с налоговой 3 раза звонила - просила, умоляла подписаться на газету "Советская Б...". Еле устоял. Говорил как попугай, что нет никакой возможности.... Раз так старалась, значит давили на неё сверху лукашисты. Инженер, 12:21, 9.01 У нас на заводе тоже сообщили, "что только для нас предоставляется такая возможность посетить финальный матч Беларусь - Россия на минск-арене и главное БЕСПЛАТНО". Никаких пригласительных не раздавали. Это было сообщено тогда, когда ни сборная пердунов РБ ни сборная "проституток" РФ ещё ни попали в финал. Лично я игнорирую все мероприятия, где намечается присутствие "президента"... P.S. Возникает резонный вопрос, а сколько бюджетных денег было потрачено, чтобы один психопат поразвлекался.БТ, 0:07, 9.01 Зря вы так ругаетесь все... По БТ сказали что это "неофициальный чемпионат мира среди любительских команд". Вот так вот! А Саша Зимовский вообще соловьем пел о том, как "в мире кризис а мы такое (Арена!) можем!!!!"
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 26 Январь 2010, 14:19:24 от enn »
|
|
|
|
|
|
enn
|
С Дмитрием Лукашенко всегда выигрывают? (Фото)Напомним, 24 января 2010 года в Беларуси появилась новая электронная интерактивная игра «КЕНО» от компании «Спорт-пари». Учредителем ЗАО «Спорт-Пари» выступает «Президентский спортивный клуб», возглавляемый Дмитрием Лукашенко. В лототрон «КЕНО» всегда выигрывают. В этом легко убедиться, если «попробовать свои силы» на официальном сайте лотереи в тестовой игре. Нужно всего лишь зайти в специальный раздел «Потренироваться», заполнить купон и нажать на кнопку «сделать ставку». Журналисту сайта Electroname.com не удалось проиграть ни разу. Достаточно посмотреть в исходный код страницы, чтобы понять причину. Даже не будучи JS-программистом, в глаза бросается закомментированное слово «мошенничество». serg, 12:54, 28.01 а почему никто не передает привет генеральному прокурору? Ya, 13:05, 28.01 serg, 12:54, 28.01 а почему никто не передает привет генеральному прокурору? ----------------------------------- А он в доле, жалуется, правда, что небольшой.ВасяИП, 13:30, 28.01 Гены пальцем не задавиш один по выборам большой специалист другой по лотерее.Пора семейству в Гаагу Utyf, 14:29, 28.01 //мошенничество уже заменили на //nknknk Андрей и 1кк человек в РБ, 15:21, 28.01 Господа мы победили. Нас читают Власть следит за каждой новостью. Быстренько подметает свои ошибки и "неверные" шаги. Эта действительно Агония и страх существующего режима. Если ошибки исправляются так быстро))) ( представьте как по шапке получил программист, мне его жаль, но он молодец! не соврал, назвал вещи своими словами) P.S. Так держать! скоро гадюки задушат друг друга!!!!александр, 16:11, 28.01 Любое хорошее дело загубят навеки шкодлавские плешивые цыганы....В Европе любимая лотерея для людей, у нас - вонючее разводилово... ЛЫДЖНЕГ, 18:09, 28.01 Проздрауляю! На нашэй сцайте ты тока што выграл цэлый меливард у Димы Лукачэнки!  А типер, дружок, давай сыграем на твою машыну с кватирою...  Ну а опосля снова на сцайте сможэш трынировацца, если табор тябе на тырнет-кафэ денюх оставит... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Дачка за бацьку.Беларускія чыноўнікі любяць зганьбіць тых, хто атрымлівае дапамогу з Еўропы і ЗША. Аднак, аказалася, што тэма грантаў можа быць блізкая сям'і намесніка кіраўніка адміністрацыі Лукашэнкі Наталлі Пяткевіч... ...Гэта вам не 5-10 тыс. даляраў апазіцыі. Мільённыя гранты!