Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
25 Январь 2026, 08:43:18
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Беларусь пад акупацыяй

Страниц  : 1 ... 61 62 64 65 ... 91 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Беларусь пад акупацыяй  (Прочитано 426568 раз)
HunterV
Настоящий гродненец

Ты против?

Просмотр профиля
« Ответ #1860 : 15 Январь 2010, 17:26:11 »

Чтоб в  ваших постах я этого слова не видела

Первое - мне как-то надо определять тех, кто хочет разорения Белоруссии и прикрывается т.н. демократическими лозунгами, некоторых из них(оплачиваемых из-за рубежа) я называю оккупантами.
Второе - есть ведь и просто заблудшие, которых я с юмором и скепсисом именую демократами.

за фразу про женщин предупреждение - пока устное
если фразы подобного рода повторятся - последует карточка. никого не интересует, чему вас учили
« Последнее редактирование: 15 Январь 2010, 18:33:05 от politik » Записан
CarmiSs@
Мегафлеймер

Просмотр профиля
« Ответ #1861 : 15 Январь 2010, 17:26:20 »

Чисто мои размышления на тему... Скоро политические провокации доведутъ до того, что инакомыслящихъ провокаторовъ будутъ за сортиромъ расстреливать...

Смеющийся Вот это фраза - инакомыслящий провокатор - а что, бывают другие?
брУтальныЙ
Несмотря на то, что я гениаленъ и идеаленъ, самокритика - тоже моя сильная сторона.
Губернатор

Вотъ за что я люблю себя, такъ это за всё.

S obrutalo Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #1862 : 15 Январь 2010, 17:30:06 »

Чисто мои размышления на тему... Скоро политические провокации доведутъ до того, что инакомыслящихъ провокаторовъ будутъ за сортиромъ расстреливать...

Да.

Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
CarmiSs@
Мегафлеймер

Просмотр профиля
« Ответ #1863 : 15 Январь 2010, 17:46:02 »

Да.
А

Простите, долго доходит  Целующий
брУтальныЙ
Несмотря на то, что я гениаленъ и идеаленъ, самокритика - тоже моя сильная сторона.
Губернатор

Вотъ за что я люблю себя, такъ это за всё.

S obrutalo Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #1864 : 15 Январь 2010, 19:16:33 »

Да.
А

Простите, долго доходит  Целующий
Да ничего. Съ кемъ не бываетъ.

Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
rummy
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #1865 : 16 Январь 2010, 01:32:47 »

В демократической Польше ребятам светит 3 года турмы за "демократию" ,а вы флаг.См. ONET.PL или http://perevodika.ru/articles/9831.html
lenin
Гость
« Ответ #1866 : 16 Январь 2010, 13:46:55 »

В демократической Польше ребятам светит 3 года турмы за "демократию" ,а вы флаг.См. ONET.PL или http://perevodika.ru/articles/9831.html
Пока там еще ничего не ясно. мот через год только решать будут. а коменты жгут.
P.s.: в одной стране парня за патриотизм хулиганство наверное на 6 лет отправят.
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1867 : 16 Январь 2010, 13:48:29 »

http://europeanbelarus.org/be/news/2010/1/15/1150/
Власти пытаются "замять" похищения оппозиционеров.

В последнее время в Беларуси участились случаи похищения людей. В течение недели в Минске неизвестными были похищены Дмитрий Дашкевич, координатор гражданской кампании «Европейская Беларусь» Евгений Афнагель, активист «Европейской Беларуси» Владимир Лемеш, лидер «Молодой Беларуси» Артур Финькевич. В этом году подобное произошло также с активистами «Маладога Фронта» Настой Положанко и Денисом Карновым. Неизвестные силой вывозили оппозиционеров на машинах за пределы Минска и бросали в безлюдных местах, избивали и угрожали физической расправой.

Несмотря на то, что молодые люди обратились в прокуратуру и даже опознали по фотографиям в СМИ одного из похитителей – сотрудника милицейского спецподразделения «Алмаз» Александра Леоненко, власти, по сути, отказываются расследовать похищения.

Уже сейчас Афнагель отмечает ряд нарушений. Во-первых, закон определяет понятие "каража" как "тайное похищение имущества", в то время, как имущество Афнагеля было отнято силой, что предусматривает ответственность в соответствии со статьей 207 Уголовного кодекса – «Разбой» и влечет значительно более серьезную ответственность – до десяти лет лишения свободы с конфискацией имущества. Во-вторых, оставлен без внимания сам факт похищения. В третьих, жалоба была направлена в прокуратуру, а расследование проводит милиция.

«Уголовное дело возбуждено исключительно по поводу кражи моего имущества, а не по поводу похищения. Я считаю, что это сделано с намерением «замять» политический подтекст этого дела. Учитывая то, какое внимание было привлечено к похищениям активистов оппозиции, власти должны были каким-либо образом отреагировать на это. Но они хотят превратить это дело в обычную бытовую кражу.
HunterV
Настоящий гродненец

Ты против?

Просмотр профиля
« Ответ #1868 : 16 Январь 2010, 13:55:09 »

опознали по фотографиям в СМИ одного из похитителей – сотрудника милицейского спецподразделения «Алмаз» Александра Леоненко
Какое безобразие у вас творится! Не диктатура, а какой-то детский сад... Смеющийся Сотрудников спец.подразделений обозначают в СМИ с личными данными и фото - бардак!!!
А оккупанты "опознают" по фото в газетах сотрудников "Алмаз"а и даже остаются после этого на свободе?!
rummy
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #1869 : 16 Январь 2010, 19:44:09 »

В последнее время в Беларуси участились случаи похищения людей. В течение недели в Минске неизвестными были похищены Дмитрий Дашкевич, координатор гражданской кампании «Европейская Беларусь» Евгений Афнагель, активист «Европейской Беларуси» Владимир Лемеш, лидер «Молодой Беларуси» Артур Финькевич. В этом году подобное произошло также с активистами «Маладога Фронта» Настой Положанко и Денисом Карновым. Неизвестные силой вывозили оппозиционеров на машинах за пределы Минска и бросали в безлюдных местах, избивали и угрожали физической расправой.
ПОВЕЗЛО РЕБЯТАМ! А МОГЛИ РАСЧЛЕНИТЬ И ОТДАТЬ НА СЪЕДЕНИЕ ХИЩНИКАМ В ЗООПАРК.НО КТО УЗНАЛ БЫ АЛМАЗОВЦА?А СМИ МОЖНО УКАЗАТЬ,ЧТОБЫ ЕЩЕ СИЛЬНЕЕ УБЕДИТСЯ В СПЕЦНАЗОВСКОМ БЕСПРЕДЕЛЕ?
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1870 : 16 Январь 2010, 21:41:46 »

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/15/25382/
Лукашэнка стварыў спецслужбу для інтэрнэту.

