Poison
|
Вы ЕМУ верите? А где он раньше был? Как он может людям в глаза смотреть? можа мову ведаць i трэба, але ж хто на её зараз размауляць будзе?! Ужо цалкам прайшла русiфiкацыя беларусау... Гэта усё пустыя размовы.... :-/ Ведаць - так, аднак размауляць - .....
|
|
|
|
Разработка сайта, баннеры (flash, jpeg, gif), лого, графический дизайн и т.д. Срочное изготовление.
|
|
|
zloy kak @
|
«За короткий отрезок времени ушли из жизни диктаторы: Милошевич, Пиночет, Ниязов, при смерти Кастро. Это люди, с которыми связывают уничтожение политических оппонентов, преследование инакомыслящих. Как бы цинично или прискорбно это не звучало, но мир каждый раз вздыхал с облегчением, получив известие о смерти очередного диктатора», - сказал Александр Милинкевич. 2006 год избавил планету от 3-х диктаторов - Милошевич, Пиночет, Ниязов умерли именно в этом году, до конца которого еще 10 дней. 
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
enn
|
Адмарозкі аж 7 гадзін трымалі студэнтаў на мяжы... http://www.svaboda.org/articlesfeatures/society/2006/12/D821B754-CA00-46C4-9814-81C007AD8BD1.htmlСтудэнтаў праграмы Каліноўскага затрымалі на мытні. ...Пасьля 7-гадзіннага (!!!!) знаходжаньня ў адным з памяшканьняў мытні студэнтаў адпусьцілі. Пры гэтым у іх былі рэквізаваныя каштоўныя рэчы: у Трубкіна – сыстэмны кампутарны блёк, а ў Гарэцкага – ноўтбук. Як паведаміў Радыё Свабода Аляксей Трубкін, ён набыў сыстэмны блёк у якасьці каляднага падарунка бацькам і ў ім няма ніякай інфармацыі
|
|
|
|
|
|
|
Poison
|
|
|
|
|
Разработка сайта, баннеры (flash, jpeg, gif), лого, графический дизайн и т.д. Срочное изготовление.
|
|
|
enn
|
http://www.svaboda.org/articlesfeatures/society/2006/12/CE8ABBC7-5440-445C-AA2F-E4345010BEC1.htmlЯшчэ адзін студэнт праграмы Каліноўскага быў затрыманы на мытні. Міхал Карневіч, Горадня. Учора ў 18.30 на чыгуначным вакзале ў Горадні мытнікі затрымалі Зьмітра Мальчыка. Ён ехаў у Горадню з Кракава на вакацыі. Зьміцер Мальчык вучыцца ў Польшчы па праграме Каліноўскага. Паводле ягонага бацькі, Сяргея Мальчыка, хлопца дапытвалі супрацоўнікі праваахоўных органаў, якія былі ў цывільным. У яго быў канфіскаваны ноўтбук. У памяшканьні мытні Зьміцер Мальчык прабыў 5 гадзінаў, пасьля чаго яго адпусьцілі. У аўторак яму патрэбна зьявіцца ў Гарадзенскую рэгіянальную мытню.
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
(ссылка удалена) Каляднае віншаваньне Старшыні Рады БНР Радыё Свабода, Прага Старшыня Рады БНР Івонка Сурвілла зьвярнулася з Калядным віншаваньнем да беларускага народу.
“Дарагія Суродзічы Беларусы!
Ад імя Рады Беларускай Народнай Рэспублікі, віншую Вас з Каляднымі Сьвятамі, якія сымбалізуюць ўва ўсім сьвеце спакой, радасьць і надзею.
Віншую ўсіх Вас з Вашай мужнасьцю і вытрываласьцю ў 2006-ым годзе. Вы паказалі сьвету, што Вы заслугоўваеце на павагу і падтрымку.
Віншую Вашых лідэраў. Аляксандра Мілінкевіча за ягоную выдатную працу на міжнароднай арэне. Ён шмат спрычыніўся да новаздабытай павагі сьвету да беларускага народу. А нам патрэбныя цяпер, як ніколі, павага вольнага сьвету.
Віншую Аляксандра Казуліна за ягоную адвагу і ахвярнасьць у такіх цяжкіх умовах. Дасягнуў ён вельмі шмат. Жадаю яму сілаў вытрываць зьдзек бязьлітаснай улады.
Віншую ўсіх палітвязьняў, якія пакутуюць у турмах і калёніях дзеля свае любові да Бацькаўшчыны.