Напрыклад, ёсць праект на 2 мільёны даляраў. Называецца праект «Умацаванне нацыянальнай сістэмы прыстанішча Рэспублікі Беларусь». Разлічаны на тэрмін з 2007 па 2010 год. Галаўная арганізацыя атрымання замежных грантаў - МУС Беларусі. Але дапамогу таксама атрымліваюць па спісе: Дзяржаўны камітэт памежных войскаў Вярхоўны Суд Пракуратура Міністэрства юстыцыі Міністэрства аховы здароўя Міністэрства культуры Міністэрства інфармацыі Міністэрства працы і сацыяльнай абароны Абласныя выканаўчыя камітэты Менскі гарадскі суд Суд Цэнтральнага р-на г. Менска Вышэйшыя навучальныя ўстановы Рэспублікі Беларусь (Беларускі дзяржаўны універсітэт, Акадэмія МУС, Ваенная Акадэмія, Інстытут нацыянальнай бяспекі) Беларускае таварыства Чырвонага Крыжа (БТЧК); Беларускі рух медыцынскіх супрацоўнікаў (БДМС); Міжнароднае грамадскае аб'яднанне па навукова-даследчых і інфармацыйна-адукацыйных праграмах «Развіццё» (МГА «Развіццё»); Міжнароднае грамадскае аб'яднанне «Незалежная сацыяльная дапамога» (МГА «НСД»); Цэнтр творчасці дзяцей і моладзі «Эўрыка» Фрунзенскага раёна г. Менска (ЦТДіМ «Эўрыка»).Грошы дае ААН і Еўрапейская камісія. Грошы не малыя... ...Або яшчэ адзін праект. У Менску адбылося падпісанне дакументаў па рэалізацыі праекта ЕЗ-УВКБ ААН «Павышэнне эфектыўнасці падзелу і працы з міграцыйнымі патокамі на Дзяржаўнай мяжы і ўнутры Рэспублікі Беларусь - фаза II». Дадзены праект рэалізуецца Дзяржаўным памежным камітэтам і Міністэрствам унутраных спраў Рэспублікі Беларусь пры ўдзеле ГА «Беларускі рух медыцынскіх супрацоўнікаў» і МГА «Развіццё» (гэта правапераемнік Цэнтра па вывучэнню ААН), а таксама Беларускае таварыства Чырвонага Крыжа. Донарамі праекта, бюджэт якога складае 888 тыс. еўра, выступаюць Еўрапейская Камісія, Упраўленне Вярхоўнага Камісара ААН па справах бежанцаў і Міжнародная арганізацыя па міграцыі. Кіраўнік гэтага самага ўсюдыіснага ГА «Беларускі рух медыцынскіх супрацоўнікаў», якога праблемы замежнікаў хвалююць значна больш за праблемы ўласна беларусаў, - вядомы ў Менску доктар-стаматолаг Уладзімір Акімавіч Краўчанка. Па «дзіўным» супадзенні ён жа - тата галоўнага ідэалагічнага змагара з «грантасмокамі» Наталлі Уладзіміраўны Пяткевіч. Дарэчы, апроч бежанцаў ТАА Уладзіміра Краўчанкі таксама займаецца пытаннямі ўсынаўлення беларускіх дзяцей-сірот. Vova, 15:38, 1.02 То то они так носились с "торговлей людьми". Думал раньше, что работорговцы составляют конкуренцию "белорусскому государству", оказалось проще - ГРАНТЫ ООН! amateur, 16:11, 1.02 Да ведаюць еўрапейцы ўсё. Яны лічаць, што яны іх "купяць," і гэтыя любіцелі грантаў ад улады ўжо не захочуць ад Еўропы адыходзіць... Тихон, 16:15, 1.02 Да уж...Бедные дети лейтенанта Шмидта-отдыхают!...ed, 19:53, 1.02 Общество без морали, правители - казнокрады, церковь - на службе КГБ. Укради сегодня, укради у государства, укради у ближнего своего. Боже, осталось ли в этой стране хоть что-то человеческое?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Акупанты ўзмацняюць ціск на грамадзян Беларусі...«Деструктивная организация, членство в которой несовместимо с работой в государственных учреждениях и ведомствах».3 лютага Саюз беларускіх пісьменнікаў выступіў з заявай аб пераследзе сяброў аб’яднання. У апошнія дні ўсе сябры СБП, якія працуюць у дзяржаўных бюджэтных установах, былі выкліканыя да кіраўніцтва. Кіраўніцтва, як высветлілася, атрымала ліст з Адміністрацыі прэзыдэнта, які, паводле словаў старшыні Саюзу беларускіх пісьменнікаў Алеся Пашкевіча названы так: «Деструктивная организация, членство в которой несовместимо с работой в государственных учреждениях и ведомствах».