Аператыўна-аналітычнаму цэнтру пры прэзідэнце нададзенае права кантраляваць інтэрнэт-перапіску беларусаў і сачыць, на якія сайты яны заходзяць.

Дзяржбюджэтам на дзейнасць Цэнтра ў 2010 годзе прадугледжаны аб'ём фінансаванні ў памеры 12.540.583,0 тыс. беларускіх рублёў...

999, 11:30, 15.01
...это СТРАХ за свою шкуру заставляет это делать. Посмотрите по БТ(без звука) на его лицо, и вы увидите во ЧТО превращается лукашенка. Побывайте в Дроздах и вы увидите его дом, ВЕСЬ в колючей проволоке!

Телега и лапти, 12:06, 15.01
Надо быть проще в определениях.
В Беларуси лукашенко создал собственную службу - ГЕСТАПО.

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/15/25394/
Гары Паганяйла: «Усё ў гэтай дзяржаве падпарадкаванае захаванню ўлады».

Ператварэнне ААЦ у спецслужбу спатрэбілася таму, што Лукашэнка не давярае ніякім спецслужбам. Таму яму спатрэбілася свая спецслужба. У свой час Шэйман гэта рабіў сакрэтна, незаконна стварыўшы аператыўную структуру ў ААЦ. Цяпер Лукашэнка вырашыў легалізаваць ужо існуючую спецслужбу...

...Усё ў гэтай дзяржаве падпарадкаванае аднаму - захаванню ўлады.

http://nn.by/index.php?c=ar&i=33920
Пашыраныя паўнамоцтвы новай лукашэнкаўскай спецслужбы — Аператыўна-аналітычнага цэнтра.

http://nn.by/index.php?c=ar&i=32816
Лукашэнкава Матрыца.

...галоўнае, што палохае ўладу: тое, што віртуальны пратэст некалі можа стаць вулічным. Што людзі выйдуць з Матрыцы.

http://nn.by/index.php?c=ar&i=32806
Будзе ўказ Лукашэнкі аб Інтэрнэце?
+ дадаўся тэкст праекта ўказа

За прыгожай фармулёўкай «Паводле запыту карыстальніка» можа хавацца ўсё, што хочаце. Прыгадваецца стары савецкі анекдот: «Усё дзеля чалавека. І мы ведаем імя таго чалавека»...

Снежань 14, 2009 у 18:49
Маразм працягваецца.. Але хутчэй гэта не маразм, а падрыхтоўка. Для далейшага распродажу краiны лукашыстымi.

Снежань 14, 2009 у 20:50
Шчасьце, што бадлівай сьвіні Бог рог ня даў. Унутры пэрымэтру Беларусі можна дратаваць лычом і дрэпцямі што толькі паддасца. А па-за пэрымэтар не пусьцяць - скачы, сьвіня, пакуль Калядаў няма.
Mag1412
Гость
« Ответ #1871 : 17 Январь 2010, 13:31:19 »

..это СТРАХ за свою шкуру заставляет это делать. Посмотрите по БТ(без звука) на его лицо, и вы увидите во ЧТО превращается лукашенка. Побывайте в Дроздах и вы увидите его дом, ВЕСЬ в колючей проволоке!
Каждый понимает, что человек не вечен, и рано или поздно ему придется отвечать
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1872 : 17 Январь 2010, 15:56:54 »

Акупанты пазбавілі ліцэй будынка, але ліцэй не знік і працягвае сваю высакародную місію...

http://nn.by/index.php?c=ar&i=33915
Коласаўскі ліцэй святкуе 20-годдзе.

Навучэнцы і выкладчыкі коласаўскага ліцэя сабраліся сёння каля свайго былога будынка на Кірава, 21, каб праспяваць гімн навучальнай установы. 15 студзеня Беларускі гуманітарны ліцэй імя Якуба Коласа адзначае 20-годдзе.
«Мы збіраемся каля гэтага будынка сёння, бо менавіта 15 студзеня дваццаць гадоў таму мы ўпершыню ўвайшлі ў яго. Увайшлі не без праблем, не без змагання. Нас не хацелі сюды пускаць. Але мы ўсе разам адстаялі сваё права», — сказаў дырэктар ліцэя Уладзімір Колас.

«Шлях ліцэя — шлях барацьбы за светлыя ідэалы. На гэтым шляху было рознае, але былі і слаўныя перамогі. Перамога была ў тым, што калі нас пазбавлі гэтага будынка, наш ліцэй не знік, ён працягвае існаваць, працягвае выконваць тую высокую задачу, якую мы паставілі. Вучыць нашых маладых беларусаў на беларускай мове і на ўзроўні сусветных стандартаў»

Сёння ў былым будынку ліцэя месціцца суд Цэнтральнага раёна Мінска.

rummy
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #1873 : 17 Январь 2010, 16:37:55 »

Сёння ў былым будынку ліцэя месціцца суд Цэнтральнага раёна Мінска.
Повезло зданию лицея с судом,а при советах или конюшня,или склад.А можно оффициальную версию закрытия привести или ссылку.ДЗЯКУЙ!!!
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1874 : 20 Январь 2010, 22:53:09 »

Васіль Быкаў: "Тое, што робіцца зь беларускім ліцэем на працягу апошніх год, увогуле зразумела і зьяўляецца складовай часткай, я думаю, агульнай палітыкі ў адносінах да нацыянальнай культуры і беларускай мовы. І калі гэты ліцэй не зачынілі яшчэ некалькі год таму назад, дык толькі таму, што адклалі гэтую апэрацыю, каб яе расьцягнуць. Каб увогуле, мабыць, не рабіць шуму. Ну але я думаю, што барацьба ліцэістаў, выкладчыкаў усё-такі павінна прынесьці нейкі плён. І таму ўсімі даступнымі спосабамі трэба змагацца за родную мову".

http://nastaunik.info/files/f/144_sidarenka.doc
Беларускі гуманітарны ліцэй: Гісторыя стварэньня і барацьбы за існаваньне ва ўмовах  падпольнага  рэжыму.