Віншую нашую дарагую моладзь, якая ўзяла на сябе заданьне вызваліць свой край.
Віншую беларускую дыяспару, якая шмат спрычынілася, каб пакуты Беларусі не былі “крыкам у пустыні”. Была яна зноў голасам ў сьвеце нашага народу.
Дарагія суродзічы, Вы вярнулі ўсім нам веру ў лепшую будучыню. Віншую Вас і з глыбіні сэрца дзякую Вам.
Застаецца цяпер не дапусьціць спалоханага ўзурпатара прадаць наш край за пару чырвонцаў. Веру, што мы гатовыя! Дык зноў жадаю Вам вытрываласьці, любові і павагі да свайго роднага краю, да свае мовы, да свае культуры, любові і салідарнасьці між собку!
Зьяднаныя разам, мы выратуем наш край!
Жыве Беларусь!
Івонка Сурвілла, Старшыня Рады БНР”
|
|
« Последнее редактирование: 27 Январь 2022, 21:14:23 от LauraNet »
|
|
|
|
|
enn
|
(ссылка удалена) Кракадзілавы сьлёзы.
...Беларуская мова тады стане роўнаю між роўных, калі на ёй стануць гаварыць прэзыдэнт і міністры. Пакуль жа беларускамоўных забаронена прымаць на дзяржаўную службу, пакуль у краіне падтрымоўваецца культурны апартэід, такія заявы выклікаюць толькі крывую ўсьмешку.
(ссылка удалена) Атэізм вяртаецца як дзяржаўная ідэалёгія.
...Калі працягваць уважліва чытаць артыкул, то можна ўбачыць, чаму так не падабаецца рэлігія аўтару і тым, на чый заказ напісаны матэрыял: «Нарэшце, узмацненьне ўплыву рэлігіі азначае адначасова аслабленьне ўплыву дзяржаўнай ідэалогіі. Добра, што сёньня на чале праваслаўнай царквы стаіць выключна мудры чалаевк, ня толькі выбітны рэлігійны дзяяч, але і вялікі, адказны палітык, які шчыра клапоціцца аб росквіце нашай краіны. Але кадравыя перастаноўкі з часам непазьбежныя, і дзе гарантыя, што заўтра сытуацыя ня зьменіцца? І дзяржаве ўжо будзе цяжка перацягваць на свой бок тых, хто трапіў пад уплыў царквы».
|
|
« Последнее редактирование: 27 Январь 2022, 21:14:06 от LauraNet »
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
б##ть, enn, тебе не заебало тут одному писать??? Напиши лучше как тратяться 25 милионов зелёных г-ом милинкевичем и Ко !!!
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
|
RB
Молодой Гродненец
Я люблю Белую Русь!
|
Поддерживаю позицию KompaC-а (правда, не в таких выражениях). Уважаемый enn. В республике есть и другая точка зрения, отличающаяся от позиции svoboda.org и nn.by. Например: http://www.respublikabelarus.com/articles3_4.html. Enn, у Вас то свой взгляд на существующие проблемы есть? Или Вы только чужое пересказывать можете?
|
|
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
RB, сэнк за понимание. Щас б##ть он начнёт гнать паражняк о том что мол идите вы брсмовцы в попу. Могу сказать в ответ : Идите вы проамериканцы и их же попализы в анальное отверстие! зы. Ссори за грубость!
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
smarty pants
|
В республике есть и другая точка зрения
RB, зачем нервничать? Открывай свою ветку, пиши свои факты, не заходи сюда и спи спокойно. Щас б##ть он начнёт гнать паражняк о том что мол идите вы брсмовцы в попу. Могу сказать в ответ : Идите вы проамериканцы и их же попализы в анальное отверстие! зы. Ссори за грубость! По вашим словам похоже, что вы секретарь БРСМовской ячейки. Никто никого не собирается посылать, просто хорошо бы вам заняться культурным просвещением.
|
|
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
Во первых - Никакой я не секретарь БРСМа. Во вторых - Разговариваю я так, потому что настроения нету. Сижу калупаюсь над сайтом, и немогу уже два часа баг исправить. В третьих - А может мне тоже сюда не заходить, вернее на эту ветку? У нас же дэмакратыя!!!
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
RB
Молодой Гродненец
Я люблю Белую Русь!
|
... Открывай свою ветку, пиши свои факты, не заходи сюда и спи спокойно.