Між тым грамадскае аб’яднанне «Саюз беларускіх пісьменнікаў» зарэгістраванае ў Міністэрстве юстыцыі. У яго шэрагах народныя паэты Беларусі Ніл Гілевіч і Рыгор Барадулін, а таксама Генадзь Бураўкін, Уладзімер Арлоў, Уладзімер Някляеў. Сябрам СБП, якія працуюць у дзяржаўных установах, ва ўльтыматыўнай форме было прапанавана выйсці з Саюза беларускіх пісьменнікаў, інакш іх звольняць. Прынамсі двое літаратараў напісалі заявы аб выхадзе з СБП.Таму 3 лютага была тэрмінова скліканая Рада СБП, на якой аднагалосна быў прыняты зварот. У звароце прозвішчы не называюцца. Як сказана ў звароце, ганебныя і незаконныя «працэсы» мелі месца ў сталіцы і ўсіх рэгіёнах Беларусі (у «ЛіМе», выдавецтве «Мастацкая літаратура», Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі, БДУ, БНТУ, БДЭУ, БДПУ, абласных універсітэтах, рэдакцыях газет, музеях і школах.«НН» пагутарыла з навукоўцам і публіцыстам, сябром СБП, Анатолем Астапенкам... Беларускія пісьменнікі: Такога масавага пераследу не было са сталінскіх часоў.александр, 11:56, 4.02 Ну что? Есть еще сомневающиеся в том, что Лукашенко - кремлевский проект? Когда же они отвяжутся от нашей страны, уроды! Учительнице предложили уволиться из-за ее политических взглядов.После вызова в Миноблисполком у учительницы Тальсковской школы Пуховичского района начались проблемы на работе. 15 января в Миноблисполкоме от шестерых учителей потребовали выйти из оппозиционных партий или уволиться с работы. Заведующая Управлением образования Миноблисполкома Таисия Данилевич угрожала учителям, которые являются членами зарегистрированных в Министерстве юстиции партий.По словам чиновницы, учителя не имеют права работать в государственных школах... Як пазбаўляюцца ад настаўніцы-“апазыцыянэркі”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Автомобиль Анжелики Борис облит краской, пробиты колеса.В ночь на 6 февраля в Гродно неизвестные прокололи колеса и облили голубой краской две машины, которые принадлежат Союзу поляков во главе с Анжеликой Борис... wladimir, 16:26, 6.02 Анжелика, за Вами Польша, поляки. Боритесь, держитесь. Белорусам еще сложней. За нами только шайка оголтелых отморозков. Старастаў у Пінскам раёне абавяжуць займацца «ідэалагічнай працай».Указанне Лукашэнкі аб узмацненні ідэалагічнай працы ў рэгіёнах выконваецца - старастаў чакаюць новыя абавязкі... .. Яны будуць праводзіць «ідэалагічную працу» і дапамагаць падчас праверак дзейнасці прадпрыемстваў і ўстановаў раёна. Аляксандр Лукашэнка: «Сродкі масавай інфармацыі ніяк сёння не працуюць. Тэлебачанне ў нас, ды як і за мяжой, - глядзець няма чаго. Радыё ў Беларусі ўжо ніхто не слухае. А па тэлевізары глядзяць кліпы. Забаўкі, усё гэта нецікава. І ў мяне такое ўражанне, што там ужо і кіраўнікі забыліся, што яны з'яўляюцца суб'ектамі ідэалагічнай працы»funkervogt, 11:42, 22.01 старосты - это как при фашистской окупации были что-ли? значыць еще полицаяу нада и пару конлагерау пастроиць тада у населения сразу "идеалогия" поднимется... Глот, 13:08, 22.01 Идиология одна , дешовый компот в сельмаге , чтоб недай Бог не протрезвели .ЛЫДЖНЕГ, 16:00, 22.01 А чэм в ето врэмя будуд занемацца группэнфюрэры? Чнапц бухать? Нафтагазавы канфлікт паміж Беларуссю і Расеяй падобны да шызафрэніі.