bad_angel
|
privietik ;]  Kak u vas dela?  Ni figa sebe!!!!Prijatno udivleny vashemu pojavleniu v nashix krajax!! 
|
|
|
|
Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дьявольское терпение.
|
|
|
eis
|
лично мне кажется, что она не надолго в наших краях :-/ или я ошибаюсь
|
|
« Последнее редактирование: 19 Январь 2007, 23:01:47 от eis »
|
|
|
|
|
bad_angel
|
nadejus',oshibaesh'sia!
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
a chuj ci do tego ile razy i co wysylam ..?
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
nadejus',oshibaesh'sia! ja daje zavtro naverno i jedu w grodno  i naverno dolgo ja tam budu ...  poprzednio bylam przed sylwestrem na pare dni ;]
|
|
|
|
|
|
|
Sayo
|
Гы ... львенок .. сама не тупи .. зачем стока знаков "?" поставила? 
|
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
wiec nie cha cie puscic? :-?
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
anaheima; nu chto? dali te vizu? a chto eto tokogo sluchilos' , chti ty vsio-taki v Grodno reshyla pojexat'? :-?
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
a chuj ci do tego ile razy i co wysylam ..? ГРУБИЯНКА!!! [smiley=42.gif]
|
|
|
|
Спасибо мне за то,что я есть в этом мире:)
|
|
|
bad_angel
|
anaheima;slusjhaj, a budesh' w Grodno-zajdi w gosti k Kucharczyk!ona stopudowo obraduetsia! 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
a chuj ci do tego ile razy i co wysylam ..? ГРУБИЯНКА!!! [smiley=42.gif] sosi xuj ;]
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
no twierdza ze paszport musze wymienic ... :-/a gowno prawda bo dwa razy juz stawiali do tego paszportu wize i bylo ok ... a wazny jest jeszcze dwa lata ..  jeszcze raz pojde jutro  a co mam robic w Polsce? A tak pojade do Loszki  Poza tym wole Grodno od Warszawy :-/ Jakos tam przyjemniej jest ...   grodzienski kot 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
anaheima;slusjhaj, a budesh' w Grodno-zajdi w gosti k Kucharczyk!ona stopudowo obraduetsia!  a bylam juz w szkole ... w wakacje  Bo musialam dokumenty jakies tam wziac ... Tlumaczenie tego waszego debilnego systemu oceniania ... To jak weszlam to akurat sekretarka byla na dole ... gadala przez telefon ... jak mnie zobaczyla to takie oczy zrobila -->  I nie wiedzialam z kim ona tam gadala, ale mowi : "A wie panie kto wlasnie wszedl do szkoly??" (a ja pomyslalam : "O nie ...") Bosh ... :-? Okazalo sie ze z Bu[ch263]ko gadala .. A ta szatniarka czy kim ona ta jest ... nie wiem co to za stanowisko (klucznik szatniarka recepcjonistka?) "Ooo nasza kochana studentka przyszla " To juz do starej dobrej szkoly przyjsc nie mozna niezauwazenie :-/ W kazdym razie czekalam dosyc dlugo na te dokumenty ... No nic ... Jak przyjade to oczywiscie sie przejde do szkoly :] MOgloby ktores z Was w tym samym czasie (mowie o mojej klasie - innych mam w dupie) przyjechac do Grodna to by sie raze poszlo Ooooch do Szyciakooowej ... Oooooooch        Pewnie mysli ze jej koszmar ze mna sie skonczyl ... O jak fajnie by bylo sie jej przypomniec  No tak .. a co u Was? Jak sesja??