Этапы змаганьня за ліцэй.
    1997 год. Распараджэньнем Прэзідэнта Рэспублікі Беларусь будынак БГАКЦ і ліцэю перадаецца ў распараджэньне Кіраўніцтва справаў Прэзыдэнта. Але, дзякуючы шматлікім акцыям пратэсту выкладчыкаў, вучняў і бацькоў, ліцэй застаўся ў сваім будынку на правах арандатара.
    1998 год. Пастановай Савета Міністраў БГАКЦ ператвараецца ў Нацыянальны дзяржаўны гуманітарны ліцэй імя Якуба Коласа. Робяцца спробы зьліць яго з іншымі ўстановамі адукацыі. Пэдкалектыў, вучні й бацькі другое лета запар праводзяць у пікетах. У выніку захаваўся толькі ліцэй, а выдавецтва й філіі ліцэю ліквідуюцца.
     2003 год.  Чарговай  Пастановай Савета    Міністраў  НДГЛ імя Якуба Коласа афіцыйна ліквідуецца. Прычына ліквідацыі - «аптымізацыя сыстэмы адукацыйных установаў». Трэцяе лета бацькі, выкладчыкі і ліцэісты праводзяць у барацьбе за ліцэй. Улады абяцаюць адкрыць на базе ліцэю імя Я. Коласа Мінскі гарадзкі гуманітарны ліцэй. (Гэтае рашэньне засталося існаваць толькі на паперы). Бацькі, вучні і педкалектыў прымаюць рашэньне працягваць заняткі без падтрымкі дзяржавы.
    Ад 2003 году і па цяперашні час Беларускі гуманітарны ліцэй  працуе без афіцыйнага статусу і падтрымкі.

http://чарт.org/bel/news/2003/08/07/licej
За разгромам Беларускага ліцэю стаіць Лукашэнка.

Аляксандар Лукашэнка нясе асабістую адказнасьць за закрыцьцё адзінага ў краіне Беларускага ліцэю. Менавіта гэта выцякае зь яго камэнтару да прызначэньня новага міністра адукацыі Радзькова. Лукашэнка заявіў літаральна наступнае: “Образование - это та сфера, которая дает духовную, интеллектуальную жизнь человеку. Поэтому здесь не то место, где оппозиция будет вить гнезда”.

http://чарт.org/rus/news/2003/06/27/end
Ликвидирован Национальный гуманитарный лицей.

В соответствии с постановлением правительства от 25 июня и приказом Министерства образования от 26 июня ликвидируется Национальный государственный гуманитарный лицей имени Якуба Колоса. Об этом сообщил заместитель директора лицея Лявон Борщевский на пресс-конференции 27 июня. По его словам, создана ликвидационная комиссия во главе с заместителем министра образования Казимиром Фарино, которая до 1 сентября должна провести работу по ликвидации учебного заведения. Здание лицея передается в коммунальную собственность города и в нем будет произведен ремонт. Преподаватели будут уволены. Тем из них, кто захочет работать в новом лицее (будет создан Минский городской гуманитарный лицей), предстоит пройти собеседование. Детям, по словам Борщевского, предложено самим определиться, где они будут учиться: в новом учебном заведении или в школах города...

http://75.125.122.107/bel/news/2003/06/03/kolas
Напад на Ўладзімера Коласа.

Вечарам 31 траўня трое маладых людзей зьдзейсьнілі напад на вядомага грамадзкага дзеяча, кінарэжысэра й пэдагога, аднаго з заснавальнікаў Нацыянальнага дзяржаўнага гуманітарнага ліцэю Ўладзімера Коласа...

...Колас не выключае палітычнай падкладкі здарэньня. Нагадаем, што 28 траўня замест У.Коласа, аднаго з заснавальнікаў ліцэя, якім ён бязьзьменна кіраваў 12 гадоў, быў прызначаны новы дырэктар, што выклікала негатыўную рэакцыю ў выкладчыкаў, ліцэістаў і іх бацькоў. Скандальная сытуацыя вакол ліцэю не вырашана і да гэтага часу.

Рэжысэр Юры Хашчавацкі, камэнтуючы БелаПАН гэтае здарэньне, заявіў, што ў апошнія гады ў Беларусі склалася вельмі небясьпечная тэндэнцыя зьбіццья вядомых дзеячоў нацыянальнай дэмакратычнай інтэлігенцыі. “Прычым, калі ўявіць, што гэтыя напады праводзяцца выключна мясцовымі бандытамі, то прыдзецца канстатаваць, што яны ведаюць у твар вядомых дзеячоў навукі й культуры”, -- сказаў Хашчавацкі.
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1875 : 21 Январь 2010, 20:25:48 »

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/20/25556/
Станіслава Шушкевіча абшукалі на беларуска-украінскай мяжы.

Былы старшыня Вярхоўнага Савету Беларусі і лідэр Беларускай сацыял-дэмакратычнай Грамады Станіслаў Шушкевіч быў падвергнуты грунтоўнаму вобшуку з боку беларускіх мытнікаў 20 студзеня.
«Прагледзелі ўсё: змесціва несэсера, усе кніжкі, усе паперы, у гаманцы пералічылі ўсе грошы. Да прыкладу, у мяне ёсць свой спосаб складаць штаны так, каб яны не мнуліся; так мытнікі спачатку так ўзрадаваліся, намацаўшы кардонку: вырашылі, што я туды штосьці схаваў. Па выніках ператрусу быў складзены гіганцкі пратакол. Але нічога незаконнага ў мяне так і не знайшлі»

«Мяркуючы па таму, як усё адбывалася, зразумела, што шукалі нейкія паперы. Можа, думалі, што я штосьці для апазіцыі вязу. Самі афіцэры былі вельмі ветлівыя ў адносінах, пастаянна перапрашалі. Было відавочна, што робяць гэта яны не з сваёй ініцыятывы, а выконваюць распараджэнне»

Nic, 16:51, 20.01
Есть ещё младший Гаденыш, который организует репрессии на границе.

robinngud, 19:54, 20.01
говорите не по своей воле?
а завтра им прикажут в родных своих стрелять или расстрелять несогласных и они это с "Честью"выполнят. И по этому они и есть шавки усатого.

Кромвель, 20:47, 20.01
Падальщики! Да не завидную участь уготовал для себя и своего рода Лу.
rummy
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #1876 : 22 Январь 2010, 01:17:12 »

“Образование - это та сфера, которая дает духовную, интеллектуальную жизнь человеку. Поэтому здесь не то место, где оппозиция будет вить гнезда”.
А як вы хацелi
enn
Яшчэ раз дзякуй
fireatwill
Почетный гродненец

Я бы уничтожил весь мир, но я уже в пижаме.

Просмотр профиля
« Ответ #1877 : 22 Январь 2010, 01:42:35 »

еще раз про национальные цвета:
 (материал с Хартия'97)
На аренах Ванкувера белорусские спортсмены будут в довольно эффектной форме. Но изготовить ее отечественным производителям, по-видимому, оказалось не по силам.

Заместитель министра спорта и туризма Дмитрий Шичко рассказал «Еврорадио», что цивильную одежду для олимпийцев шили в Беларуси. А вот спортивную форму изготавливала одна из китайских фирм. Такой вот у нас получается подъем легкой промышленности – даже одевать лучших спортсменов страны на Олимпиаду приходится в «made in China».

На самом деле, удивляться тут особо нечему, если учесть, что ранее «Салідарнасць» обнаружила на прилавках минских магазинов сувенир в виде Национальной библиотеки, который также был сделан в Китае. Коль уж элементарные пластмассовые поделки приходится везти из Поднебесной, то что говорить о спортивной экипировке.