Спасибо за совет. Но все-таки хочется узнать, кто же те "оккупанты", которые не дают спокойно спать Enn. Вот и читаю эту ветку. Пока кроме бурных эмоций, никакой информации по теме этой ветки так и не получил.
|
|
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
Такая же фигня. И я хочу узнать, причём тут оккупанты???!!! Навзали бы тему "баян", и то лучше 
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
RB
Молодой Гродненец
Я люблю Белую Русь!
|
Т Навзали бы тему "баян", и то лучше  Лучше - "флейм", или "флуд"!
|
|
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
*Оффтоп* RB, мне вот что стало интересно: Можешь рассказать о "Процветающая Беларусь" ? зы. Если вы заметили, то я отношу себя к радикалам! И грубость моя в этом и заключается! 
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
|
enn
|
RB, сэнк за понимание. Щас б##ть он начнёт гнать паражняк о том что мол идите вы брсмовцы в попу. Могу сказать в ответ : Идите вы проамериканцы и их же попализы в анальное отверстие! зы. Ссори за грубость! Ціха сам з сабою...Клініка...Табе не баг правіць трэба, а галаву...Ёсць у Гродне дурдом?
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Ёсьць на Шчорса
|
|
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
Щас, б##ть, я вам дурдом. Вам лучше мозг купить в кол-ве 2ух экземпляров!
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
Paladin
|
В третьих - А может мне тоже сюда не заходить, вернее на эту ветку? У нас же дэмакратыя!!! Ну конечно... сам себя послал сам туда и пошел... 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
По линку с "другим мнением". Достижения белорусской экономики были обозначены как феномен. «Феномен – необычный, исключительный факт, явление». Ага... как оказалось источником феномена была низкая цена на газ. Где теперь те что тут горлы рвали типа что у нас тут усе стабильно и эканомика растеть? Куда делись? 
|
|
|
|
|
|
|
RB
Молодой Гродненец
Я люблю Белую Русь!
|
Здесь, здесь....
Ставлю бутылку шампанского, что и в 2007 году "феномен" будет иметь место, невзирая на сложности белорусско-российских отношений на данном этапе. Газовая шумиха уляжется, и жизнь пойдет своим чередом. Рост цен на газ не будет смертельным для белорусской экономики.
Всех с наступающим новым годом. Удачи и процветания свободной и независимой Республике Беларусь и всем ее гражданам.
|
|
|
|
|
|
|
smarty pants
|
Здесь, здесь....
Ставлю бутылку шампанского, что и в 2007 году "феномен" будет иметь место, невзирая на сложности белорусско-российских отношений на данном этапе. Газовая шумиха уляжется, и жизнь пойдет своим чередом. Рост цен на газ не будет смертельным для белорусской экономики.
Всех с наступающим новым годом. Удачи и процветания свободной и независимой Республике Беларусь и всем ее гражданам. что газ, слава Богу войну пережили, процветания вам, да здравствует 3 июля
|
|
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
Ставлю пузырь водки что и в 2007 году будет стабильность и то что "оппозиция" будет и дпльше член сосать и попу лизать у американцев!
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
Paladin
|
Ставлю пузырь водки что и в 2007 году будет стабильность Тока ты никуды не утикай. Добре? Ато в банках уже денег на ЗП наскребать не могут... так что к февралю с тебя пузырь будет.
|
|
|
|
|
|
|
mchy
|
Ставлю пузырь водки что и в 2007 году будет стабильность и то что "оппозиция" будет и дпльше член сосать и попу лизать у американцев! а что, у 1П х#й слаще?  "усе стабiльна, але ж дэбiльна" © NRM
|
|
« Последнее редактирование: 29 Декабрь 2006, 16:35:37 от mchy »
|
|
|
|
|
KompaC
Гродненец
Я люблю Белую Русь
|
1П - это чё такое??? Paladin а если выйдет что я говорил правду? То с тебя пузырь 
|
|
|
|
Athens, Greece
|
|
|
Paladin
|
Paladin а если выйдет что я говорил правду? То с тебя пузырь Да пузырь с тебя уже прямо сейчас! У меня домашние госбюджетники и получают зп с задержкой чуть ли не вмесяц. Ну где твоя стабильность? Они както ее не чувствуют. Ну ладно дадим тебе форы. Если за следующий год ситуация с ЗП (которая кстати уменьшилась за ноябрь) для госслужащих не изменится то бутыль с меня. Если нет то ставишь ты. Идет?
|
|
|
|
|
|
|
|