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
RUSSKIJ NOVYJ GOD w WARSHAWE 13.01.2007 NIGHT CLUB IDOL( SHAMPANSKOE, VODKA NEMIROFF, STRIPTITZ). IGRAET DJ DABRA. a gdie takoj klub naxodidtsa ;> interesno <dumajet>
|
|
|
|
|
|
|
Sayo
|
Есть такой, есть зая ... тока туда вроди Русскоязычных пускают ... Ты фэйс кантроль не прайдешь :*:*:*  Лицо польскае утибя :]
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
:* da da  c toboj priodu ;p
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
a chuj ci do tego ile razy i co wysylam ..? ГРУБИЯНКА!!! [smiley=42.gif] sosi xuj ;] [highlight]ХАМКА!!![/highlight] [smiley=42.gif]
|
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
eee, Martusia, co ty masz za opis na gg??? a tak, to ile ty bedziesz w Grodnie ? bo ja 3 przyjede 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
2 Lwionok: esho odno slovo i ja tie blia najdu w etoj vavie, poniatno? takze wyluzuj poslady ... Kasiaczku kochany otoz jutro jeszcze raz ide po wize ... jak nie dostane to robie nowy paszport, ktory moze otrzymam w ciagu dwoch tygodni moze czterech ... Oprocz tego potrzebny mi dowod ktory takze otrzymam w tym samym czasie ... Wize bede robila ekspresowo wiec odrazu tego samego dnia bym jechala  Daj mi do siebie numer na gg to Cie poinformuje jak bede jechac  Eis juz dal  A pani profesor Bad Angel sie wybiera na rodinu?;>
|
|
« Последнее редактирование: 25 Январь 2007, 00:10:01 от Anaheima »
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
Tak tak ... a opis mam nadzieje ze dojdzie do skutku ... Jak tylko BloodyRoar sie ogarnie laskawie i mi sie oswiadczy ;]
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
S neterpeniem zdu w gosti 
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
oj ,solnce,ja na rodinu neskoro popadu!prosto u menia tut polnyj pizdec s ucheboj. >:(poetomu general'naja popojka otmeniaetsia pri wstreche!:(ja nedawno w wawie byla,obodno,chto ne wstretilis'  .no ja dumaju eshe peresechemsia.ja ,kstati,skora tuda snowa poedu 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
S neterpeniem zdu w gosti  hahahaha lol ... nie przelicz sie 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
oj ,solnce,ja na rodinu neskoro popadu!prosto u menia tut polnyj pizdec s ucheboj. >:(poetomu general'naja popojka otmeniaetsia pri wstreche!:(ja nedawno w wawie byla,obodno,chto ne wstretilis'  .no ja dumaju eshe peresechemsia.ja ,kstati,skora tuda snowa poedu  yhm ... uczis uczis ... no niemngo obidno czto 3 godka nie widilis ... ili ja ploho s4itaju? s matemtikoj ni o4en 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
a u vas est kakije-to foto s vashego vypusknova?? ha4u!!  :D:D dajtie  :D ja vas tol\ko w GLOS NAD NIEMNEM videla 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
xotet' ne vredno, vredno ne xotet'  no no, jak zwykle, nic pani nie ma!  przeciez mialas moj numer gg! komu sprzedalas?  (7320521 no i znawu masz)). i jak pani bedzie laskawa to moze sie nawet odezwie. Mam nadzieje , ze w koncu masz ta i wize, a tamta babka zyje 
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
no nie ... robie nowy paszport :/ bosh co z akretynizm jeszcze dwa lata jest wazny a przez ta idiotke z konsulatu musze go wymieniac wczesniej i jeszcze za to placic ... LOL POLSKA ... LOL BIALORUS ... LOL
bosh ... po cholere wogole sa te wizy ... jako czlowiek chyba ma prawo poruszac sie po tym swiecie ?? okazuje sie ze nie ... MUSISZ MIEC WIZE ... MUSISZ ZAPLACIC HAJS ... Booosheee co za SWIAT :/ zenada :/
|
|
|
|
|
|
|
Anaheima
Гродненец
hardtechno girl
|
dawac foty ze studniowki !!  :P:P ja na studniowce nie bylam ... nie wyobrazam sobie zebym miala kiecke zalozyc :/ porazka ... a tak to foto tutaj http://http:www.anaheima.grono.neta wogole to czemu was na gronie nie ma;>??
|
|
|
|
|
|
|
|