bad_angel
|
legko skazat' potoropsi'!ja proebala segodnia ekzamen!wtoroj mezdu prochim!xorosho,chto xot' odin sdala!ja priedu w luchshem sluchae cherez wyxodnye 
|
|
|
|
Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дьявольское терпение.
|
|
|
UNnameD
|
Жаль...но мы тебя всегда ждём....
|
|
|
|
Я приятен лишь теням...таким, как меня рисовали тушью на коже поколения моносекса.
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
masz o tyle fajnie (chyba) Aniu ze nie placisz za poprawki ;] moja kolezanka 700 zl miesiecznie za szkole placi ... nie zdala 5 egzaminow na sesji ... a poprawka .. eee 200zl  :D dobra ogolnie to ja sie dzisiaj dowiem co z tym dowodem i paszportem ... i moze tez w przyszlym tygodniu sie zjawie ;]
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
aga,budu imet' w widu! 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
entuzjastyczne reakcje widze :-/
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
nic dodac nic ujac Marto; a ja wczoraj wrocilem do lodzi i nie wiem kiedy znowu pojade do domu takze chyba sie nie spotkamy ani z TOBA ani z ANIOLKIEM (napewno do konca marca, jesli tylko aniolek nie przyjedzie do lodzi)
|
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
oj,deda,ne znaju kuda menia sud'ba zabrosit do konca marta!!wpolne werojatno,chto ja i w Lodzi mogu okazatsia! 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
tez chcialbym jutro pojechac, ale najszybciej prawdopodobnie mogl bym pojechac tak za dwa tygodnie wiec "не судьба" niech no tylko sesja sie skonczy-.... zaczne gwaltowne odtrucie organizmu od nauki, a pozniej do domu na rehabilitacje 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
разрешите поздравить всех студентов с концом сессии  и началом следующего семемстра 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
всем приветы!!! я вернулася вам((( как вы тута справляетесь? ейс, ты почему так быстро уехал? специально, да? Марта, а те так трудно было позвонить да?!  а я хотела в школу на студнювку попасть. посмотреть как со стороны полонез выглядит.  ...но не дошла немножко...вышла с 12 подъезда и дошла ток до 9, там и осталась...блин, а стоилo бы туда сходить :-/
|
|
« Последнее редактирование: 19 Февраль 2007, 21:50:25 от sweete »
|
|
|
|
|
Котичег
Гродненец
Summer Sex and Alcohol ....
|
Малая (Марта - Anaheima) грит званила ... но грят ей ашиплас номером. Йа сам перезванил тож так сказали .... Sweete кинь номер свой мне в личку малая пазвонит те.
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
все померли или как? [smiley=14.gif]
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
мне тож кажется, что все в запое, после сесии
|
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
pasiba  a pila-3 ne motrela? 
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
какой запой?!!!вы ч еупали?я ухе даж езабылачто это слово значит! 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
приедь в лодь мы те напомним 8-)
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
aga!k vam pried'-tak nedeliu budu uezzhat'! 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
разве это плохо?
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
aga,xorosho!dazhe ochen',wot tolko problema w tom,chto xronicheskij alkogolizm-eto ne shutki! 
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
aga,xorosho!dazhe ochen',wot tolko problema w tom,chto xronicheskij alkogolizm-eto ne shutki! 
|
|
|
|
|
|
|
Котичег
Гродненец
Summer Sex and Alcohol ....
|
no wiec ... dalej siedze w grodnie ... jakby ktos nie wiedzial to ja ... czy ktos sie moze wybiera ?? dzisiaj kolo ee tego UNIWERMAGU na Sovietskoj widzialam naszego kolege z klasy ... co prawda imienia nie pamietam ... moze Anton? w kazdym razie tego co nazywali go TUCZKA czy jakos tak  Chce sie jakos do szkoly wybrac ale samej to nie zbyt ciekawie ;] Wize mam do 15 marca. ;];];] Marta
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
wydaje mi sie,ze nikt wczesniej niz 30 marca nie przyjedzie!! 
|
|
|
|
|
|
|
Sayo
|
aha ... coz to moze sie jakos w warszawie spotkamy jak bedzie okazja ;]
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
aha ... coz to moze sie jakos w warszawie spotkamy jak bedzie okazja ;]
Ты как в Ваве будешь,то давай на пиво!а то млять детей спаиваь собрался! 
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
a okazja napewno sie zdarzy:P [smiley=14.gif]
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
to Marta: Mirka w srode (7marca) jedzie do domu 
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
wezet zhe liudiam!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Sayo
|
to Marta: Mirka w srode (7marca) jedzie do domu  calkiem fajnie, a chce mirka zobaczyc moja mordke?;> ogolnie to dzisiaj w szkole bylam  :D:D ahahahhahahaha lzy mi w oczach stanely jak pana od fizyki zobaczylam ... oprocz tego widzialam sie z pania walentyna (od historii), pania weronika (od chemii), pania kurowska, pania Ale :* jak zwykle kochana  no i z pania kucharczyk ktora ( o dziwo) ucieszyla sie na moj widok  nawet porozmawialysmy ;] powiedzialam jej ze gdyby tak w srodku lekcji mnie spotkala 3 lata temu to pewnie zaraz by nakrzyczala ze sie spoznilam  a ona mi opowiedziala ciekawa anegdotke  aaa no i pani kluczniko szatniarko recepcjonistka tez sie przywitala :] ogolnie to sie troche odzwyczailam od tego gapienia sie na mnie ;] i troche sie nie swojo czulam ;] spotkalam tez (za cholere nie pamietam jak ma na imie .. albo ania albo masza albo ja juz nie wiem) dziewczyne witka  przekazala ze bedzie w grodnie 9 marca :] i ze juz nie pali wiecie ... jakby w tej szkole nie bylo ... i jakby mnie nie traktowali czego by o mnie nie mowili itp itd ... i mimo tego co ja o tej szkole mowilam ... to milo ja wspominam ... przynajmiej cos sie w niej dzialo ... a w mocih nastepnych szkolach totalna nuda i wszyscy tylko zakuwali ... kto by nie chcial teraz wrocic na minutke czy moze dluzej do tamtych szkolnych czasow 
|
|
|
|
|
|
|
|