Кстати, по словам Дмитрия Шичко, цивильный комплект – костюм, пальто, шапка, рубашка, галстук и все остальное – стоил приблизительно 600-650 условных единиц. А вот вопрос о том, сколько пришлось заплатить китайцам за спортивную форму, замминистра деликатно обошел.

Что ж, остается хотя бы порадоваться за эстетическую сторону дела. Форма, выполненная в бело-красно-белой гамме (зеленые вкрапления смотрятся, как легкое недоразумение), выглядит действительно красиво.

* 20100121_sport.jpg (61,46 Кб, 300x373 - просмотрено 408 раз.)

Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он.
     Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
rummy
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #1878 : 22 Январь 2010, 19:33:41 »

Чтоб не надпись на чемодане BELARUS, то вылитая сборная Польши Улыбка
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1879 : 23 Январь 2010, 07:30:53 »

Правіцель тусуе камітэт дзяржаўнай небяспекі...

http://nn.by/index.php?c=ar&i=34225
Змагары са шкодным кірункам думак пайшлі на павышэнне

У кіраўніцтве Камітэта дзяржаўнай бяспекі прайшлі кадравыя перастаноўкі. На ключавыя пасады прызначана ажно дзесяць чалавек...

Падпалкоўнік запасу КДБ Валеры Костка кажа, што змены могуць быць звязаныя з хуткімі выбарамі. «Пасля адстаўкі Мацкевіча КДБ фактычна ператвараецца з сур’ёзнай спецслужбы ў асабістую ахранку прэзідэнта. Туды ідуць служыць хто заўгодна: пагранічнікі, танкісты, падаткавікі, але не прафесійныя чэкісты»

http://www.svaboda.org/content/article/1937127.html
Станіслаў Шушкевіч: Гэта спроба папярэдзіць магчымую змову

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/22/25631/
Кадравыя перастаноўкі ў КДБ і МЗС.

просто русский, 17:46, 22.01
Не понюл-а у вас есть Кгбешники с биларусскими кхфамилиями или тока наши перабежчики.?Хотя с нашими спакойнее.ети за рупь не прададут.

Призрак ВО, 17:59, 22.01
просто русский - это у вас фсбшники - госторбайтеры потому что из местных кадров только алкаши получаются.
а вообще по теме - как это на вокзале "кручу верчу выиграть хочу"

Дед, 18:43, 22.01
Ператрахивание продолжается из-за страха за сохранения трона

Julia, Baranovichi, 19:35, 22.01
параноидальная карусель.... по-моему, это агония
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1880 : 26 Январь 2010, 12:33:35 »

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/22/25607/
Дзмітры Лукашэнка абзавёўся новай латарэяй.

Кампанія «Спорт-пары» запусціла нароўні з латарэяй «Спортлато 5 з 36» яшчэ адну - «КЕНА».

Закрытае акцыянернае таварыства «Спорт-пары» з'явілася ў Беларусі ўсяго тры гады таму (зарэгістраванае 6 верасня 2007 года) з мэтай «укаранення на ўсёй тэрыторыі Рэспублікі Беларусь найноўшых гульнявых тэхналогіяў» - таго самога «лахатрону», на які падсадзілі беларускага абывацеля, што прагне цуду і шалёнага выйгрышу.
Акцыянерамі кампаніі з'яўляюцца рэспубліканскае дзяржаўна-грамадскае аб'яднанне «Прэзідэнцкі спартыўны клуб», узначальвае якое сярэдні сын Аляксандра Лукашэнкі – Дзмітры...

Игрок, 9:58, 22.01
всем нада верить !!
ВСЕМ НАДА ИГРАТЬ!!
Я скора выиграю хату, гы..., клёва!!!

крывiч, 10:09, 22.01
МАЛАДЗЕЦ! Даi лахов, Дзимон! Пора бы и последнива (крайнива, извинитя) отпрыска в банду... Для начала андать иму марожынную прамышлинась. И с кажнава бламбира - кусочык в апчак. Нина_вижу!!!

kom, 10:50, 22.01
- Россия купит лотереи Беларуси.
- Зачем??
- Будем продавать на Запад
- А кто не будет брать?
- Отключим газ!

Вероятность крупного выигрыша в лотерею всегда одинакова
и не зависит от того, купили вы лотерейный билет или нет.

Пусто, 10:53, 22.01
Ни копейки подлецам!!!

Дед, 12:35, 22.01
Хорошо помню как АГЛ разорялся что он "самый чистый президент что к его рукам ничего не прилипло что его сыновья бездомные" А на хрена ему что-то делать своими руками если у ребятишек рученки шаловливые ?

железнодорожник, 13:31, 22.01
По этим лотерейкам выйграть джек пот, такая же вероятность как по железнодорожному билету выйграть поезд.

Юрась з логава, 13:48, 22.01
Неудивительно, что Виктор Лукашенко может спокойно вылложитьв "Бронксе" за ужин с друзьями 54 миллиона рублей в то время, когда еще бак держался на отметке в 2100. Хороший, видимо, аппетит у парня, что и мешает собрать на квартиру, ведь он же бесквартирный, как обмолвился его создатель.

Юрий Ш, 15:25, 22.01
В Быдларусбанке кассирша каждый раз просительно предлагает билетиг лохотрона...

незнаёмы, 16:34, 22.01
Пусть лучше Димон внедрит в семейку очень азартную и развлекательную лоторею под названием "Русская рулетка".
В ней что хорошо: высока вероятность выигрыша главного приза.
И народ заодно порадуется.

Добавлено: 26 Январь 2010, 14:19:24
http://www.чарт.org/be/news/2010/1/8/25214/
Каххейные страсти.

На 15 тысяч мест спорткомплекса «Минск-арена» было выделено 60 тысяч «обязательных» пригласительных билетов на прошедший вчера Кубок Лукашенко по хоккею...

vlad0s, 20:11, 8.01
Был я возле этой Лу-Арены , людей было навалом , одних солдат , тока наверно тысячи 3000! Потом КГБ по своим граммофонам начала кричать "Все расходимся - чаша переполнена!". И потом началась давка на остановках , маленькие дети , хаус , а всё из одного человека , не уважающего свой народ.

Nic, 20:17, 8.01
Еёпрст. Кубок самого себя . Неистовый диктатор Ким чен Ир намного скромнее Лукашенко...

shun, 20:24, 8.01
Обляденение мозга...

Олег, 21:54, 8.01
Нас в общежитие тоже обязали все идти...

Госць, 22:42, 8.01
Дибилизм крепчает. Маразматиков и зомбированных увеличивается.

OneTwoThree, 23:32, 8.01
...И ведь и на выборы досрочно так же ходят, и боятся галочку не в том месте, которое по БТ было указано, поставить, а то еще по почерку определят, что не за того проголосовали и уволят, и негде тогда будет числится в вынужденном отпуске за свой счет.