Такую ацэнку адносінам Беларусі і Расеі ў нафтагазавай сферы дала былы экс-міністр замежных спраў Эстоніі, дэпутат Еўрапарламента Крысційна Оюланд. Крысційнай Оюланд: «На мой погляд, гэта нармалёва, калі дыялог ідзе паміж людзьмі, у якіх розныя погляды. Але, мабыць, на думку беларускіх уладаў гэта не так». «Нафтагазавы канфлікт паміж Лукашэнкам і Пуціным падобны да шызафрэніі. Людзі абвесцілі аб пабудове «саюзнай дзяржавы», але нармалёвыя адносіны, у тым ліку і ў энергетычнай сферы, будаваць не хочуць. Вядома, у такіх умовах непазбежны канфлікт». Сяргей Панамареў, Клецак, 14:38, 22.01 «Первая мая устрэча с президзентам Рассии праизашла два с паловинай года таму назад. Я ему сразу сказал, он так меня унимацельна, прыстальна рассматрывал маладога президзента, я гавару: вы меня не рассматрывайце так прыстальна! Я прыехал в сваю сталицу! В сваю Маскву! Здесь у меня многае связана с Масквой, паэтаму не нада на меня сматрэць, как на инастранца! Ельцин засмеялся и гаварыт: «Я согласен». Паэтаму эта мая Масква, эта мая сталица!» - (Лукашенко «ЭхоМасквы», 23.05.1997.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
В ночь на 6 февраля в Гродно неизвестные прокололи колеса и облили голубой краской две машины, которые принадлежат Союзу поляков во главе с Анжеликой Борис... )) мне кажется, или машины всех неугодных обливают только голубой краской?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Акупанты захапілі Дом Польскі ў Івянцы...Міліцыя заняла Дом Польскі ў Івянцы.Андрэй Пачобут: «Гэта захоп. Няма ніякіх юрыдычных падстаў гэтым дзеянням уладаў. Тарэса Собаль была законна пераабраная на пасаду старшыні» Нагадаем, што 21-га студзеня праваліўся план уладаў па абранні новага, лаяльнага ім, старшыні Дома Польскага у Івянцы. Тады бліскучую перамогу на выбарах атрымала Тарэса Собаль, якая падтрымлівае неафіцыйны СПБ на чале з Анжалікай Борыс. Міліцыя захапіла Польскі дом у Івянцы.У Польскі дом у Івянцы, які належыць непрызнанаму беларускімі ўладамі Саюзу палякаў, супрацоўнікі міліцыі разам з судовымі выканаўцамі ўварваліся днём 8 лютага. Пра гэта сайту чарт.org паведаміў актывіст Саюза палякаў, журналіст Анджэй Пачобут. «Міліцыя захапіла будынак Польскага дома. Яны знаходзяцца ў будынку, сам Дом таксама акружаны міліцыянтамі. Да захопу ўнутры знаходзіліся актывісты нашай арганізацыі, у тым ліку лідэр Івянецкага аддзялення Саюза палякаў Тэрэза Собаль. Чаму прыйшлі судовыя выканаўцы - незразумела, ніякага рашэння суда не было. Судовыя выканаўцы апісалі маёмасць Польскага дома. Адначасова была выстаўлена ахова на ўваходах, каб не пускаць сябраў СПБ, якія спрабуюць трапіць унутр. Паўтараюцца падзеі 2005 года ў Гародні. Фактычна сілай беларуская дзяржава захапіла будынак грамадскага аб'яднання. Гэта скандал», - паведаміў Пачобут. «Людзей выштурхоўвалі, выцягвалі за рукі, за ногі. А сёння ж працоўны дзень, у будынку Польскага дома знаходзіліся, у асноўным, пенсіянеры, людзі сталыя. Тыя ж міліцыянты ўвялі ў будынак Станіслава Бурачэўскага, які прызначаны кіраўніком Івянецкага аддзялення праўладнага Саюза палякаў»Кромвель, 15:24, 8.02 Действие полицаев на оккупированной территории... maxno, 15:26, 8.02 Вот так больше с цыганом заигрывайте в Швейцарию пускайте пусть отдыхает и дальше со свежими силами душит Беларусь. Paul, 16:30, 8.02 Неужели нельзя его арестовать, как пиночета. I-23, 16:34, 8.02 Я так понимаю, в Беларуси уже идет гражданская война? 