что тут сказать, 23:33, 8.01
элигантна

Еlena, 1:54, 9.01
Как рассказали мои подруги: Учителей гимназии № 19 (Фрунзенский р-н), как и в других школах, обязали предоставить 50 человек под двери нового ледового цирка-арены. Сначала директор хотел поиграть в некое подобие демократии, мол неожиданная редкая удача упала на головы преподавателей и они смогут быть счастливыми обладателями неких "пригласительных" на репетицию открытия очередного единственного и лучшего во всем мире архитектурного шедевра...

Виталь, 10:29, 9.01
А вобще контраст разительный кто-то на 40 метровую высоту без страховки лезет, а кто-то простое НЕТ, не в силах сказать...

л, 10:45, 9.01
Вот вам и культ личности в полном расцвете....жуйте.
Ирина, 10:55, 9.01
А ведь это всё- мы, каждый из нас. Рабы-с.

Налогоплатильщик, 11:18, 9.01
Мне инспектор с налоговой 3 раза звонила - просила, умоляла подписаться на газету "Советская Б...". Еле устоял. Говорил как попугай, что нет никакой возможности.... Раз так старалась, значит давили на неё сверху лукашисты.

Инженер, 12:21, 9.01
У нас на заводе тоже сообщили, "что только для нас предоставляется такая возможность посетить финальный матч Беларусь - Россия на минск-арене и главное БЕСПЛАТНО". Никаких пригласительных не раздавали. Это было сообщено тогда, когда ни сборная пердунов РБ ни сборная "проституток" РФ ещё ни попали в финал.
Лично я игнорирую все мероприятия, где намечается присутствие "президента"...

P.S. Возникает резонный вопрос, а сколько бюджетных денег было потрачено, чтобы один психопат поразвлекался.

БТ, 0:07, 9.01
Зря вы так ругаетесь все... По БТ сказали что это "неофициальный чемпионат мира среди любительских команд". Вот так вот! А Саша Зимовский вообще соловьем пел о том, как "в мире кризис а мы такое (Арена!) можем!!!!"
« Последнее редактирование: 26 Январь 2010, 14:19:24 от enn » Записан
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1881 : 29 Январь 2010, 03:13:14 »

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/28/25829/
С Дмитрием Лукашенко всегда выигрывают? (Фото)

Напомним, 24 января 2010 года в Беларуси появилась новая электронная интерактивная игра «КЕНО» от компании «Спорт-пари». Учредителем ЗАО «Спорт-Пари» выступает «Президентский спортивный клуб», возглавляемый Дмитрием Лукашенко.

В лототрон «КЕНО» всегда выигрывают. В этом легко убедиться, если «попробовать свои силы» на официальном сайте лотереи в тестовой игре.
Нужно всего лишь зайти в специальный раздел «Потренироваться», заполнить купон и нажать на кнопку «сделать ставку».

Журналисту сайта Electroname.com не удалось проиграть ни разу. Достаточно посмотреть в исходный код страницы, чтобы понять причину. Даже не будучи JS-программистом, в глаза бросается закомментированное слово «мошенничество».

serg, 12:54, 28.01
а почему никто не передает привет генеральному прокурору?

Ya, 13:05, 28.01
serg, 12:54, 28.01
а почему никто не передает привет генеральному прокурору?
-----------------------------------
А он в доле, жалуется, правда, что небольшой.

ВасяИП, 13:30, 28.01
Гены пальцем не задавиш один по выборам большой специалист другой по лотерее.Пора семейству в Гаагу

Utyf, 14:29, 28.01
//мошенничество уже заменили на //nknknk

Андрей и 1кк человек в РБ, 15:21, 28.01
Господа мы победили. Нас читают
Власть следит за каждой новостью. Быстренько подметает свои ошибки и "неверные" шаги. Эта действительно Агония и страх существующего режима.

Если ошибки исправляются так быстро))) ( представьте как по шапке получил программист, мне его жаль, но он молодец! не соврал, назвал вещи своими словами)

P.S. Так держать! скоро гадюки задушат друг друга!!!!

александр, 16:11, 28.01
Любое хорошее дело загубят навеки шкодлавские плешивые цыганы....В Европе любимая лотерея для людей, у нас - вонючее разводилово...

ЛЫДЖНЕГ, 18:09, 28.01
Проздрауляю!
На нашэй сцайте ты тока што выграл цэлый меливард у Димы Лукачэнки! Веселый
А типер, дружок, давай сыграем на твою машыну с кватирою... Веселый
Ну а опосля снова на сцайте сможэш трынировацца, если табор тябе на тырнет-кафэ денюх оставит... Веселый

* 20100128_tabl.jpg (42,54 Кб, 460x475 - просмотрено 9936 раз.)
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1882 : 02 Февраль 2010, 21:39:42 »

http://www.чарт.org/be/news/2010/2/1/25930/
Дачка за бацьку.

Беларускія чыноўнікі любяць зганьбіць тых, хто атрымлівае дапамогу з Еўропы і ЗША. Аднак, аказалася, што тэма грантаў можа быць блізкая сям'і намесніка кіраўніка адміністрацыі Лукашэнкі Наталлі Пяткевіч...

...Гэта вам не 5-10 тыс. даляраў апазіцыі. Мільённыя гранты!

Напрыклад, ёсць праект на 2 мільёны даляраў. Называецца праект «Умацаванне нацыянальнай сістэмы прыстанішча Рэспублікі Беларусь». Разлічаны на тэрмін з 2007 па 2010 год. Галаўная арганізацыя атрымання замежных грантаў - МУС Беларусі. Але дапамогу таксама атрымліваюць па спісе:
Дзяржаўны камітэт памежных войскаў
Вярхоўны Суд
Пракуратура
Міністэрства юстыцыі
Міністэрства аховы здароўя
Міністэрства культуры
Міністэрства інфармацыі
Міністэрства працы і сацыяльнай абароны
Абласныя выканаўчыя камітэты
Менскі гарадскі суд
Суд Цэнтральнага р-на г. Менска
Вышэйшыя навучальныя ўстановы Рэспублікі Беларусь (Беларускі дзяржаўны універсітэт, Акадэмія МУС, Ваенная Акадэмія, Інстытут нацыянальнай бяспекі)
Беларускае таварыства Чырвонага Крыжа (БТЧК);
Беларускі рух медыцынскіх супрацоўнікаў (БДМС);
Міжнароднае грамадскае аб'яднанне па навукова-даследчых і інфармацыйна-адукацыйных праграмах «Развіццё» (МГА «Развіццё»);
Міжнароднае грамадскае аб'яднанне «Незалежная сацыяльная дапамога» (МГА «НСД»);
Цэнтр творчасці дзяцей і моладзі «Эўрыка» Фрунзенскага раёна г. Менска (ЦТДіМ «Эўрыка»).
Грошы дае ААН і Еўрапейская камісія. Грошы не малыя...