999, 17:12, 8.02 Да, согласен. Лукашенко 15 лет назад начал тихую войну против собственного народа. Теперь эта война просматривается всё отчетливей и масштабней. А чем мы хуже? Уничтожим лукашистскую гадину!!!!!Ивенец, 19:58, 8.02 Т.к. счета союза поляков заблокированы, долгое время не оплачивались коммунальные расходы, набежала большая сумма. Именно под этим соусом и действует милиция. После захвата польского дома, пошли домой к терезе Соболь описывать имущество.Александр, 20:07, 8.02 Все эти фашистские выходки с притеснением поляков до добра не доведут. vit, 21:43, 8.02 куплю вилы.можно б.у.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mag1412
Гость
|
Да, согласен. Лукашенко 15 лет назад начал тихую войну против собственного народа. Теперь эта война просматривается всё отчетливей и масштабней. А чем мы хуже? не уверен что война была тихой, наоборот она становится все тише и тише....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
На памятник Сталину в Минске собрали 1.249 руб. 25 коп..Белорусские коммунисты отпраздновали 130-летие со дня рождения советского тирана Иосифа Сталина. Почтить память вождя белорусские коммунисты собрались на так называемой Линии Сталина. «К памятнику Сталину возложили цветы и венки, затем на территории комплекса состоялась конференция, посвященная Сталину», рассказал «Интерфаксу» директор комплекса «Линия Сталина» Александр Метла.«Сталин столько сделал для белорусского народа, что, несомненно, достоин памяти. Наше объединение призывает восстановить в Минске памятник Сталину - не меньший, чем Ленину (высота памятника Ленину на центральной площади Минска составляет 7 метров). С этой целью мы недавно открыли счет в банке в белорусских рублях и евро. Уже поступили 1 млн.333 тыс. (около 1.249 руб. 25 коп.) и 49 евро», -- заявил Школьников... ЛохМатый, 15:21, 21.12 Вместе с памятником собирайте и на растворитель...кровищу с рук его отмывать...А лучше с соратниками своими соберите деньги на толкового психиатра...может поправит немного то, что давно у вас давно не на месте...и вам и обществу полезнее будет...если решитесь- пишите...поможем... asdf, 16:43, 21.12 >Сталин столько сделал для белорусского народа, что, несомненно, достоин памяти. Да, спас нас от пагубного влияния Вильни, Белостока, а также недопустил возвращение Смоленска, ну вот чтобы мы сейчас с ним делали бы... Да и западной Беларуси конечно же при НКВД и колхозах жилось лучше, чем при Польше.. Добавлено: 10 Февраль 2010, 12:34:08 У Беларусі пачалі выпуск горкай настойкі «Лінія Сталіна».Брэнд запусціў Малінаўшчызненскі спіртагарэлачны завод «Аквадзіў». Настойка была выпушчана да 70-годдзя стварэння абарончага ўмацавання, на месцы якога лукашэнкаўцы адкрылі музей з аналагічнай назвай...дзед Пастаўскі напiсаў(ла) Лiстапад 27, 2009 у 14:56 колісь мая бапця з пагардай прамаўляла - "бялорусін ест ХЛОП" Прайшло 40 гадоў, яна не памылілася... антон напiсаў(ла) Лiстапад 27, 2009 у 15:06 что значит дебилы забрались наверх Constantx, 12:34, 27.11 до сих пор не понимаю, чем отличаются эти "Офицеры", "Генералы", "Линии.."... по-разному спирт что ли разводят?? все одно - бырло... мл.прапорсчег, 15:43, 27.11 А линия сталина што енто вааще за линия такая?? Вика, 16:00, 27.11 А линия сталина што енто вааще за линия такая?? ---------------- А енто у него в голове вместо извилин была линия - ошибка природы. Так что лучше не пейте...