...Або яшчэ адзін праект. У Менску адбылося падпісанне дакументаў па рэалізацыі праекта ЕЗ-УВКБ ААН «Павышэнне эфектыўнасці падзелу і працы з міграцыйнымі патокамі на Дзяржаўнай мяжы і ўнутры Рэспублікі Беларусь - фаза II».

Дадзены праект рэалізуецца Дзяржаўным памежным камітэтам і Міністэрствам унутраных спраў Рэспублікі Беларусь пры ўдзеле ГА «Беларускі рух медыцынскіх супрацоўнікаў» і МГА «Развіццё» (гэта правапераемнік Цэнтра па вывучэнню ААН), а таксама Беларускае таварыства Чырвонага Крыжа. Донарамі праекта, бюджэт якога складае 888 тыс. еўра, выступаюць Еўрапейская Камісія, Упраўленне Вярхоўнага Камісара ААН па справах бежанцаў і Міжнародная арганізацыя па міграцыі.
Кіраўнік гэтага самага ўсюдыіснага ГА «Беларускі рух медыцынскіх супрацоўнікаў», якога праблемы замежнікаў хвалююць значна больш за праблемы ўласна беларусаў, - вядомы ў Менску доктар-стаматолаг Уладзімір Акімавіч Краўчанка. Па «дзіўным» супадзенні ён жа - тата галоўнага ідэалагічнага змагара з «грантасмокамі» Наталлі Уладзіміраўны Пяткевіч.

Дарэчы, апроч бежанцаў ТАА Уладзіміра Краўчанкі таксама займаецца пытаннямі ўсынаўлення беларускіх дзяцей-сірот.

Vova, 15:38, 1.02
То то они так носились с "торговлей людьми". Думал раньше, что работорговцы составляют конкуренцию "белорусскому государству", оказалось проще - ГРАНТЫ ООН!

amateur, 16:11, 1.02
Да ведаюць еўрапейцы ўсё. Яны лічаць, што яны іх "купяць," і гэтыя любіцелі грантаў ад улады ўжо не захочуць ад Еўропы адыходзіць...

Тихон, 16:15, 1.02
Да уж...Бедные дети лейтенанта Шмидта-отдыхают!...

ed, 19:53, 1.02
Общество без морали, правители - казнокрады, церковь - на службе КГБ. Укради сегодня, укради у государства, укради у ближнего своего.
Боже, осталось ли в этой стране хоть что-то человеческое?
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1883 : 05 Февраль 2010, 01:47:54 »

Акупанты ўзмацняюць ціск на грамадзян Беларусі...

http://nn.by/index.php?c=ar&i=34701
«Деструктивная организация, членство в которой несовместимо с работой в государственных учреждениях и ведомствах».

3 лютага Саюз беларускіх пісьменнікаў выступіў з заявай аб пераследзе сяброў аб’яднання. У апошнія дні ўсе сябры СБП, якія працуюць у дзяржаўных бюджэтных установах, былі выкліканыя да кіраўніцтва. Кіраўніцтва, як высветлілася, атрымала ліст з Адміністрацыі прэзыдэнта,
які, паводле словаў старшыні Саюзу беларускіх пісьменнікаў Алеся Пашкевіча названы так: «Деструктивная организация, членство в которой несовместимо с работой в государственных учреждениях и ведомствах».

Між тым грамадскае аб’яднанне «Саюз беларускіх пісьменнікаў» зарэгістраванае ў Міністэрстве юстыцыі. У яго шэрагах народныя паэты Беларусі Ніл Гілевіч і Рыгор Барадулін, а таксама Генадзь Бураўкін, Уладзімер Арлоў, Уладзімер Някляеў.
Сябрам СБП, якія працуюць у дзяржаўных установах, ва ўльтыматыўнай форме было прапанавана выйсці з Саюза беларускіх пісьменнікаў, інакш іх звольняць.
Прынамсі двое літаратараў напісалі заявы аб выхадзе з СБП.

Таму 3 лютага была тэрмінова скліканая Рада СБП, на якой аднагалосна быў прыняты зварот. У звароце прозвішчы не называюцца.
Як сказана ў звароце, ганебныя і незаконныя «працэсы» мелі месца ў сталіцы і ўсіх рэгіёнах Беларусі (у «ЛіМе», выдавецтве «Мастацкая літаратура», Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі, БДУ, БНТУ, БДЭУ, БДПУ, абласных універсітэтах, рэдакцыях газет, музеях і школах.
«НН» пагутарыла з навукоўцам і публіцыстам, сябром СБП, Анатолем Астапенкам...

http://www.чарт.org/be/news/2010/2/4/26030/
Беларускія пісьменнікі: Такога масавага пераследу не было са сталінскіх часоў.

александр, 11:56, 4.02
Ну что? Есть еще сомневающиеся в том, что Лукашенко - кремлевский проект? Когда же они отвяжутся от нашей страны, уроды!

http://www.чарт.org/be/news/2010/2/4/26056/
Учительнице предложили уволиться из-за ее политических взглядов.

После вызова в Миноблисполком у учительницы Тальсковской школы Пуховичского района начались проблемы на работе.
15 января в Миноблисполкоме от шестерых учителей потребовали выйти из оппозиционных партий или уволиться с работы.
Заведующая Управлением образования Миноблисполкома Таисия Данилевич угрожала учителям, которые являются членами зарегистрированных в Министерстве юстиции партий.
По словам чиновницы, учителя не имеют права работать в государственных школах...

http://www.svaboda.org/content/article/1948868.html
Як пазбаўляюцца ад настаўніцы-“апазыцыянэркі”
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1884 : 08 Февраль 2010, 10:33:13 »

http://www.чарт.org/be/news/2010/2/6/26106/
Автомобиль Анжелики Борис облит краской, пробиты колеса.

В ночь на 6 февраля в Гродно неизвестные прокололи колеса и облили голубой краской две машины, которые принадлежат Союзу поляков во главе с Анжеликой Борис...

wladimir, 16:26, 6.02
Анжелика, за Вами Польша, поляки. Боритесь, держитесь. Белорусам еще сложней. За нами только шайка оголтелых отморозков.

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/22/25612/
Старастаў у Пінскам раёне абавяжуць займацца «ідэалагічнай працай».

Указанне Лукашэнкі аб узмацненні ідэалагічнай працы ў рэгіёнах выконваецца - старастаў чакаюць новыя абавязкі...
.. Яны будуць праводзіць «ідэалагічную працу» і дапамагаць падчас праверак дзейнасці прадпрыемстваў і ўстановаў раёна.

Аляксандр Лукашэнка:
«Сродкі масавай інфармацыі ніяк сёння не працуюць. Тэлебачанне ў нас, ды як і за мяжой, - глядзець няма чаго. Радыё ў Беларусі ўжо ніхто не слухае. А па тэлевізары глядзяць кліпы. Забаўкі, усё гэта нецікава. І ў мяне такое ўражанне, што там ужо і кіраўнікі забыліся, што яны з'яўляюцца суб'ектамі ідэалагічнай працы»

funkervogt, 11:42, 22.01
старосты - это как при фашистской окупации были что-ли? значыць еще полицаяу нада и пару конлагерау пастроиць тада у населения сразу "идеалогия" поднимется...