|
|
|
« Последнее редактирование: 10 Февраль 2010, 12:40:56 от enn »
|
|
|
|
|
|
enn
|
Хлябчыце, беларусы + фотаВось такую «Сувораўскую кашу» выпускае мінскае ААТ «Добрада». Нашым продкам прадукт з такой назвай стаў бы ўпоперак горла. Бо расійскі палкаводзец XVIII ст. Аляксандр Сувораў вядомы не толькі тым, што перамагаў ва ўсіх бітвах, але і тым, што не ўдзельнічаў у ніводнай вызвольнай вайне. Ён быў кулаком расійскай імперскай ваеншчыны, і яго карнікі бязлітасна душылі паўстанне Касцюшкі на тэрыторыі Беларусі. За гэту «перамогу» Кацярына ІІ дала яму ў пажыццёвае валоданне Кобрын і 13 тысяч прыгонных-беларусаў. З іншага боку, што ўзяць з ААТ «Добрада», калі мінская вайсковая вучэльня дагэтуль — Сувораўская, калі помнік Сувораву стаіць у Кобрыне, а яшчэ будуецца храм у яго памяць. Калі на дзяржаўным узроўні нічога не робіцца для аднаўлення гістарычнай памяці. Калі прымаецца прарасійская версія гісторыі, зручная для інтэграцыйных гульняў. Госць напiсаў(ла) Люты 6, 2010 у 2:18 Калхазанскi маркетынг. То гарэлка ім. Сталіна, тое проса ім. Суворава. Поўная адсутнасць розуму, фантазіі і гістарычнай памяці. Добавлено: 13 Февраль 2010, 11:31:58 У Віцебску знішчаны ўнікальныя вітражы з «Пагоняй».Падчас рэканструкцыі чыгуначнага вакзала ў Віцебску знішчылі ўнікальны комплекс вітражоў з выявамі гербаў абласных гарадоў. Цэнтрам кампазіцыі быў вітраж з гербам «Пагоня» і надпісам «Беларусь» на бел чырвона белым фоне. Вітражы на віцебскім вакзале былі ўсталяваныя ў першыя гады незалежнасці Беларусі і даўно мулялі вочы чыноўнікам сваёй «ідэалагічнай нявытрыманасцю». Цяпер у будынак сярэдзіны XX стагоддзя ўсталёўваюцца таніраваныя люстэркавыя вокны, а вітражы, па словах начальніка вакзала, цытую: «выкінутыя ў металалом». Ліс напiсаў(ла) Люты 11, 2010 у 21:08 У Віцебску дэнацыналізаваныя чыноўнікі ад дрыстухі пасля вывешвання бел-чырвона-белых сцягоў. Вось і гвалцяць тое, што без абароны. м#дакі там знатныя працуюць... І такіх у Віцебскіх калідорах улады -- легіён.Віцебску знішчаныя ўнікальныя вітражы з «Пагоняй» (Фота). Здань, 10:38, 12.02 А што акупант можа? Толькi разбурыць цi скрасцi. Бо усе для яго тут чужое. zas, 13:54, 12.02 Серп и молот со звездой им роднее Аўтар вітражоў з Пагоняй: «Там знішчылі ўсё».«Не было там чаго забіраць, там усё знішчана і ставяць чорнае шкло». Мікіта напiсаў(ла) Люты 12, 2010 у 19:44 Эх, заміж вітражоў, цёмнае шкло! Сапраўды сымбалічна, такая ў нас улада
|
|
|
« Последнее редактирование: 13 Февраль 2010, 11:31:58 от enn »
|
|
|
|
|
|