Глот, 13:08, 22.01
Идиология одна , дешовый компот в сельмаге , чтоб недай Бог не протрезвели .

ЛЫДЖНЕГ, 16:00, 22.01
А чэм в ето врэмя будуд занемацца группэнфюрэры?
Чнапц бухать? Веселый

http://www.чарт.org/be/news/2010/1/22/25618/
Нафтагазавы канфлікт паміж Беларуссю і Расеяй падобны да шызафрэніі.

Такую ацэнку адносінам Беларусі і Расеі ў нафтагазавай сферы дала былы экс-міністр замежных спраў Эстоніі, дэпутат Еўрапарламента Крысційна Оюланд.

Крысційнай Оюланд:
«На мой погляд, гэта нармалёва, калі дыялог ідзе паміж людзьмі, у якіх розныя погляды. Але, мабыць, на думку беларускіх уладаў гэта не так».

«Нафтагазавы канфлікт паміж Лукашэнкам і Пуціным падобны да шызафрэніі. Людзі абвесцілі аб пабудове «саюзнай дзяржавы», але нармалёвыя адносіны, у тым ліку і ў энергетычнай сферы, будаваць не хочуць. Вядома, у такіх умовах непазбежны канфлікт».

Сяргей Панамареў, Клецак, 14:38, 22.01
«Первая мая устрэча с президзентам Рассии праизашла два с паловинай года таму назад. Я ему сразу сказал, он так меня унимацельна, прыстальна рассматрывал маладога президзента, я гавару: вы меня не рассматрывайце так прыстальна! Я прыехал в сваю сталицу! В сваю Маскву! Здесь у меня многае связана с Масквой, паэтаму не нада на меня сматрэць, как на инастранца! Ельцин засмеялся и гаварыт: «Я согласен». Паэтаму эта мая Масква, эта мая сталица!» - (Лукашенко «ЭхоМасквы», 23.05.1997.)
lenin
Гость
« Ответ #1885 : 08 Февраль 2010, 19:03:44 »

В ночь на 6 февраля в Гродно неизвестные прокололи колеса и облили голубой краской две машины, которые принадлежат Союзу поляков во главе с Анжеликой Борис...
)) мне кажется, или машины всех неугодных обливают только голубой краской?
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1886 : 09 Февраль 2010, 02:08:47 »

Акупанты захапілі Дом Польскі ў Івянцы...

http://nn.by/index.php?c=ar&i=34830
Міліцыя заняла Дом Польскі ў Івянцы.

Андрэй Пачобут:
«Гэта захоп. Няма ніякіх юрыдычных падстаў гэтым дзеянням уладаў. Тарэса Собаль была законна пераабраная на пасаду старшыні»

Нагадаем, што 21-га студзеня праваліўся план уладаў па абранні новага, лаяльнага ім, старшыні Дома Польскага у Івянцы. Тады бліскучую перамогу на выбарах атрымала Тарэса Собаль, якая падтрымлівае неафіцыйны СПБ на чале з Анжалікай Борыс.

http://www.чарт.org/be/news/2010/2/8/26153/
Міліцыя захапіла Польскі дом у Івянцы.

У Польскі дом у Івянцы, які належыць непрызнанаму беларускімі ўладамі Саюзу палякаў, супрацоўнікі міліцыі разам з судовымі выканаўцамі ўварваліся днём 8 лютага. Пра гэта сайту чарт.org паведаміў актывіст Саюза палякаў, журналіст Анджэй Пачобут.
«Міліцыя захапіла будынак Польскага дома. Яны знаходзяцца ў будынку, сам Дом таксама акружаны міліцыянтамі. Да захопу ўнутры знаходзіліся актывісты нашай арганізацыі, у тым ліку лідэр Івянецкага аддзялення Саюза палякаў Тэрэза Собаль. Чаму прыйшлі судовыя выканаўцы - незразумела, ніякага рашэння суда не было.
Судовыя выканаўцы апісалі маёмасць Польскага дома. Адначасова была выстаўлена ахова на ўваходах, каб не пускаць сябраў СПБ, якія спрабуюць трапіць унутр. Паўтараюцца падзеі 2005 года ў Гародні. Фактычна сілай беларуская дзяржава захапіла будынак грамадскага аб'яднання. Гэта скандал», - паведаміў Пачобут.

«Людзей выштурхоўвалі, выцягвалі за рукі, за ногі. А сёння ж працоўны дзень, у будынку Польскага дома знаходзіліся, у асноўным, пенсіянеры, людзі сталыя. Тыя ж міліцыянты ўвялі ў будынак Станіслава Бурачэўскага, які прызначаны кіраўніком Івянецкага аддзялення праўладнага Саюза палякаў»

Кромвель, 15:24, 8.02
Действие полицаев на оккупированной территории...

maxno, 15:26, 8.02
Вот так больше с цыганом заигрывайте в Швейцарию пускайте пусть отдыхает и дальше со свежими силами душит Беларусь.

Paul, 16:30, 8.02
Неужели нельзя его арестовать, как пиночета.

I-23, 16:34, 8.02
Я так понимаю, в Беларуси уже идет гражданская война?

999, 17:12, 8.02
Да, согласен. Лукашенко 15 лет назад начал тихую войну против собственного народа. Теперь эта война просматривается всё отчетливей и масштабней. А чем мы хуже?
Уничтожим лукашистскую гадину!!!!!

Ивенец, 19:58, 8.02
Т.к. счета союза поляков заблокированы, долгое время не оплачивались коммунальные расходы, набежала большая сумма. Именно под этим соусом и действует милиция. После захвата польского дома, пошли домой к терезе Соболь описывать имущество.

Александр, 20:07, 8.02
Все эти фашистские выходки с притеснением поляков до добра не доведут.

vit, 21:43, 8.02
куплю вилы.можно б.у.
Mag1412
Гость
« Ответ #1887 : 09 Февраль 2010, 16:04:55 »

Да, согласен. Лукашенко 15 лет назад начал тихую войну против собственного народа. Теперь эта война просматривается всё отчетливей и масштабней. А чем мы хуже?
не уверен что война была тихой, наоборот она становится все тише и тише....
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1888 : 10 Февраль 2010, 11:16:41 »

http://www.чарт.org/ru/news/2009/12/21/24782/
На памятник Сталину в Минске собрали 1.249 руб. 25 коп..

Белорусские коммунисты отпраздновали 130-летие со дня рождения советского тирана Иосифа Сталина.
Почтить память вождя белорусские коммунисты собрались на так называемой Линии Сталина.
«К памятнику Сталину возложили цветы и венки, затем на территории комплекса состоялась конференция, посвященная Сталину», рассказал «Интерфаксу» директор комплекса «Линия Сталина» Александр Метла.

«Сталин столько сделал для белорусского народа, что, несомненно, достоин памяти. Наше объединение призывает восстановить в Минске памятник Сталину - не меньший, чем Ленину (высота памятника Ленину на центральной площади Минска составляет 7 метров). С этой целью мы недавно открыли счет в банке в белорусских рублях и евро. Уже поступили 1 млн.333 тыс. (около 1.249 руб. 25 коп.) и 49 евро», -- заявил Школьников...

ЛохМатый, 15:21, 21.12
Вместе с памятником собирайте и на растворитель...кровищу с рук его отмывать...А лучше с соратниками своими соберите деньги на толкового психиатра...может поправит немного то, что давно у вас давно не на месте...и вам и обществу полезнее будет...если решитесь- пишите...поможем...

asdf, 16:43, 21.12
>Сталин столько сделал для белорусского народа, что, несомненно, достоин памяти.

Да, спас нас от пагубного влияния Вильни, Белостока, а также недопустил возвращение Смоленска, ну вот чтобы мы сейчас с ним делали бы... Да и западной Беларуси конечно же при НКВД и колхозах жилось лучше, чем при Польше..

Добавлено: 10 Февраль 2010, 12:34:08
http://nn.by/index.php?c=ar&i=32198
У Беларусі пачалі выпуск горкай настойкі «Лінія Сталіна».

Брэнд запусціў Малінаўшчызненскі спіртагарэлачны завод «Аквадзіў». Настойка была выпушчана да 70-годдзя стварэння абарончага ўмацавання, на месцы якога лукашэнкаўцы адкрылі музей з аналагічнай назвай...

дзед Пастаўскі напiсаў(ла)
Лiстапад 27, 2009 у 14:56
колісь мая бапця з пагардай прамаўляла - "бялорусін ест ХЛОП" Прайшло 40 гадоў, яна не памылілася...

антон напiсаў(ла)
Лiстапад 27, 2009 у 15:06
что значит дебилы забрались наверх

http://www.чарт.org/ru/news/2009/11/27/24068

Constantx, 12:34, 27.11
до сих пор не понимаю, чем отличаются эти "Офицеры", "Генералы", "Линии.."... по-разному спирт что ли разводят?? все одно - бырло...

мл.прапорсчег, 15:43, 27.11
А линия сталина што енто вааще за линия такая??

Вика, 16:00, 27.11
А линия сталина што енто вааще за линия такая??
----------------
А енто у него в голове вместо извилин была линия - ошибка природы. Так что лучше не пейте...

* linija091127.jpg (62,62 Кб, 575x429 - просмотрено 1200 раз.)

* 3FF7E1C6-5933-4B6B-9169-462056FEB4D6_mw600_mh450.jpg (57,2 Кб, 600x450 - просмотрено 1895 раз.)
« Последнее редактирование: 10 Февраль 2010, 12:40:56 от enn » Записан
enn
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1889 : 13 Февраль 2010, 10:43:56 »

http://nn.by/index.php?c=ar&i=34780
Хлябчыце, беларусы + фота

Вось такую «Сувораўскую кашу» выпускае мінскае ААТ «Добрада». Нашым продкам прадукт з такой назвай стаў бы ўпоперак горла.
Бо расійскі палкаводзец XVIII ст. Аляксандр Сувораў вядомы не толькі тым, што перамагаў ва ўсіх бітвах, але і тым, што не ўдзельнічаў у ніводнай вызвольнай вайне. Ён быў кулаком расійскай імперскай ваеншчыны, і яго карнікі бязлітасна душылі паўстанне Касцюшкі на тэрыторыі Беларусі. За гэту «перамогу» Кацярына ІІ дала яму ў пажыццёвае валоданне Кобрын і 13 тысяч прыгонных-беларусаў.

З іншага боку, што ўзяць з ААТ «Добрада», калі мінская вайсковая вучэльня дагэтуль — Сувораўская, калі помнік Сувораву стаіць у Кобрыне, а яшчэ будуецца храм у яго памяць. Калі на дзяржаўным узроўні нічога не робіцца для аднаўлення гістарычнай памяці. Калі прымаецца прарасійская версія гісторыі, зручная для інтэграцыйных гульняў.

Госць напiсаў(ла)
Люты 6, 2010 у 2:18
Калхазанскi маркетынг. То гарэлка ім. Сталіна, тое проса ім. Суворава. Поўная адсутнасць розуму, фантазіі і гістарычнай памяці.

Добавлено: 13 Февраль 2010, 11:31:58
http://nn.by/index.php?c=ar&i=34992
У Віцебску знішчаны ўнікальныя вітражы з «Пагоняй».

Падчас рэканструкцыі чыгуначнага вакзала ў Віцебску знішчылі ўнікальны комплекс вітражоў з выявамі гербаў абласных гарадоў. Цэнтрам кампазіцыі быў вітраж з гербам «Пагоня» і надпісам «Беларусь» на бел чырвона белым фоне.

Вітражы на віцебскім вакзале былі ўсталяваныя ў першыя гады незалежнасці Беларусі і даўно мулялі вочы чыноўнікам сваёй «ідэалагічнай нявытрыманасцю». Цяпер у будынак сярэдзіны XX стагоддзя ўсталёўваюцца таніраваныя люстэркавыя вокны, а вітражы, па словах начальніка вакзала, цытую: «выкінутыя ў металалом».

Ліс напiсаў(ла)
Люты 11, 2010 у 21:08
У Віцебску дэнацыналізаваныя чыноўнікі ад дрыстухі пасля вывешвання бел-чырвона-белых сцягоў. Вось і гвалцяць тое, што без абароны. м#дакі там знатныя працуюць...
І такіх у Віцебскіх калідорах улады -- легіён.

http://www.чарт.org/be/news/2010/2/12/26310/
Віцебску знішчаныя ўнікальныя вітражы з «Пагоняй» (Фота).

Здань, 10:38, 12.02
А што акупант можа? Толькi разбурыць цi скрасцi. Бо усе для яго тут чужое.

zas, 13:54, 12.02
Серп и молот со звездой им роднее

http://nn.by/index.php?c=ar&i=35033
Аўтар вітражоў з Пагоняй: «Там знішчылі ўсё».

«Не было там чаго забіраць, там усё знішчана і ставяць чорнае шкло».

Мікіта напiсаў(ла)
Люты 12, 2010 у 19:44
Эх, заміж вітражоў, цёмнае шкло! Сапраўды сымбалічна, такая ў нас улада

* kasha100205.jpg (71,98 Кб, 300x400 - просмотрено 494 раз.)
« Последнее редактирование: 13 Февраль 2010, 11:31:58 от enn » Записан
Страниц  : 1 ... 61 62 64 65 ... 91 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?